Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

• תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לטסלה אין מבצעים חוץ מההלוואה ללא ריבית כעת (אבל עם הצמדה למדד) כי יש מספיק מורעלים שייקנו את הרכבים האלה בכל מחיר ובהפרש של עשרות אלפי ₪ מעל מחירים של רכבים אחרים בקטגורייה, משל מדובר במרכבת האלים. (עדיין יש ירידה בכמות המכירות הן בישראל והן בעולם כי יש כמה מורעלים שהתובנה שלהם גברה על הרעל).

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
פורסם (נערך)
בתאריך 26.7.2025 בשעה 16:56, MiniMiz3r כתב:

ההלוואה מוצמדת למדד, אין ארוחות חינם

זאת הלוואה, אז בהגדרה לא מדובר ב"חינם".

הלוואה צמודה למדד זאת לא הלוואה בריבית 0, היא נושאת ריבית (לא ידוע) של המדד.

אף אחד לא מכריח אותם לתת הלוואות בריבית 0, אבל אם הם מפרסמים ריבית 0, זה צריך להיות ריבית 0, אחרת זאת הטעיה של לקוחות.

לא הייתי קונה שום דבר (ובטח לא לוקח הלוואות) ממישהו שמנסה להטעות אותי גם בקטנה.

זאת חבורה לא אמינה, בהמשך יירמו גם בגדול, יתנהרו מהתחייבויות וכו' בעזרת התניות ואותיות הקטנות שהם מכניסים בחוזים.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga
  • אהבתי 1

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
לפני 3 שעות, bigzoltar כתב:

לטסלה אין מבצעים חוץ מההלוואה ללא ריבית כעת (אבל עם הצמדה למדד) כי יש מספיק מורעלים שייקנו את הרכבים האלה בכל מחיר ובהפרש של עשרות אלפי ₪ מעל מחירים של רכבים אחרים בקטגורייה, משל מדובר במרכבת האלים. (עדיין יש ירידה בכמות המכירות הן בישראל והן בעולם כי יש כמה מורעלים שהתובנה שלהם גברה על הרעל).

משלמים יותר, אבל מצד שני טסלה זה הרכב החשמלי היחיד שלא מתרסק באופן טוטאלי במחירון בשוק יד 2. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, bigzoltar כתב:

כי יש מספיק מורעלים שייקנו את הרכבים האלה בכל מחיר ובהפרש של עשרות אלפי ₪ מעל מחירים של רכבים אחרים בקטגורייה, משל מדובר במרכבת האלים

קודם כל אין כזה הרבה מורעלים, המכירות של טסלה כמו כל סגמנט החשמליות בירידה ביחס לשנה שעברה ממה שאני יודע.
דבר שני טסלה לא מתומחרת משמעותית מעל המתחרות שלה, להפך, היא תמיד ניסתה לשמור על תמחור תחרותי.
מה שאתה מדבר עליו אולי קרה כי בשוק הישראלי ישנה אנומליה, יבואנים מסויימים הצטיידו במלאי עוד ב-2024 כאשר המיסוי היה נמוך יותר וזה מאפשר להם לשמור על רמת מחירים של 2024.
אתה גם מקבל רכב חשמלי שישב בנמל שנה. טסלה כאסטרטגיה לא יושבת על מלאי כי לשבת על מלאי אומר עוד הוצאות...
בכל מקרה האנומליה הזו תסתיים בקרוב ואז תראה את התמחור של המתחרים קופץ... (לאחר שהם יפטרו מהרכבים במבצעי 0 ק"מ).

• אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 18 שעות, bigzoltar כתב:

אולי כדאי שתצפה במבחן ההשוואתי הבא, מרכבת האלים הייתה הכי פחות גרועה.

מה זה אומר? לא הרבה אך מתווסף לנקודות נוספות כמו מבחן האייל הצפוני ב KM77.

תהנה…

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
בתאריך 27.7.2025 בשעה 17:02, EvGriga כתב:

זאת הלוואה, אז בהגדרה לא מדובר ב"חינם".

הלוואה צמודה למדד זאת לא הלוואה בריבית 0, היא נושאת ריבית (לא ידוע) של המדד.

אף אחד לא מכריח אותם לתת הלוואות בריבית 0, אבל אם הם מפרסמים ריבית 0, זה צריך להיות ריבית 0, אחרת זאת הטעיה של לקוחות.

לא הייתי קונה שום דבר (ובטח לא לוקח הלוואות) ממישהו שמנסה להטעות אותי גם בקטנה.

זאת חבורה לא אמינה, בהמשך יירמו גם בגדול, יתנהרו מהתחייבויות וכו' בעזרת התניות ואותיות הקטנות שהם מכניסים בחוזים.

אתה צודק מהותית שמדובר בהטעיה, אבל פורמלית הם צודקים. אתה לא משלם ריבית על ההלוואה, אלא ה*קרן* גדלה לאורך השנים בהתאם לעליה במדד.

פורסם
לפני 16 שעות, huber כתב:

אולי תפסיקו להאכיל את הטרול?

don't feed the troll - Wiktionary, the free dictionary

יפה העיקר שזה נתן לך הרגשה טובה להכחיש את המציאות.

אין יבואן רכב אחד מהתרשמותי בישראל שלא יוצא כבר תקופה במבצעים כגון הנחות, מימון ללא ריבית והצמדה, טרייד אין במחיר מחירון, טרייד אין עתידי במחיר מחירון, אחריות מורחבת אפילו ל- 8 שנים אפילו ועוד ועוד.

היחידים שקונים ללא מבצעים ועוד במחירים מופקעים הם לקוחות טסלה, כי אין תחליף לטסלה זה הרכב המושלם, הנה אני מחמיא לרכבי טסלה.

פורסם

תראה איזה קטע טסלה מציעה 8 שנים אחריות מורחבת לסוללה ויחידת ההנעה וזה תמיד היה ככה, למרות שאלפי פראיירים קונים מהם.
אם לא טוב לך הלוואה ב-3% "ריבית" (השינוי במדד המחירים לצרכן בשנתיים האחרונות בתקופה שיש אינפלציה) אתה מוזמן ללכת לבנק ולבדוק כמה תקבל.
למי שאין כסף כנראה שזה פי 2 לפחות יותר טוב ממה שהבנק היה מביא לו.
למי שיש כסף עדיף להשאיר אותו בקרן כספית ולקחת את ההלוואה...

כן שלל יבואנים של סיניות שתקועים עם מלאי שתכף עובר שנה מההגעה שלו יתנו לך תנאים נדיבים, ברור...

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, farkash7 כתב:

תראה איזה קטע טסלה מציעה 8 שנים אחריות מורחבת לסוללה ויחידת ההנעה וזה תמיד היה ככה, למרות שאלפי פראיירים קונים מהם.
אם לא טוב לך הלוואה ב-3% "ריבית" (השינוי במדד המחירים לצרכן בשנתיים האחרונות בתקופה שיש אינפלציה) אתה מוזמן ללכת לבנק ולבדוק כמה תקבל.
למי שאין כסף כנראה שזה פי 2 לפחות יותר טוב ממה שהבנק היה מביא לו.
למי שיש כסף עדיף להשאיר אותו בקרן כספית ולקחת את ההלוואה...

כן שלל יבואנים של סיניות שתקועים עם מלאי שתכף עובר שנה מההגעה שלו יתנו לך תנאים נדיבים, ברור...

רק עכשיו טסלה יצאו במבצע הלוואה ללא ריבית ועד עכשיו הקונים רכשו ללא מבצעים.

ו- 8 שנות אחריות לסוללה יש על כל הרכבים החשמליים (חוץ מיונדאי קיה ששם זה רק 7 שנים).

אני מדבר על אחריות על כל הרכב של 8 שנים, בשילוב הנחה ממחיר הרכב, בשילוב טרייד אין עתידי (שזה מטפל באחת הבעיות הקשות שיש של מכירת רכב חשמלי משומש) שיש למשל במבצע על byd אטו 3 כעת והיו גם לפני כן מבצעים אחרים, שזה הרכב החשמלי הכי נמכר בארץ דרך אגב (ויש עוד מלא מבצעים אחרים אצל כל יבואני הרכב למעשה מהתרשמות שלי לפחות):

Screenshot_20250729_112416_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
פורסם (נערך)
לפני כשעה, bigzoltar כתב:

רק עכשיו טסלה יצאו במבצע הלוואה ללא ריבית ועד עכשיו הקונים רכשו ללא מבצעים.

בדיוק כמו אצל האחרים. מבצעים ללא ריבית זה לא הנורמה בשוק. זה קורה רק כאשר היבואנים לא מוכרים. הם לא נחמדים, הם פשוט לא מוכרים.
כשהם מכרו הם לא הציעו את זה, כנ"ל טסלה.

- 8 שנות אחריות לסוללה יש על כל הרכבים החשמליים (חוץ מיונדאי קיה ששם זה רק 7 שנים).

הלנת על זה שאין, הראתי לך שיש ועכשיו זה "לכולם יש" בסדר...

אני מדבר על אחריות על כל הרכב של 8 שנים, בשילוב הנחה ממחיר הרכב, בשילוב טרייד אין עתידי (שזה מטפל באחת הבעיות הקשות שיש של מכירת רכב חשמלי משומש) שיש למשל במבצע על byd אטו 3 כעת והיו גם לפני כן מבצעים אחרים, שזה הרכב החשמלי הכי נמכר בארץ דרך אגב (ויש עוד מלא מבצעים אחרים אצל כל יבואני הרכב למעשה מהתרשמות שלי לפחות):

הם נותנים 8 שנים אחריות על הרכב והסוללה שזה יפה מאוד, בטסלה זה פחות כן, אבל בטסלה עלות הטיפולים לאורך התקופה הזו תהיה נמוכה משמעותית... ככה שבשיקלול הכולל אני די בטוח שBYD תשלם יותר על אחזקה.
בתור מישהו שמכר לא מזמן טסלה כמעט חדשה אני יכול לומר לך שהשוק בסדר גמור, האירוניה היא שאולי עכשיו עם מבצע המימון זה יהיה קשה הרבה יותר...
אם מותגים חשמליים אחרים מאוד קשה למכור בשוק היד 2 זה רק מחזק את הבחירה של אותם "מורעלים" לא? רכב חשמלי שיחסית שומר על מחירו ואפשר גם למכור אותו.

לגבי הטרייד אין קרא את האותיות הקטנות... קודם כל זה מותנה בזה שתקנה מהם רכב חדש. אתה מקבל מחירון בסיס, בלי שום שיקלולים או תוספות ולפי מה שאמרת חשמליות שהן לא טסלה צוללות במחירון...
דבר שני וזה כבר ממש מעצבן, הם לא יקחו בטרייד רכב שנסע יותר מ-15K בשנה... 15K בשנה זה מעט מאוד לרככ משפחתי עיקרי.

image.png.494139231d1038946fd71a94ff24f218.png

לא מאמין שהשקעתי כל כך הרבה זמן בלהאכיל טרול, טוב, מקווה שהקארמה תחזיר לי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

יש כל כך הרבה BYD בלוחות ומבצעים כל כך אגרסיבים כפי שהראת שאני לא מבין איך היא יכולה לשמור על ערכה מצויין...

למה החלפתי? כי אני לא בנאדם מספיק מפונק כדי לנסוע ברכב כזה מצויין. אני צריך ערך מוסף ברכב שלי. חשמלי/מפנק/ממש ממש מהיר/מערכת סאונד פצצה זה לא נכנס אצלי לקטגוריה של ערך מוסף. היו לי תקוות שהיא תהיה ספורטיבית וזה יסמן V בערך מוסף, אבל היא לא, היא סתם ממש מהירה.
אז קניתי לי לנדקרוזר בתקווה שישמש אותי לטיולים עם הילדים, חושב שיש בזה הרבה ערך מוסף.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

לגבי byd אטו 3 אני מתכוון למחיר מחירון יבש לפי מחירון יצחק לוי.

הרכב בקושי יורד במחירון הרשמי לפי כתבות על ירידת ערך של רכבים חשמליים.

בפועל אני מניח שהמצב קשה יותר אבל יחסית למחיר המחירון הגבוה יחסית.

לנדקרוזר זאת בחירה מעניינת וללא ספק עם ערך מוסף אם תשתמש בו לטיולים בשטח.

מה שבטוח שהוא הרבה יותר פרקטי למשפחה בכל מקרה ממודל 3.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...