Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מייקרה החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שסוף סוף היא קיבלה תיבת הילוכים אוטומטית (רציפה) במסגרת מתיחת פנים שעברה בינואר האחרון, קרסו מתחילה בשיווק המייקרה ה"חדשה".

MAIN-ניסאן-מייקרה-2020.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

המיקרה החדשה עדיפה בהרבה על היוצאת אבל לעומת סופר מיני החדשות שיגיעו או גם כאלה שמשווקות עכשיו קשה יהיה לה להתבלט.

היא נוחה עם בידוד טוב, איכות חומרים ממוצעת לקטגוריה,מושבים נוחים אם כי חסרה לי תמיכת צד טובה יותר עניין שהורגש בעיקר בכביש מפותל.

אבל מאחור המרווח בינוני, איבזור בטיחותי פחות מרשים מאשר חלק מהמתחרות והסלון ניראה לדעתי טוב אבל לא חדשני.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל נראה לי שמישהוא התבלבל במפרט. אפילו למשאית קלה אין רדיוס סיבוב של 10 מטר.

מצד אחד אזור הבטיחות לא מהשורה הראשונה היום אבל מצד שני היא די זולה.

עד שלא תהיה נהיגה ומבחן מסודר אי אפשר לקבוע אם היא ברת תחרות או לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היא לא זולה ביחס למתחרות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קודם כל נראה לי שמישהוא התבלבל במפרט. אפילו למשאית קלה אין רדיוס סיבוב של 10 מטר.

כנראה התכוונו לקוטר.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

די הייתי בהלם כשגיליתי שהגיעה גרסה ידנית (שאפילו חזקה יותר מהאוטומט) סוג של חד קרן בשוק העממיות הנוכחי בארץ.

שאפו לקרסו, מקווה שזה יוכיח את עצמו כלכלית ושגם יביאו גרסה ידנית לקליאו, שבעיני בדור הקודם היא היתה אחד מהרכבים שנותנים את התמורה הגבוהה ביותר למחיר שלו בארץ, רכב ידני ברמת אבזור גבוהה שמקבילה לאוטומט במחיר מצויין, יהיה מגניב אם יעשו את זה שוב.

פורסם

חבל שאין ביקוש לדיזל ידני, יחידת הנעה מעולה וחיסכונית מאוד.

פורסם

100-105000 שקל?

סביב 100K, תמחרו את המיקרה היוצאת, שהייתה בתחילת דרכה לארץ.

אחר-כך, תמחרו אותה ב"ליסינג 0 ק"ם", ב-70000 שקל, ואחר כך גם בפחות.. כאשר "נתנו הנחה" של 30000 שקל ויותר מהמחירון הפיקטיווי לחלוטין שהיה לרכב הזה, בזמנו.

אני לא מתיימר להיות נביא, אבל הסרט הזה הולך לחזור על עצמו.

או לחלופין היבואן יהנה מתוספת של חצי שנה, לפי מהחוק החדש, לפני שיהיה צורך להעביר את הרכבים הללו על שמו.

פורסם

אין שום סיבה שפעם יורידו את המחיר ל80 אלף, הפעם מדובר על סופר מיני אמיתית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נכון, היא סופר מיני אמיתית כרגע. אבל רק בגודל. גם המחיר מופרז, לדעתי,

בכל מה שקשור לביצועי מנוע\גיר, היא נופלת בין הכיסאות.

ואם רק ניקח 2 דוגמאות, למשל:יונדאי I20, ופיגיו 208, שהם רכבי סופר מיני לכל דבר, הרי שהניסאן מובסת כאן קשות.

ה-2 אלו שהזכרתי עדיפים על המייקרה בסעיפי הביצועים. לפחות.

הם גם נמכרות בזירת ה-0 ק"ם במחירים שנעים בין: 80000 לפיגיו ולחלופין 85000 ליונדאי.

במחיר של 100000 שקל ומעלה, אין לה סיכוי בשוק הפרטי.

פורסם

מצד שני המיקרה לדעתי נוחה יותר מהיונדאי, תדמית אמינות עדיפה מהפיגו, כמו כן הגיר הרובוטי והגיר אייסין לא בין הטובים שיש, על הרציף של המיקרה עוד לא יצא לי לנסוע אולי,היונדאי והפיגו יהיו חזקות יותר אך התיבה של המיקרה תהיה נעימה יותר.

כך שמובסת קשות? לא חושב.

פורסם

נראית הרבה, הרבה יותר טוב מהדור היוצא.

וללא ספק הם גם עשו בשכל עם הגיר הרציף שעדיף עשרות מונים על גרסה עם חד מצמדי (למרות שלפי דעתי עדיין עדיף הילוכים)

פורסם

באמת הגיע הזמן...מאז המזדה cx3 לא נרשם עיכוב כזה בשיווק דגם חדש. לא הבנתי מה ההתרגשות מהגיר הרציף שלה. אם זה אותו גיר כמו במיקרה הקודמת, זה פשוט מזעזע. רעש זוועה וממש לא אהבתי את ההתנהגות שלו. הגיר הידני גם כן לא לא היה להיט בלשון המעטה, מוט ההילוכים קשה להעברה ומרגיש כמו רכב ישן. מאוד מקווה שגם פה יש שיפור בדגם החדש. הפער בזמן התאוצה בין הידני לרציף תמוה משהו, ואני לא מצליח להבין למה להעדיף אותה על קליאו, סיטרואן c3 ודומותיהן.

הדגם הקודם היה באמת מכוער אבל מבחינתי היתרון היה שהמימדים היו בין רכב מיני לסופרמיני (כמו סוזוקי ספלאש זל). גם פה אבדה הייחודיות. הרכב בא לתפוס גם את המקום של הנוט וכנראה שבזה הוא עושה את העבודה.

פורסם

הגיר הידני לפחות בגירסת דיזל נעים מאוד.

אם הרציף כמו בספייס סטאר אז לדעתי הוא עדיף מהגיר בסיטרואן (רעידות) ומהרנו- אין מצמדים.

פורסם

ניסאן עוברים בהדרגה לגיר רציף שמדמה החלפות הילוכים, יצא לי לנסות אותו באלטימה והוא עבד ממש טוב. אני לא יודע מה מותקן במיקרה החדשה אבל אם זה המצב אז בעיר הייתי מעדיף אותו על הגיר הקופצני משהו של פיג'ו וסיטרואן וגם על רובוטיים למיניהם.

המחיר לא מופרז ואפילו סביר ביחס למתחרות. המפרט שלה אולי לא מדהים ויש מתחרות מרשימות יותר, אבל יש לה עיצוב ממש מוצלח ואני מאמין שזה לבד יביא אליה לא מעט לקוחות. יש גם את אלה שהיו מרוצים מהדגם הקודם ועוד כמה שירצו לגוון ממותג אחר, אני מניח שלא תהיה להם בעיה לשמור על כמות המסירות של הדגם היוצא.

• תוכן חדש...