Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ניראה שמשהו פגע ברצועת אביזרים, היא גם איבדה חתיכה, וגם יושבת עקום על הפולים שלה.

האם הוחלפה לאחרונה?

יום טוב גם לך

פורסם

לדעתי בהרכבה באחד הפולים פספסו מסילה ועכשיו חלק של הרצועה שהיה "בחוץ" נפרד מהרצועה.

בכל מקרה, דבר ראשון תחתוך ותוציא החוצה את החלק הזה שנפרד מהרצועה.

פורסם

רואים בתמונה הראשונה דופן גבוהה שחתכה את הרצועה, זה היה אמור לקרות ממש זמו קצר אחרי ההרכבה.

אלא אם כן הרצועה קפצה מסילה לבד אבל זה דבר שלא קורה בדרך כלל.

פורסם

תודה לכולם , אכן בוצע טיפול כולל 60,000 לא מזמן

רק שאבין מדובר ברצועת טיימינג / אלנטרטור / וואטאבר ?

האם חובה להחליף בהקדם ? כמה עלות הנזק ? אפשרות החלפה עצמית ?

תודה

פורסם

זו לא רצועת טיימינג אלא רצועת אלטרנטור ומדחס מזגן.

הרצועה הוחלפה בטיפול? כי אם לא, אין קשר לטיפול.

אל תניע את המנוע לפני שהוצאת את החלק שנחתך וגם אחרי שהוצאת זה לא הכי מומלץ, תדאג להחליף את הרצועה כמה שיותר מהר.

אם אתה בתוך 3 חודשים מהטיפול, יש לך אחריות על זה, אמורים להחליף באחריות. (בהנחה שהרצועה כן הוחלפה בטיפול)

פורסם (נערך)

תבדוק מי הייצרן של הרצועה והאם הרכיבו לך רצועה מקורית או שוות ערך למקורית. אני מציע לך לגרור למוסך את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

הראתי תמונה למוסכניק שאמר לי שכנראה נפל גם בורג שמחבר בין המדחס לגוף ( תמונה 1 ) כי שתי חלקי הברזל לא מחוברים וניתן לראות את המקום של הבורג , כנראה עקב מכה וכדו'

דעתכם ? ואיפה אפ' להשיג חלפים מתאימים ? בורג + רצועה ?

תודה

פורסם

דווקא המדחס נראה במקום.

החור הריק לידו הוא לא עם הברגה אלא הכנה/חלק מתהליך הייצור.

תבדוק אם הבורג מחוזק, נראה שזה מפתח במידה 16-18.

כמו שאמרו, הרצועה לא הולבשה נכון.

• תוכן חדש...