Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 20 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם. אני נהג צעיר (בן 20), הוצאתי רישיון לפני שנה ורק עכשיו חסכתי מספיק כסף לרכב יד שניה נורמלי. הדגשים הכי חשובים לי ברכב הם אמינות, טיפולים זולים, ובטיחות. ושיהיה נוח יחסית (אני 1.76). סוג המכונית שעליה חשבתי היא בסגנון סופר מיני או מיני. רוב הזמן הרכב יהיה בתוך העיר, אך הנסועה הצפויה היא יחסית נמוכה ולכן צריכת הדלק פחות חשובה לי. גיר ידני וחריגה קלה בתקציב גם יכולים לבוא בחשבון אם יש אופציה כדאית מספיק.

לבנתיים חשבתי על כמה דגמים, אשמח לשמוע מה דעתכם והמלצות לרכבים אחרים:

-מאזדה 2 (2009~

-יונדאי i10 שנת 2011

-ניסאן מיקרה

-סוזוקי ספלאש

תודה מראש לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי carut18
פורסם

מזדה 2 ברמת איבזור דינמיק אופציה טובה, זריזה, אמינה.

בדגם אקטיב שנפוץ יותר יש רק שני כריות אוויר.

ספלאש גם אמינה, אך תהיה יקרה יותר לתקציב, תא מטען קטן מאוד.

אם ידני אופציה זה עדיף גם מבחינת אמינות.

למשל פיאט פנדה,שברולט ספארק ( היו תלונות על דוושת מצמד שיכולה להישבר בשנים הראשונות).

בגיזרת הסופר מיני פורד פיאטסה עם 7 כריות אוויר, סלון איכותי מהמתחרות לדעתי מושבים נוחים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...