Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל במסגרת שיפוץ, להתקין מיכל הדחה סמוי. הייתי שמח לדעת איך ניגשים לתקן מיכל כזה, לאחר התקנתו, למשל אם צריך להחליף אטם? לפי מה שראיתי, לפני הימכל בונים קיר/מחיצה שמחופה באריחים ואין (לפחות לפי מה שנראה לי)אפשרות גישה.

פורסם

מסירים את מכסה לחצני ההפעלה, ואז יש גישה המאפשרת טיפול במנגנון. קצת טריקי, אבל פועל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

איך ניגשים לנושא? תן לעצמך סטירה מצלצלת ושלא תעז לחשוב על זה שוב...

 

וברצינות, אחד הרעיונות האיומים.

אין אסלה/מיכל הדחה שלא נדרשים לתחזוקה מדי פעם,

והטרנד המטופש הזה הוא פשוט איום ונורא מהבחינה הזאת.

 

לא חסרים מיכלי הדחה חיצוניים יפים ואסתטיים, אגב, למי שמתעקש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני השלמתי מראש עם העובדה שלתחזוקה שהייתי עושה קודם בעצמי (החלפת אטם או מנגנון) אני כנראה אזמין אינסטלטור ושהוא ישבור את הראש...

פורסם

לפעמים צריך לפרק את הקיר גבס וקרמיקה כדי לתקן, זו תוספת עלות שלא הרבה חושבים. אינסטלטור אומר שמישהו יפרק ויבנה חזרה אחכ, הוא מתעסק רק בצנרת.

פורסם

~

לחברת גבריט, היצרן המוביל כנראה בתחום, יש ליין שנקרא 'מונוליט' ומשלב את המראה האלגנטי עם סרביסביליות הרבה יותר גבוהה:

 

 

500x421_2086f1fa2e1ea239ad7f5405fc9dc5c07ee786de.jpeg

 

 

לאחרונה יצא לי לרכב על כזה במשך שבוע, והחוויה הייתה חיובית למדי. העסק נראה סולידי ובנוי כמו טנק, רק צריך להיזהר עם טביעות אצבע על הפאנל הקדמי שעשוי זכוכית.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
~

לאחרונה יצא לי לרכב על כזה במשך שבוע,

 

מקווה שהשתמשת בכל אמצעי הזהירות, קסדה וכולי... :lol:

פורסם (נערך)

זה מאד תלוי איזה חברה אתה קונה. בפועל ניאגרות סמויות הן כבר מזמן הסטנדרט גם במקומות ציבוריים, כך שמבחינת אמינות וסרביסביליטי הן בסדר.

אם תלך על חברה כמו Schwab או גיבריט התכנון טוב ואין בעיה להחליף את כל החלקים הפנימיים. כמובן שזה דורש קצת יותר ידע טכני אבל בהחלט אפשרי. אני אישית התקנתי כבר כמה כאלו במקומות שונים וגם שהיה צריך לתחזק זה היה סביר בהחלט. אישית לא הייתי מתלבט.

השילוב המנצח מבחינתי הוא ניאגרה סמויה, אסלה תלויה מסוג rimless. כמובן הכל של חברות נבחרות.

אם ההתקנה מבוצעת בצורה מוקפדת ואיכותית אין שום סיבה שתידרש לפרק את הבניה. אם זה נדרש זה אך ואק כי ההתקנה לא בוצעה כהלכה. עוד ייתרון מלבד האסטטיקה זה שניאגרה סמויה הרבה יותר שקטה.

עריכה אחרונה על ידי אביב
פורסם
אני שוקל במסגרת שיפוץ, להתקין מיכל הדחה סמוי. הייתי שמח לדעת איך ניגשים לתקן מיכל כזה, לאחר התקנתו, למשל אם צריך להחליף אטם? לפי מה שראיתי, לפני הימכל בונים קיר/מחיצה שמחופה באריחים ואין (לפחות לפי מה שנראה לי)אפשרות גישה.

 

כל הרכיבים (מצוף ומנגנון) נכנסים ויוצאים דרך פתח הלחצנים (שירות) של המיכל, זה ממש לא בעיה.

אם הייתי משפץ לא הייתי חושב בכלל על מונובלוק, רק סמויה.

 

ממליץ על מיכלים של GROHE, SANIT GEBBERIT. התקנתי גם של חרסה ופלסאון שהיו בסדר.

הניסיון שלי עם אסלות של חרסה היה גרוע, לכן ממליץ להתרחק מהן (מי שמחפש את המעוצבות יגיע אליהן כי המחיר מאוד אטרקטיבי ולא כולם רצים לשים 2000-2500 שח על אסלה איטלקית, אז צריך לקחת את זה בחשבון).

הלקוח האחרון שלי שהמלצתי לו להתרחק מהם הלך וקנה אסלה שלהם (החליפו לו 5 פעמים את האסלה) עד שבסוף השאירו אצלו את האסלה הנוזלת וזיכו אותו על כל הסכום. רובן מיוצרות בטורקיה אבל זה לא אומר כלום, יש אסלות שמגיעות מטורקיה והן איכותיות.

 

אם אסלה היא לא בראש מעיינך, קח את הסט הסטנדרטי המוצע בחנות (מיכל GROHE עם אסלה תואמת ולחצן ניקל או ניקל מוברש) באיזור ה 900-1000 שח וסגור את הפינה.

https://www.cistern.co.il/items/2316652-%D7%A0%D7%99%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%94-%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%94-GROHE-%D7%A0%D7%99%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%94-%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%A8-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%97%D7%A6%D7%9F-Skate-Air-%D7%90%D7%A1%D7%9C%D7%94-%D7%AA%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91-%D7%90%D7%A1%D7%9C%D7%94

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...