Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש כאן!

אני בן 17 ואני לקראת טסט ... יש לי תקציב של עד 50k ואני מתלבט איזו מכונית לקנות, בתקופת המלווה אבא שלי רוצה שאני ינהג כבר על המכונית שלי אז אני מחפש בימים האלה מכונית.

חשבתי על מכונית ספורטיבית וחשבתי כמו כולם על אחת הצרפתיות אבל חברים ואנשים שאני מתייעץ מורידים אותי מזה וגם אבא שלי לא ממש בעניין (בטענה שהן לא אמינות)....

עכשיו אני מחפש אופציות אחרות למכונית ספורטיבית וצעירה עם התנהגות טובה וביצועים יפים (יחסית לתקציב..) ובבקשה אל תציעו לי צרפתיות אלא אם יש לכם משהו לחדש בנושא אמינות.

אני מחפש מכונית בלי שיפורים ולא מתכוון לשפר את המכונית שאני אקנה...

בבקשה תעזרו לי ותייעצו בהקדם....

פורסם

ברוך הבא לפורום.

עדיף לא להתחיל לנהוג על רכב ספורטיבי במיוחד בהתחלה.

לפי הדרישות שרשמת נראה שפולו 16V יכולה להתאים לך. ביצועים טובים יחסית יש לה, התנהגות פחות (מול ה106\סקסו הספורטיביות) ולגבי הצרפתיות ואמינות, הן לא שיא האמינות אבל אם הן טופלו טוב הן יראו אמינות סבירה. בנוסף מול ההפרש במחיר של הפולו (לדוגמא מול 106 או סקסו) ישאר לך הרבה כסף בצד.

בתור רכב ראשון לא יזיק לך להתחיל עם סקסו או 106 רגילות, 1.4 ולא ספורטיביות, התנהגות יש להן אבל הסיכוי שהן יכניסו אותך למצבים שלא תדע איך לצאת מהם, מעט נמוך יותר.

גיא

פורסם

קודם כל תודה רבה על העצות...

לא ממש הבנתי למה לא להתחיל עם ספורטיבית וגם איזה דגמים של פולו אתה ממליץ יש לי תקציב גדול יחסית אז איזה דגם של פולו הוא עם הביצועים הטובים ביותר?

פורסם

עצה שלי היא שתתחיל לחפש רק כחודש לאחר שאתה עובר טסט.

מנסיון של חברים שהם בתקופת המלווה שלהם שקנו להם מכונית.

הם אומרים שכל יום הם רואים אותה בחניה ומזילים ריר עליה.

אני לא מכיר את האופי שלך אבל יכול ליהות שתתפטה לנהוג עליה גם בלי מלווה ויהיה לך צרות אם יעצור אותך שוטר או יותר גרוע אם תעשה תאונה.

אבל מי אני שיטיף לך?:wink:

אני גם בתקופת המלווה ומחפש מכונית אבל לי עוד שבועיים נגמר המלווה.

פורסם

אני לא מסוג האנשים שינהגו בלי מלווה....

נ.ב

אני ממש בקטע של הפולו 16v אם תוכלו לתת לי נתונים... אני חושב שאני יוכל לקנות אחת ב40k-45k

7 אלפים שקל חסכון מתאים לי....

פורסם

תריץ חיפוש על פולו תמצא המון מידע, רובו יהיה על 16V. (או שתריץ חיפוש על 16V אם החיפוש יאפשר). היו הרבה מאוד דיונים על הרכב.

גיא

• תוכן חדש...