Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן פתחתי כבר כמה אשכולות אבל התקציב פשוט השתנה כמה פעמים וגם הדרישות.

כרגע ירדנו מה6 2.5 הצורה של 2013 ומעלה כי אין מתחת ל70 אלף בלוחות וצריך להתפשר על שנתון וקמ לעומת הרכבים בכותרת.

בקדנו את ה3 ספיריט 2014, אחרי מיקוח יד 1/2 ק"מ ממוצע איזור המחירים הוא 65+ שזה בערך בדיוק הגבול של התקציב.

מאובזרת בכל טוב,זריזה,הבנתי שחסכונית בדלק באופן יחסי? אמינות כרגע לפי מה שידוע לי טובה.

הרגישה לי טיפה צפופה ושיושבת פחות יפה וכיף על הכביש מה6 והb4.

B4 פרימיום 2015. מצאתי גם באיזור ה65

נהגתי על אחת היום במגרש -+ אין הבדל בביצועים. אוחי המאזדה טיפה קלילה יותר.

האבזור סותר טיפה, לb4 יש הזזה חשמלית לננג ואמברקס חשמלי שלמאזדה אין, למאזגדה יש סאן רוף ומולטימדיה יותר מרשימה. גם אבזור בטיחות.

מה יהיו הפערים בצריכת הדלק לדעתכם? טיפולים? ביטוח לא מצאתי בוובי.

היא יושבת ממש כיפי על הכביש מרגישה טנק אבל מהיר. טיפ טיפ מיושנת ליד המאזדה,לא בפער.

ניסאן אלטימה- 2015 גם נכנס בתקציב ראיתי בלוח לבנה בפנים ובחוץ אבל לא נסעתי לראות בגלל המרחק וקצת מוגבל בזמן ואני מתלבט אם להיכנס לזה.

מאובזרת בערך אותו דבר כמו הסובארו,לא נהגתי,לא יודע מחירי טיפולים.

יש חווד עליה? מישהו מחזיק אותה?

אני יודע שהמאזדה קטנה משמעותית משני הרכבים האחרים...

אין בדרישות רכב מרווח כי גם בהתחלה הסתכלנו על איביזה.

מצד אחד המרווח של הסובארו יתרון מצד שני שאני נוהג לבד חיסרון+מאמין שיהיה פער בצריכת הדלק.

אשמח לסדר קצת מבחינת צריכת דלק ביצועים חווד כללית על כל השלושה :).

אולי אפילו עוד המלצה בתקציב רכב זריז ומאובזר איזור ה65 k מינימום 2013/14.

פורסם

אם אתה מחפש רכב גדול ומרווח מאוד לך על מנהלים, ה3 לא תהיה מרווחת כמותם.

לא יודע איך האלטימה, אך ממכר אני יכול להגיד לך שהוא מאוד מרוצה מהb4 החדשה, אך לרעתה היא לא חסכונית, לוקה באבזור בטיחות, וגם לא תהיה נוחה לכל אחד בגלל מתלים קצת נוקשים, לכן תעשה נסיעת מבחן לפני הרכישה.

פורסם

על הb4 נהגתי היום.

איכות נסיעה אחלה תענוג,ביצועים טובים מרגישה כבדה אבל עם שרירים.

מבחינת מקום רשמתי למעלה, רוב הזמן המקום לא נחוץ אבל המאזדה כן הרגישה יחסית צפופה וגם כן נצטרך פה ושם להכניס משפחה מלאה...

פורסם
מאזדה 3 ל4 מבוגרים תהיה אחלה, לנוסע 5 יהיה מאוד צפוף.

ילדים יכנסו בלי בעיה.

פחות קריטי לי, יותר חשוב לי פערים ביניהם בצריכת דלק,טיפולים,אולי ירידת ערך?

פורסם

לגבי צריכת הדלק, עניתי לך כבר, כאן ובשרשור הקודם,

אך זה תלוי מאוד בכמות הנסיעה שלכם, אם לא תסעו הרבה רכב שיצרוך 9או 10 ק"מ לליטר יספיק.

טיפולים, הכי טוב תבדוק מול היבואן, אין לי מושג מה ההבדל בין ה3 לרכב מנהלים, מה שאני כן יודע שבדר"כ בסובארו הטיפולים זולים יחסית.

ירידת ערך, ברור שה3 תשמור על ערכה הרבה יותר טוב מ2 המנהלים האלה.

פורסם
לגבי צריכת הדלק, עניתי לך כבר, כאן ובשרשור הקודם,

אך זה תלוי מאוד בכמות הנסיעה שלכם, אם לא תסעו הרבה רכב שיצרוך 9או 10 ק"מ לליטר יספיק.

טיפולים, הכי טוב תבדוק מול היבואן, אין לי מושג מה ההבדל בין ה3 לרכב מנהלים, מה שאני כן יודע שבדר"כ בסובארו הטיפולים זולים יחסית.

ירידת ערך, ברור שה3 תשמור על ערכה הרבה יותר טוב מ2 המנהלים האלה.

בשרשור הקודם הזכרתי את הb4? אפילו לא זוכר.

תשמע העניין שזה לפעמים מצטבר, עוד טיפה דלק,עוד טיפה ביטןח עוד טיפה ירידת ערך וכו וכו.

פורסם

בשרשור הקודם אמרתי לך כמה ה3 2.0 2014 צורכת,

בשרשור הזה אמרתי לך שהB4 לא חסכונית במיוחד, לפי מה שזכור לי היא עושה כ10 ק"מ לליטר במשולב,

אך כאן כמו שאמרתי לך מקודם, אם אתה מחפש רכב מהמרווחים בקטגוריה אז ה3 היא לא בשבילך, נקודה, לא שהיא צפופה מאוד, אלא פשוט לא מרווחת, לא תמצא בא את הextra מקום שתמצא למשל בקורולה, ובטח לא המרווחת שיש ברכב מנהלים, אין פה בכלל השוואה.

לכן לא משנה כמה ה3 טובה, לך היא פשוט לא מתאימה, חפש רכב מנהלים.

• תוכן חדש...