Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק ב98 והאוטו עף...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז התחלתי לתדלק ב 98.

לפני יומיים תדלקתי 98 על מיכל ריק לחלוטין !!! וכבר היום הרגשתי שיפור משמעותי בביצועים בסל"ד גבוה דווקא. האוטו נהיה יותר חזק!

זה רק נדמה לי או שככה זה אמור להיות?

פורסם

הרוב אומרים שלא משנה כלום,

אבל גם אני הרגשתי הבדל ענק!

המנוע יותר שקט, עובד יותר חלק, יותר גמיש, הבדל משמעותי.

נסה פעם סונול 2000 זה הכי טוב.

פורסם

יש לי דלק חינם באוטו חברה של אמא, אני תמיד אומר 95 מלא כי ככה לימדו אותי, לנסות 98?

פורסם

אני יכול לנסות מקסימום לא יתן.

דרך אגב משום מה תמיד חשבתי שמנוע שאמור לקבל 95 לא יקבל דלק אחר גם אם הוא יותר נקי..

פורסם

החברות אכן פראייריות, הדלקן יקבל 98 וגם סולר אם הפייה היתה מתאימה, אבל השיפור בביצועי רכבי החברה יהיו בלתי מורגשים בעליל, אפילו עם 95.....

D

פורסם

בנזין 98 יתן הבדל רק במכוניות בעלות מנועים מתקדמים (הזרקה ישירה וכאלה) או במנועים מוגדשים כמו אצלי. כשקניתי את הלנצ'יה קאפה טורבו שלי תדלקתי בחודש הראשון בנזין 95 ואח"כ עברתי ל98 והתוצאה מנוע שקט יותר ומגיב מעט טוב יותר אבל כל הדיבורים לא שוים - צריך לבדוק על דינמומטר ורק אז נדע בבירור.

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

פורסם
אני יכול לנסות מקסימום לא יתן.

דרך אגב משום מה תמיד חשבתי שמנוע שאמור לקבל 95 לא יקבל דלק אחר גם אם הוא יותר נקי..

האוקטן קובע את רמת הדליקות של הדלק, כלומר, תחת איזה לחץ הוא ידלק מעצמו.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

אני רוצה לתת לזה ניסיון. יש אפשרות שהאוטו אבל לא ידלק והמנוע יתחיל לקרטע בגלל שאני עובר מ 95 ל 98?

פורסם

אני כבר שנים עם 98, פשוט מעולה.

נסה לחפס עוד דיונים בנושא באתר.

אני החלפתי דלק, רק לפני טיפול, ציינתי במפורש שכרגע יש מיכל מלא של 98. וזאת בכדי שיכוונו לי את המנוע בהתאם. מאז המנוע אף פעם לא צילצל.

אף פעם לא ניסיתי את סונול 2000 אבל אני אנסה.

לדעתי שווה כל שקל, במיוחד שעושים יותר ק"מ למיכל.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

בעבר היתה לנו לאנטיס 1.6 98, והומלץ לי על ידי מישהו לא לתדלק 98 מכיוון שזה לא בריא ויכול לגרום לסדק במנוע (????) :shock:

שטויות ?

זה באמת משפר את צריכת הדלק של הרכב, ובסופו של דבר משתלם באופן כלכלי ?

יש לי 307 2.0, כדאי לנסות ?

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...