Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אשמח לעזרתכם

ככה:

יש לי טויטה קורולה 2008 רובוטית. רכב מצוין.

אחד המספרים בקודן החל לעשות בעיות- לא להילחץ וכאלה. בכל מקרה עשיתי איפוס למצבר בניסיון שהדבר יסתדר, ללא בצלחה.

הצלחתי איך שהוא להדליק את הרכב ולקחת אותו למוסך. 

מסתבר שהדלקתי את הרכב הוא בקושי נכנס לפעולה וגם שנתתי גז הוא בקושי שיתף פעולה. אני מציין כי בעת הנסיעה הכל היה בסדר.

גם שהרכב עמד הוא רעד.

קראתי קצת באינטרנט שזה אמור להסתדר לבד בגלל הכיול של המעצרת.

מה דעתכם?

תודה

פורסם

טבעי לגמרי, רעידות,מכות בהעברת הילוכים,אי תגובה מידית לגז,זה מסתדר אחרי 20-40 ק"מ. יש לי כזה רכב.

אכב אם אחד המספרים החל לעשות בעיות מומלץ לשנות קוד.

פורסם

ממליץ לך לבטל קודם כל את הקודן (ובמיוחד אם לא זקוקים לו מבחינה ביטוחית).

לגבי כל התופעות שצויינו + בתגובה - לא תקין (למשל - יש חיישנים שאמורים לפצות על הסל"ד במנוע קר / מכות בהעברת הילוכים - לגמריי לא תקין).

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 3 שעות, חולגי כתב:

ממליץ לך לבטל קודם כל את הקודן (ובמיוחד אם לא זקוקים לו מבחינה ביטוחית).

לגבי כל התופעות שצויינו + בתגובה - לא תקין (למשל - יש חיישנים שאמורים לפצות על הסל"ד במנוע קר / מכות בהעברת הילוכים - לגמריי לא תקין).

השאלה אם בגלל שניתקתי את המצבר המערכת מבצעת כיול ולכן הרכב מגמגם?

פורסם

כן בהחלט אחרי ניתוק מצבר מתאפסים עכרי תיקון וזה יורגש בסל"ד סרק נמוך מידי, שילוב הילוכים לא חלק ועוד תופעות. ברוב המקרים הם נלמדים מחדש אחרי 2 - 3 נסיעות (הכוונה נסעיות יחסית ארוכות של כמה עשרות ק"מ, לא נסיעות של 5 דקות). והכל מסתדר. אם לא, צריך ניקוי מצערת.

שום ניתוק מצבר לא יתקן כפתור בלוי בקודנית. תחליף קוד לכזה שלא משתמש בכפתורים בלויים או תחליף את הגוימה של הלוח מקשים בקודנית או תנתק את הקודנית לגמרי.

• אהבתי 1

פורסם

הלכתי למוסך פירקו לי את הקודן

היה לי 3 עלוקות וכספת מתחת לתא כפפות

המוסכניק ניתק את המחשב רכב ואחר כך החזיר אותו

האוטו עובד פיקס, הילוכים עוברים נהדר, מנוע עובד רגיל, והרכב מצוין. אבל!! נדלקה לי נורה אדומה של גיר עם גלגל שיניים. מה דעתכם? מה זה יכול להיות ??

• תוכן חדש...