Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הגומייה בתחתית הפקק נקרעה.

מישהו יודע היכן לרכוש פקק מקורי בלבד?

ולא במוסך מורשה? מישהו מכיר חנות חלפים שמוכרת פקק מקורי באיזור כפס, או חולון?

פורסם

תודה על התגובה מאור.התקשרתי לחנות חלפים, הפקק עולה באיזור של 100 שח.הגיוני?

לגבי הפקק כרגע זה מסוכן לנסוע ככה? כשהגומייה למטה קרועה?

פורסם

במחיר כזה או בסטייה של מקסימום 50 ש"ח אתה רוכש מיכל עיבוי חלופי מפירוקיה כולל הפקק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

100 שקל לפקק מקורי, די הגיוני.

קולאטוי, גם חלופי וגם מפירוקייה? לך תמצא חלופי מפירוקייה ולמה צריך את כל המיכל?

פורסם

זה המחיר של פקק מקורי. פקק עם גומייה קרועה יכול שלא לשמור על לחץ במערכת הקירור ונוזל קירור יכול בקלות לעבור למיכל העיבוי ולמלאות אותו ואף להביא לגלישה של נוזל קירור

פורסם

על הפקק שלי רשום 14.5 psi

ובחנות חלפים שזה מקורי רשום 21psi

מישהו יודע בוודאות מה הלחץ שמתאים למאזדה 3 2004??

פורסם

תצלם בבקשה את הפקק שיש לך ומספר שלדה גם יכול מאוד לעזור.

אני יודע שבשנתון הזה בחלק מהרכבים מגיע 21PSI ובחלק 14.5PSI.

פורסם

התקשרתי למוסך מורשה מאזדה" דיברתי עם החלפים. רצו מס' רכב, ואמרו שהפקק הוא אכן 14.5.

המחיר הוא 238 שח כולל מעמ רק לפקק!!

מה אתם מציעים?מכירים חנות לחלפים שמוכרת מקורי 14.5 psi?

פורסם
התקשרתי למוסך מורשה מאזדה" דיברתי עם החלפים. רצו מס' רכב, ואמרו שהפקק הוא אכן 14.5.

המחיר הוא 238 שח כולל מעמ רק לפקק!!

מה אתם מציעים?מכירים חנות לחלפים שמוכרת מקורי 14.5 psi?

מחיר גבוה, כיאה למוסך מורשה.

עדיף לקנות את הפקק ישירות מחנות חלפים, יש לך בחולון את חלפים 4 יו שיש להם מחירים נורמליים, שווה לבדוק מולם.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

קניתי מקורי ממוסך מורשה.עשו לי 5 אחוז הנחה.

עדיף היה לי לשלם את העוד 120 שח בערך, ולא לחשוש שמא ייהרס המנוע בגלל פקק אכול, או פקק שלא באותו הלחץ.

תודה לכולם

פורסם (נערך)

נצל"ש

בניסאן טידה 2008 שלי הפקק של מיכל העיבוי (לא פקק הלחץ של הרדיאטור, פקק פלסטיק שחור פשוט) סדוק ורופף כבר שנים..

יש איבוד נוזל קירור בקצב מתון (ירידת מפלס במיכל העיבוי, ברדיאטור הכל בסדר) נניח בערך 100ml לחודש

לכאורה לא מדובר בגלישה כתוצאה ממפלס גבוה אלא בריחה ממקום אחר

האם יתכן שיש קשר לפקק הלא הרמטי?

עריכה אחרונה על ידי Tiida
פורסם

בניסן טידה מבנה מערכת הקירור שונה מאשר במזדה, כפי שציינת נכון פקק עם שסתום ויסות לחץ נמצא על הרדיאטור, והפקק של מיכל העודפים הוא סתם פקק. תפקידו בעיקר למנוע כניסת לכלוך למיכל, ואולי קצת למנוע אידוי.

אם מצבו נורא קשה הייתי מחליף אותו, אבל לדעתי זה לא ישפיע על איבוד הנוזל.

100 מל בחודש זה כמות די זעומה ואם אין נזילות בולטות לעין, אישית לא הייתי מתרגש מזה מידי.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...