Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, מאיר וידר כתב:

היי ותודה.

כן, בעיקרון כן. אני מכיר את החנויות המקוונות עם זאת אני לא בטוח שהתמונה בהם תואמת את מה שנמכר בחנות בפועל.

אני חיפאי והייתי אצל היבואן (רון פז) ובכמה חנויות חלפים. לכולם היה את האדג׳ 5-40 ׳בטכנולוגיה סינטטית׳ כמו בתמונה שמצורפת

5492B5A8-21B8-4B5D-9452-30EA9A1A7F9E.jpeg

זה שמן סינטטי מלא. לא יודע אם זה מה שיש ברכב כרגע אבל אין לך שום חשש, זה לא חצי סינטטי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 10 שעות, amosbmw כתב:

זה שמן סינטטי מלא. לא יודע אם זה מה שיש ברכב כרגע אבל אין לך שום חשש, זה לא חצי סינטטי.

שים לב שכתוב שם בלע״ז - ׳... בטכנולוגיה סינטטית׳ :-)

פורסם

ראיתי אבל כתוב בהולנדית ובצרפתית שמן סינטטי מלא.

חוץ מזה שאני מכיר את השמן הזה היטב וידוע שהוא סינטטי מלא, לכן רציתי להרגיע אותך.

במקרה ספק אתה תמיד יכול לבדוק באתר היצרן.

מעבר לכך, צמיגות 5W40 כמעט ולא קיימת בשמן חצי סינטטי.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 4 דקות, amosbmw כתב:

ראיתי אבל כתוב בהולנדית ובצרפתית שמן סינטטי מלא.

חוץ מזה שאני מכיר את השמן הזה היטב וידוע שהוא סינטטי מלא, לכן רציתי להרגיע אותך.

במקרה ספק אתה תמיד יכול לבדוק באתר היצרן.

מעבר לכך, צמיגות 5W40 כמעט ולא קיימת בשמן חצי סינטטי.

היי קודם כל תודה על הנכונות לסייע.

1. שים לב שיש הבחנה בין שמן בטכנולוגיה סינטטית למה שמכונה ׳חצי סינטטי׳ אלו שני דברים שונים.

2. אתה בעיקרון צודק שזה מה שכתוב על המיכל אך שים לב שכתובה שם גם המילה ׳טכנולוגיה׳ וכאמור ייצור של שמן סינטטי מלא ושל שמן בטכנולוגיה סינטטית הוא שונה.

פורסם

למיטב ידיעתי:

הרוב הגדול של שמנים "סינטטיים מלאים" עממיים מסדרות ביניים של מותגים שונים לרבות קסטרול, מוטול, ליקווימולי וכו' מיוצרים משמני בסיס "רגילים" מקבוצה 3. בגרמניה פשוט אסור לקרוא לזה "שמן סינטטי מלא" ולכן התויות בגרמנית תמיד יהיו "טכנולוגיה סינטטית". כך שמבחינתך סינטטי מלא == בטכנולוגיה סינטטית.

בשביל שמן סינטטי "אמיתי" תצטרך לעלות לסדרות מיוחדות כמו מוטול V300 למשל. אני לא יודע (לא בדקתי) אם קיימים/זמינים שמנים כאלה בצמיגות ובתקן שאתה צריך. משיטוט קצר באמאזון העלות גבוהה מאוד, מה גם שזה פשוט אוברקיל לא נחוץ.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 11 דקות, קורן בן אשר כתב:

למיטב ידיעתי:

הרוב הגדול של שמנים "סינטטיים מלאים" עממיים מסדרות ביניים של מותגים שונים לרבות קסטרול, מוטול, ליקווימולי וכו' מיוצרים משמני בסיס "רגילים" מקבוצה 3. בגרמניה פשוט אסור לקרוא לזה "שמן סינטטי מלא" ולכן התויות בגרמנית תמיד יהיו "טכנולוגיה סינטטית". כך שמבחינתך סינטטי מלא == בטכנולוגיה סינטטית.

בשביל שמן סינטטי "אמיתי" תצטרך לעלות לסדרות מיוחדות כמו מוטול V300 למשל. אני לא יודע (לא בדקתי) אם קיימים/זמינים שמנים כאלה בצמיגות ובתקן שאתה צריך. משיטוט קצר באמאזון העלות גבוהה מאוד, מה גם שזה פשוט אוברקיל לא נחוץ.

כלומר, אם אני מבין נכון את דבריך, שמן לרכבי נוסעים, ככל שכתוב עליו שהוא סינטטי מלא וככל שכתוב דהוא מיוצר בטכנולוגיה סינטטית, זה היינו הך ושניהם מיוצרים בטכנולוגיה סינטטית?

פורסם (נערך)

בצע תרגום למלל שכתוב על המיכל ותקבל בדיוק את מה שעמוס רשם - 

Geavanceerde - מתקדם

Vol - מלא

Synthetische - סינטטי

Technologie - טכנולוגיה

כלומר שמן סינטטי מלא בטכנולוגיה מתקדמת, ולא שמן בטכנולוגיה סינטטית (מלאה) מתקדמת.

הצרפתית עוד יותר מפושטת, והתרגום הוא שמן סינטטי מתקדם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, מאיר וידר כתב:

כלומר, אם אני מבין נכון את דבריך, שמן לרכבי נוסעים, ככל שכתוב עליו שהוא סינטטי מלא וככל שכתוב דהוא מיוצר בטכנולוגיה סינטטית, זה היינו הך ושניהם מיוצרים בטכנולוגיה סינטטית?

כן, מבחינתך זה הינו הך. פשוט בגרמניה עדיין יש אמת בפירסום.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תוכן חדש...