Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש סוסיתא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הי אבי , הי ACE והי מנפרד פון ריכטהופן (7 שניות זה הרבה זמן, שאל את הברוןI)אכן המלך חוסיין המנוח החל וממשיך זאת בנו המלך עבדאללה, לגבי שיתוף הפעולה , מי יודע אולי עוד נופתע, בכל מקרה האופרציה של מפגש חובבי רכב קלאסי ישראלים וירדנים שם אפשרי בהחלט, אבל דורשת מחשבה ועבודת שטח רבה, במיוחד בנושא שירותי מוסך בדרך וכמובן בטחון ,וכל סידורי הקרקע המתבקשים שלכם

אירית

היי

לא ברורה לי כוונתך

לא התכוונתי שבאמת מחר נבצע זאת, אלא יותר כמשאלת לב.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי

לא ברורה לי כוונתך

לא התכוונתי שבאמת מחר נבצע זאת, אלא יותר כמשאלת לב.

אבי.

שלי כשלך, פשוט שתפתי אותך במשמעויות (וזה היה מאד כללי) , אחריות כבדה חלה על מארגן האירוע המצויין, ואני כעת מדברת מהצד של מפיק האירוע שתפקידו לבדוק כל פרט וכל היבט, זה לא ערב כיתה ולא טיול משפחות לסחנה כפי שלא מעט היו וודאי מתייחסים לזה כך.

אירית

פורסם
שמעון היי בוקר טוב

שאלתך לא ברורה, למה כוונתך "עדיפות", שלא יוציאו אותה מן הארץ??? או משהו כמו "חיה מוגנת"

כפי שנאמר וכתוב כל רכב בן 30 שנה ניתן להופכו לרכב אספנות כאשר כמובן הרעיון שהוא ישופץ וישוחזר, יש לא מעט סוסיתות יפות ומשופצות ויש גם גם סברות יפות , חברי המועדון בעלי הסברות מטעמים שלהם וכמובן יש לכבדם, לא מעוניינים להציגם ברבים, דרך אחת למשל לשמור על כלי רכב שלא יעלם זה למשל להעמידו בתוך מוזיאון , וחלום רטוב, שלי לפחות, זה שיוקם מוזיאון תחבורה לאומי , אפילו לשכנים שלנו יש FOR GOD SAKE!!!

יום יפה

אירית

מת עליה היא פשוט גדולה!

אכא זילוך?

פורסם
מת עליה היא פשוט גדולה!
לחנזיר שלום רב!

העורב (ת) קורא(ת) לחנזיר, האם הוא לא יענה בחיוב??

יש לך הזדמנות נוספת , לנצל הזדמנות במפגש מחר, ולחולל בחליל, ליפה בנשים אשר לשלמה,

אשר תשוח בגני פארק רמת גן , במפגש הסוסיתות הגדול, עם שיער משוח בשמן, ושמלת מיני קצרצרה,

כנהוג במקומותינו באביב, ונצל הזדמנות זאת, וגם לצאת במחול, עם (אירית) אשר חשקה נפשך!!

כל המפגש של הסוסיתות מחר יהיה לכבודכם אנא הפגש איתה, וצאו במחול, שמן את החליל, בשמן מור וקנמון!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לחנזיר שלום רב!

העורב (ת) קורא(ת) לחנזיר, האם הוא לא יענה בחיוב??

יש לך הזדמנות נוספת , לנצל הזדמנות במפגש מחר, ולחולל בחליל, ליפה בנשים אשר לשלמה,

אשר תשוח בגני פארק רמת גן , במפגש הסוסיתות הגדול, עם שיער משוח בשמן, ושמלת מיני קצרצרה,

כנהוג במקומותינו באביב, ונצל הזדמנות זאת, וגם לצאת במחול, עם (אירית) אשר חשקה נפשך!!

כל המפגש של הסוסיתות מחר יהיה לכבודכם אנא הפגש איתה, וצאו במחול, שמן את החליל, בשמן מור וקנמון!

בברכה

צביקה

האם זו עוד אחת מהבדיחות לחנזיר, או שבאמת יש מחר מפגש סוסיתות?

אם כן, היכן בבקשה ובאלו שעות? (או שזה במפגש הרגיל של מועדון ה-5 ?)

תודה רבה,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

תודה רבה,

המפגש לא מחר.

יש סוסיתות שמגיעות הרבה למפגשים:

הקוביה הלבנה והרום של אבי (סוסיתא) גרוסברג.

הקוביה של יניב.

ועוד תמונה ישראלית מהתקופה...

17.jpg

DSCF4081.JPG

rom_f.jpg

bur_3.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
בעלי אוטוקארס המעונינים ליהיתאחד על מנת לקיים מפגש אספני סוסיתות מוזמנים לשלוח מייל ל: [email protected] עם פרטים מזהים כמו:

שם:

דגם רכב:

שנה:

ומספר טלפון:

(ולמי ששואל: בעקבות פעילותי בהקמת מועדון סובארו פנה אלי חבר וביקש שאני יעזור לו להקים מועדון סוסיתות )

תודה :

משה אזולאי.

למשה אזולאי מנהל מועדון סוסיתות שלום רב!הגיע לידי היום מידע על ידי בעל סוסיתא טריומף מנתניה,

שהגיע לעסקי היום עם הסוסיתא( לשם קבלת פרטים בקשר לשפוץ הקרבורטור שלו), שיש בידיו כארבע סוסיתןת נוספות מלאי חלקים גדול בשבילם, ומידע רב בקשר להמצאותם במושבים ברחבי הארץ של סוסיתות נוספות במחסנים במצב טוב,וכן מידע על וויליס!

לקבלת פרטים נוספים נא לפנות אליו בלבד (לא אלי) !!!

שמואלי נחשון מספר טלפון נייד-057-7740749

בברכה

צביקה

פורסם

כנראה שאנשים פה לא רציניים.

מי שבעלים של סוסיתא או רוצה להצטרף למועדון סוסיתא שישלך לי ה"פ עם הפרטים הבאים:

שם (פרטי +משפחה.):

כתובת דוא"ל:

יש סוסיתא: (כן או לא)

דגם רכב:

שנה:

מספר נייד או בזק:

תודה מראש:

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם
למשה אזולאי מנהל מועדון סוסיתות שלום רב!הגיע לידי היום מידע על ידי בעל סוסיתא טריומף מנתניה,

שהגיע לעסקי היום עם הסוסיתא( לשם קבלת פרטים בקשר לשפוץ הקרבורטור שלו), שיש בידיו כארבע סוסיתןת נוספות מלאי חלקים גדול בשבילם, ומידע רב בקשר להמצאותם במושבים ברחבי הארץ של סוסיתות נוספות במחסנים במצב טוב,וכן מידע על וויליס!

בברכה

צביקה

תודה רבה.

Moshe Azulay

פורסם

בברכה

צביקה

חולה הגה מה דעתך??? אולי שמואלי נחשון הוא הפתרון???

צביקה

אני מבינה שכל שבוע ישנה מאוויה נוספת "שיער משוח בשמן" , מענין לאן זה יתפתח ,יש למה לצפות נפגש בחגיגות ה-20 למועדוננו.... החנזיר עסוק או עשוק תלוי איך מסתכלים על זה

סוף שבוע נפלא

אירית

פורסם

תודה רבה,

לחולה הגה שלום רב!

תיקון קטן כוונתי הייתה למפגש מחר ברחבת איקיאה, של חברי מועדון פורד בניהולו של קפרי!

המפגש של החנזיר, עם אירית הוא לא בדיחה !

בברכה

צביקה

פורסם
חולה הגה מה דעתך??? אולי שמואלי נחשון הוא הפתרון???

צביקה

אני מבינה שכל שבוע ישנה מאוויה נוספת "שיער משוח בשמן" , מענין לאן זה יתפתח ,יש למה לצפות נפגש בחגיגות ה-20 למועדוננו.... החנזיר עסוק או עשוק תלוי איך מסתכלים על זה

סוף שבוע נפלא

אירית

לחנזיר יש הרבה פנטזיות, אך הוא יממש אותם רק איתך ולא בפומבי( הוא קצת צעיר וביישן) !

סוף שבוע נפלא!

ולהתראות במפגש מועדון פורד אני יהיה שם באיקיאה!

והחנזיר יהיה באיקיאה ובתל אביב גם יחד!

בברכה

צביקה

פורסם
לחנזיר יש הרבה פנטזיות, אך הוא יממש אותם רק איתך ולא בפומבי( הוא קצת צעיר וביישן) !

סוף שבוע נפלא!

ולהתראות במפגש מועדון פורד אני יהיה שם באיקיאה!

והחנזיר יהיה באיקיאה ובתל אביב גם יחד!

בברכה

צביקה

צביקה משוש חיי

הגדר "לא בפומבי" כרגע שתפת את כל העולם את אללה איסטר ולהקתו ואם היית קצת מגביר את קולך היו שומעים\ם אותך גם... באורוגוואי

פורסם

ועוד תמונות שנאספו מהפורום ומסכמות את כל התמונות שהתפרסמו בפורום.

(מקוה שלא אחזור על כמה תמונות):

2סוסיתא.jpg

carmel d.jpg

סוסיתא.jpg

8.jpg

sussita front.jpg

סוסיתא 1.jpg

Moshe Azulay

• תוכן חדש...