Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הקודנית אצלי ברכב פיג'ו 206 היא מדגם פייתון מתחילה לעשות בעיות, וזה מתחיל לייאש אותי.

הסתכלתי מתחת להגה, ואני רואה את המוח של האזעקה, ואילו מחוברים 2 צמות.

האם ניתוק של הצמות חשמל אל המוח תנטרל את הקודנית לגמרי ואני יוכל להניע ללא הקוד?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
לפני 1 שעה, SniR89 כתב:

האם ניתוק של הצמות חשמל אל המוח תנטרל את הקודנית לגמרי ואני יוכל להניע ללא הקוד?

יגרום לחוסר יכולת להניע.

רוב הקודניות מבצעות ניתוק של האימובלייזר. אל מנת לבטל את הקודנית צריך לבטל את הניתוק זאת אומרת להחזיר למצב המקור, רצוי גם לנתק את החשמל ל"קופסא" של הקודנית ולהוציא אותה פיזית יחד עם כל החיוט שלה.

• מעניין 1

פורסם
יגרום לחוסר יכולת להניע.

רוב הקודניות מבצעות ניתוק של האימובלייזר. אל מנת לבטל את הקודנית צריך לבטל את הניתוק זאת אומרת להחזיר למצב המקור, רצוי גם לנתק את החשמל ל"קופסא" של הקודנית ולהוציא אותה פיזית יחד עם כל החיוט שלה.
תודה בוקי.

יש לך אולי איזושהי שרטוט חשמלי לאיך מגושרים כל חלקי האיימבולייזר? מהקודן לקופסא ולניתוקים?

אני רוצה לעקוב אחרי זה מחר, לראות אולי חוט התנתק.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תוכן חדש...