Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 2016 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,מעונין לקנות לאישה יונאי i20 שנת 2016 מחברת ליסינג.רובן עם ק"מ מאוד גבוהה או לחלופין אחרי תאונות קשות, החלפת מנועים וכו'.מצאתי יונדאי אחת, בחברת אלבר, עם 60 אלף ק"מ, אך מתלבט כי היא עברה תאונה.הרכב עבר בדיקה ואלו הממצאים:תיקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה לפנים, נזק לפנלים, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך, נזק לפגושים, הוחלפו חלקי מרכב, כנף קדמית שמאלית הוחלפה, מכסה מנוע הוחלף.הם נתנו לי לראות תמונות של התאונה, לא קשה בכלל, מישהו נכנס ברכב בצד כאשר הוא היה בחניה.השאלה שלי כמה משמעות יש לכך שהחליפו את הכנף ואת המכסה מנוע, והאם הייתם ממליצים לקנות את הרכב, ואם כן כמה יש לי מרווח מיקוח בגלל התאונה והחלקים שהוחלפו.תודה,

פורסם

תבדוק בטרייד אין של היבואנים. שם תוכל למצוא מיד פרטית וק"מ נמוך יותר לפעמים.

מה מחיר המחירון לפי לוי יצחק שאתה בדקת (לא מה שהסוכן אמר כי הרבה פעמים הם מנפחים את המחיר)

וכמה הם רוצים על הרכב?. מדובר על המנוע 1400 אוטומט?.

פורסם

היי איתמר,

בדקתי בכל מקום אפשרי בערך.

הרכב אכן 1,400 אוטומט.

מחירון 64,00 לפני הפחתת ליסינג, הגענו כרגע למחיר של 50,000.

אותי מטרידה אך ורק התאונה, בנושא של החלקים שהוחלפו ומה המשמעות של זה.

פורסם

האם מדובר על מכסה מנוע וכנף זה לא בעיה, אלו חלפים שמחוברים בברגים.

רק קח לבדיקה מטעמך.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אין שום דבר מעבר להחלפת כנף ומכסה מנוע ( למשל, פגיעה בקצוות השלדה ), אפשר לקנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברור שכדאי, הרכב קיבל גם ירידת ערך ( אמנם לא גבוהה, אבל כמה אחוזים בודדים זה גם כסף ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה ולד!

בהתחשב בנסיבות, לאחר הפחתת 13% ליסינג, ושקלול ק"מ, מחיר הרכב לפי לוי יצחק עומד על 55,000.

האם מחיר של 47,500 עושה שכל ביחס לנתונים?

סליחה על החפירה :)

פורסם

זה בדיקה שלך ואו של המגרש ?

לרכב ליסינג הטופס הזה חשוד מאוד עד בלתי אפשרי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם הכוונה להחזיק את הרכב לתווך ארוך, נשמע בסדר.

במידה ומוכרים יחסית מהר, תצטרכו להטריד במחיר בצורה רצינית.

בכל מקרה, ההחלטה לאחר בדיקה אמיתית.

פורסם

הטופס הוא בדיקה של חברת אלבר, אני אקח את הרכב לבדיקה שלי מחר.

לגבי זמן החזקת הרכב, לפחות לשלוש שנים, אם לא יותר.

פורסם

הסתכלתי קצת בלוח יד 2 על מה שקורה בשנתון הזה של הדגם, העסקה טובה ( בתנאי שאין פגיעות שלדה ).

• תוכן חדש...