Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ברכבים עם כניסה והתנעה ללא מפתח,{התנעה עם כפתור}, קיימת נעילת הגה?

הכוונה היא, באם מסובבים את ההגה כאשר השלט לא נמצא עליי או ליד הרכב, והמנוע כבוי כמובן, ההגה חייב להינעל בסיבוב?

או לא?

פורסם

המנוע.

יש נעילת הגה והיא מופעלת כמו בכל רכב.

סוויץ' סגור ומסובבים את ההגה.

כדי לפתוח לוחצים על כפתור ההנעה בלי ברקס ומשחקים עם ההגה עד שהוא משתחרר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ניסיתי את זה היום וזה לא עבד. אבל השלט של הרכב היה עליי בכיס.

פשוט, הייתי היום בסוכנות וישבתי ברכב כזה, ושם ההגה היה נעול. אבל השלט של הרכב היה רחוק בתוך המשרד בארון.

את האמת, לא כל כך חשובה לי הפונקצייה הזו, אבל בסוף היום אנסה לבדוק אם זה עובד.

סתם תמוך סקרנות.

פורסם

אצלי בסקודה ההגה ננעל בכל נקודה שהוא נמצא ולא צריך לסוסס לנקודה מסויימת. עם ההתנעה, מרגישים שהשתחרר מנגנון חשמלי שמבטל את הנעילה.

פורסם

טוב, עכשיו הלכתי לבדוק.

הרכב ב-P, המפתח{השלט}, רחוק מהרכב, ההגה מסתובב קשה מאוד, {בגלל חוסר תגבור}, אבל לא ננעל.

מחר אנסה לחפש עוד רכב כמו שלי בדיוק, כדי לבדוק את זה. כי היום מה שבדקתי זה היה ה-ASX עם החזית המעודכנת.

מה שלא יהיה, מבחינתי{לפחות}, אין לזה חשיבות יתר, כך שאני לא מתכוון שייפרקו כלום.

זה היה מתוך סקרנות. נטו.

פורסם

בכל מקרה, אני חושב שזה מנגנון מיותר.

הרי כאשר הרכב ב-P גם ככה לא יזוז לשום מקום.

יכול להיות שבדגם האמריקאי,{כמו שלי},לא הרכיבו את זה, ובזה שהגיע עכשיו, שמיועד לשוק האירופאי, כן הרכיבו?

אתן לזה כמה דקות, בקריאה בחוברת. וזהו.

מקווה למצוא שם אזכור לזה.

פורסם
טוב, עכשיו הלכתי לבדוק.

הרכב ב-P, המפתח{השלט}, רחוק מהרכב, ההגה מסתובב קשה מאוד, {בגלל חוסר תגבור}, אבל לא ננעל.

מחר אנסה לחפש עוד רכב כמו שלי בדיוק, כדי לבדוק את זה. כי היום מה שבדקתי זה היה ה-ASX עם החזית המעודכנת.

מה שלא יהיה, מבחינתי{לפחות}, אין לזה חשיבות יתר, כך שאני לא מתכוון שייפרקו כלום.

זה היה מתוך סקרנות. נטו.

תנסה לבדוק עם דלת פתוחה.

פורסם

בדקתי גם. הכל.

כרגע אני בעבודה, הורדתי חוברת ב-PDF.

כבר באמצע. עדיין אין תזכורת לזה.

אגב, בלי שום קשר לזה, אין אורות ערפל אחוריים ברכבים הללו.

• תוכן חדש...