Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה הצ'בק או סדאן 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקבל מהעבודה קורולה הצ'בק Excite או סדאן Sense,

היום אני עם סופר מיני ומספיקה לי מבחינת גודל,

אני נוטה לכיוון ההצ'בק, כמעט סגור על זה בגלל 3 סיבות עיקריות,

1. מולטימדיה מקורית של טויוטה ולא מקומית כמו בסדאן

2. תאורה LED קדמית

3. מהנה יותר

האם ללכת על ההצ'בק תהיה טעות בגלל הסיבות האלה בלבד?!

ועוד שאלה, המפרט הטכני לא ברור, באתר carsforum ובauto מופיע שיש למנוע 14.5 קג"מ, בicar ובקטלוג מהאתר מופיע שלש 16.6 קג"מ , לעומת זאת לCHR בכל מקום מופיע שלש 14.5 קג"מ, אז כמה באמת מומנט יש לרכב הזה ולמה יש הבדל ביונו לבין הCHR, זה מדובר על אותה יחידת הנעה?

פורסם

גם בהאצ'בק יש מערכת בהתקנה מקומית שמתלבשת על המקורית(ברמת הגימור הגבוהה, מניסיון).

התיבה מסרסת את הכיף וגם ההגה אילם, למרות שהיא טובה הרבה יותר מקודמותיה בתחום הדינאמי.

לטעמי היא גם רועשת , אבל לא נהגתי בסדאן.

יחידת ההינע עדכנית יותר בהשוואה לCHR טרום מתיחת הפנים שהיה, עכשיו לדעתי הוא יישר קו.

פורסם
המפרט הטכני לא ברור, באתר carsforum ובauto מופיע שיש למנוע 14.5 קג"מ, בicar ובקטלוג מהאתר מופיע שלש 16.6 קג"מ , לעומת זאת לCHR בכל מקום מופיע שלש 14.5 קג"מ, אז כמה באמת מומנט יש לרכב הזה ולמה יש הבדל ביונו לבין הCHR, זה מדובר על אותה יחידת הנעה?

שני הנתונים נכונים:

14.5 קג"מ - ממונט מנוע בנזין.

16.6 קג"מ מומנט מנוע חשמלי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

^

תודה

אני מקבל את הדגם הפחות מאובזר, זה ליסינג מהעבודה ואין לי אפשרות לבחור משהו אחר, אפילו אם היתה אופציה אחרת לא הייתי בוחר טויוטה.

שמעתי שחלק לא סובלים את הכסא כי אין מספיק תמיכה לגב תחתון, האם זה נכון? בשבילי זה קריטי.

פורסם

למשפחה האצ׳בק אכן לא מתאימה.

אבל לידע כללי, בנוסף להבדלים שציינת יש הבדלים נוספים:

בהאצ׳בק (כמו בסטיישן) יש משענת יד מרכזית (בין הנהג לנוסע) מתכוונת לאורך ובמצב הקדמי שלה אפשר להניח את יד ימין עליה.

בסדאן משענת היד המרכזית אינה מתכווננת וממוקמת אחורה מדי ובתנוחת נהיגה נכונה לא ניתן להניח עליה את יד ימין.

ריפוד המושבים בהאצ׳בק מפואר יותר.

דיפון הדלתות הקדמיות בהאצ׳בק עשוי מפלסטיק רך לעומת פלסטיק נוקשה בסדאן.

לגבי נתון המומנט:

מכיוון שבקורולה מדובר במערכת היברידית מקבילה, מנוע הבנזין והמנוע החשמלי עובדים בנפרד ולא ניתן לקבוע נתון מומנט משותף (בניגוד לקיה נירו ויונדאי איוניק ששם המערכת ההיברידית היא טורית ונתון המומנט המשולב הוא 27 קג״מ).

אם נחבר את נתוני המומנט של המנוע החשמלי עם מנוע הבנזין בקורולה נגיע ל- 31 קג״מ ולפי ההרגשה שלי נתון המומנט המורגש במצב ספורט בגיר הוא בסביבה הזאת (בהחלט מרגישים דחף מסיבי, למרות שזה לא המטרה של הרכב הזה וכמובן שהדבר תלוי במצב הסוללה).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הייתה אפשרות בחירה רק של הרכב הזה- הייתי בוחר בסטיישן, כי אני מכיר מהעבודה. אבל רק בגלל המקום הנוסף.

מבחינת הרגשה\ חוויית נהיגה\ כייף- מבחינתי אין בה שום דבר מאלו. מדובר ברכב אילם לגמרי, הגה שלא משדר שום תחושה.

מבחינתי זה זבל. יש כאלו שאוהבים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

סטיישן לא בא בחשבון בגלל החניה הפרטית, הרכב ארוך מדי וגם בכלל גדול מדי, לא מחפש יאכטה.

לגבי הנהיגה, אכן אין ברכב הזה שום דבר מעניין, המנוע גם חלש.

פורסם

הסטיישן ארוכה מהסדאן רק ב- 2 ס"מ.

לגבי הנהיגה והביצועים, אני חושב שתהיה מופתע לטובה.

אבל ממילא איפה נהג ממוצע בישראל שנוסע מהבית לעבודה, לסידורים שונים ולטיולים עם המשפחה מדי פעם יכול "לנהוג", "להרגיש את ההגה", ולמצות ביצועים חזקים?

ראיתם מה גרם נהג כזה שנהג בגולף וחשב שהכביש הוא מסלול מירוצים, איבד שליטה והרג 2 רוכבי אופניים.

אנשים צריכים להחליף תקליט.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...