Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי מעמד לטלפון (מצורפת תמונה) ואני מעוניין לחבר אותו לקופסת הפיוזים.

להעביר את הכבל לשם אין לי בעיה, הבעיה שלי היא שאני לא יודע איזה מתאם לקנות לקופסת הפיוזים שמתאים ויתן לי את ההספק המתאים להפיק את המירב מהמעמד.

DSC_22881.jpg זו תמונה עם ההספקים (היות ורשום שם בסינית, ה-20W זה ה-output של הטעינה האלחוטית).

זה המוצר עצמו: https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-WCJ02ZM-20W-Qi-Car-Wireless-Charger-with-Intelligent-Infrared-Sensor-Fast-Charging-Car-Phone-Holder-p-1434438.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

אולי מישהו יצא לו לחבר כזה דבר.

הערה נוספת, כבר חיברתי לקופסת הפיוזים מצלמת דרך והיא תופסת מקום בפיוז של המצת כבר. האם ניתן לחבר לשם גם את המעמד או שיזה יצור עומס על הפיוז?

הרכב הוא seat ateca 2019.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

יש מה שנקרא "גונב זרם" המתחבר לשקע בקופסת הפיוזים - במקום פיוז מקורי ויש לו יציאה נוספת עם פיוז נוסף שמגן עליה על מנת לאפשר חיבור של צרכן נוסף. עולה גרושים באמזון ומאד יעיל. השתמשתי בו ברכב שלי. פשוט וקל, בלי לפגוע בחיווט ובלי הלחמות.

פורסם
יש מה שנקרא "גונב זרם" המתחבר לשקע בקופסת הפיוזים - במקום פיוז מקורי ויש לו יציאה נוספת עם פיוז נוסף שמגן עליה על מנת לאפשר חיבור של צרכן נוסף. עולה גרושים באמזון ומאד יעיל. השתמשתי בו ברכב שלי. פשוט וקל, בלי לפגוע בחיווט ובלי הלחמות.

לא הבנת אותי כלל, אני לא מתכוון להלחים, השאלה שלי היא אם כבר חיברתי לפיוז של המצת מצלמה, ואני מעוניין לחבר גם את המעמד לרכב, האם זה יצור עומס?

הרי הפיוז נותן 20 אמפר, 2 הצרכנים ביחד לוקחים 6 אמפר. השאלה אם יהיה עומס?

• תוכן חדש...