Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה לודא האם לא פספסתי חלק שדורש החלפה יזומה. בגדול השאלה היא כללית אבל גם מופנית ספציפית לגבי הרכב שמצויין בכותרת.

בעצם אלו החלקים שאני יודע שמחליפים בצורה תקופתית:

• שמן מנוע ופילטר
  • פילטר אוויר
  • פילטר מזגן
  • פילטר דלק
  • נוזל בלמים
  • מצתים
  • בולמים (וכריות בולמים)
  • שמן גיר (ב DSG7 לא מחליפים)
  • רצועת טיימינג (ב TSI יש שרשרת אז לא מחליפים)
  • נוזל קירור - (הבנתי שב TSI לפי ההנחיה לא צריך אבל מומלץ בכל להחליף בכל מקרה)

השאלה נובעת מהזדקנות הרכב, אז אני דווקא מתיחס בעיקר לחלקים שמחליפים כל כמה שנים טובות ולא הטריויאליים (כמו פילטר אוויר). למשל משהו כזה שחשבתי עליו הוא חלקי גומי כמו רצועות מנוע וצינורות בלימה - לא צריך להחליף בצורה יזומה (למשל אחרי איזה 10 שנים)?

פורסם

בס"ד

אין חיה כזו, לא להחליף נוזל קירור ושמן גיר.

תברר שוב.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

תודה על ההערות.

נוזל קירור G12+ מוגדר lifetime. אני מתכנן להחליף אותו בכל מקרה, אבל זה גם לא נוזל שמחליפים כל 3 שנים כמו בהרבה רכבים.

לגבי שמן גיר, חיפשתי שוב כדי לודא ואכן אני מוצא שב DSG7 לא מחליפים שמן גיר.

אגב, מוסיף שאלה לגבי מותחנים (של שרשרת טיימינג) - זה חלק שכן מחליפים כל כמה שנים?

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
  • תוכן חדש...