Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אם אני הופך לעצמאי, ללא עובדים, ההוצאות שלי כולל הכל הן מקסימום 2000 שח לחודש,

כמה אני צריך להכניס כדי לראות בנטו 12000?

השאלה יורה בערפל, אני יודע, אבל אם לפרק אותה לגורמים אז כמה יעלה הרואה חשבון? כמה מס חוץ ממע"מ אצטרך לשלם?

כמובן שהכל בגדר "בערך"... 

פורסם

הייתי פונה לעמותת פעמונים, מט"י הם בדר"כ מוציאים קורסים לבעלי עסקים ומשפחות בכל נושא התנהלות כספית. 

נראה לי שזה יסגור לך את הפינה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה אבל השאלה בוערת. אין זמן לקורסים. 

תחום שאני מתמצה בו, לא מדע חלל, רוצה לדעת אם יש לי סיכוי להכנס לתחום ולהרוויח או שהמדינה תקח לי את ההכנסה.

פורסם

השאלה שלך אמנם בוערת, אבל בשביל לענות עליה צריך יותר משניים-שלושה נתונים.

יותר כמו תשעה-עשרה. זה לא פשוט. תנדב עוד קצת פרטים וישר יקפוץ מישהו שמכיר את התחום שלך :)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שליחויות. פרטי. קטנוע. יש קבלן שאני יכול לעבוד איתו ויכול להוציא ממנו צ'ק של כ10 אלף בחודש.

כמה אני עוד צריך לעשות בכדי להיות שווה יותר מ10 נטו בחודש?

פורסם

יופי, תוציא עוסק פטור, יאפשר לך לא לגבות מע"מ על השירות שלך. 

חישוב כדאיות לפי מה עשית? ק"מ ?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא יכול להוציא עוסק פטור כי כבר עובר את התקרה.

פות"ש, מע"מ זה לא מס שאתה משלם. זה סכום שאתה גובה ממזמין העבודה ומגלגל הלאה למדינה. מבחינתך מע"מ לא קיים. תדאג לתמחר את השירות שלך בהתאם.

ברמת הכנסה כזו מס הכנסה תשלם מעט מאוד אם בכלל, ביטוח לאומי יהיה באזור 14 עד 16 אחוז.

קח בחשבון שמשכורת ברוטו של שכיר בגובה X  == הכנסה נקייה לפני מס בגובה X+Y של עוסק מורשה, Y יכול להיות 30% עד 50% מ-X. זה בגלל התנאים הסוציאליים שלא קיימים אצלך בתור עצמאי. תחשוב מה זה אומר לגבי רמת ההכנסה הצפויה לך.

בנאדם שעובד לבד ומהות העסק לא מסובכת יכול להגיש דו"חות חודשיים/דו-חודשיים לבד, ולהעזר בשירותי רו"ח רק לדו"ח שנתי. עלות כ-1500 ש"ח בשנה.

זה הכל על קצה המזלג ולא תחליף לייעוץ מקצועי של רו"ח.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...