Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמשה קדמית אבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נסעתי בכביש מהיר במהירות 100 נצתה אבן לעבר השמשה הקדמית שלי יש שתי מכות ממש קטנות על השמשה מהאבן.

אני מעלה תמונה מבחוץ וגם מבפנים.יש צורך לתקן את זה?אפשר להמשיך לסוע רגיל?יש צורך להחילף שמשמה?

ללא שם.png

ללא שם.jpg

עריכה אחרונה על ידי Outstanding
פורסם

אתה יכול להתיעץ עם זגג ולקבל תשובה יותר מקצועית, גם לי יש כמה כאלה ותיקנתי לבד עם ערכה לתיקון זכוכית וויש גם מלא סרטונים ביוטיוב לביצוע דבר כזה.

פורסם

כל עוד אין סדק בשמשה, לא הייתי נוגע בזה.

ואם יש סדק, הוא יגדל ואתה כבר תראה את זה מצויין - אז צריך להחליף. ביטוח שמשות מחליף לתחליפי סיני או מקומי, תלוי מה יש להם במלאי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה יכול להתיעץ עם זגג ולקבל תשובה יותר מקצועית, גם לי יש כמה כאלה ותיקנתי לבד עם ערכה לתיקון זכוכית וויש גם מלא סרטונים ביוטיוב לביצוע דבר כזה.

יש ערכה מסיומת שהייתה ממליץ לי לקנות ?אשמח ללינק תודה.

פורסם
כל עוד אין סדק בשמשה, לא הייתי נוגע בזה.

ואם יש סדק, הוא יגדל ואתה כבר תראה את זה מצויין - אז צריך להחליף. ביטוח שמשות מחליף לתחליפי סיני או מקומי, תלוי מה יש להם במלאי.

סדק אין ניראה כמו קילוף לכל היותר לפי התמונה יש מצב שזה יתרחב?

פורסם

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...