Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שמותר לפתוח אשכול כזה בפורום...

אני עובד כרגע עם יבואן קטן שלא עומד בקצב ההזמנות ושאר אנשים המקצוע שאני מכיר הם לא 10 לכן אני מחפש נגרים\משווקי מטבחים שהם לא פחות מ10 בכול האספקטים (איכות, מחיר ושרות) להפנות אליהם חלק מהלקוחות שלי.

וכמובן שאין מקור מידע יותר אמין מהאוף-טופיק :lol:

פורסם

מי אתה? במה מתעסק? איזה עובדי נגרות אתה צריך? מתקינים בלבד? או ממש נגר שיכול לבנות מטבח אצלו בבית מלאכה? או רק מתקין שיודע להרכיב?

פורסם

בקצרה אני מריץ עכשיו סטארט-אפ קטן בתחום השיפוצים ועיצוב הבית שפועל מתחת לרדאר ומתחיל כבר לקבל לקוחות שמגיעים דרך המערכת.

כול עובדי הנגרות סבבה מבחינתי גם כאלו שיכולים רק להתקין מטבחים שהיבואן שלי מביא וגם כאלו שמייצרים בעצמם העיקר שיהיו טובים ולא יאכזבו לקוחות שמגיעים דרך המערכת מה שיגרום לנטישות אצלי.

• תוכן חדש...