Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור שקוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברכב שקיבלתי לא מזמן יש מי קירור שקופים, חושב שזה מים. אבל ראיתי בתא מטען מיכל של מי קירור שקוף.

האם קיים דבר כזה נוזל קירור שקוף או שזה פשוט מים

יצאתי מבולבל, תודה

פורסם

תודה, סתם מסקרנות, למה לא יכול להיות שקוף? אם מבחינה כימית הוא עושה את העבודה, הצבע לא רלוונטי. אלא אם הצבע באמת נועד רק כדי להבדיל בין מי קירור למים רגילים

Sent from my LG-K520 using Tapatalk

פורסם

יצא לי לראות נוזלי קירור שאיבדו את הצבע שלהם.

בכל מקרה אם כרגע יש נוזל לא ידוע במערכת מומלץ מאוד לבצע שטיפה של המערכת ומילוי נוזל קירור התואם להוראות יצרן הרכב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכל מקרה אם כרגע יש נוזל לא ידוע במערכת מומלץ מאוד לבצע שטיפה של המערכת ומילוי נוזל קירור התואם להוראות יצרן הרכב.

נוזל קירור איכותי בצבע מסויים גם אחרי 10 שנים במערכת לא יהפוך לשקוף..לדעתי מה שבוקי אמר זה הנכון ובמערכת הקירור אין נוזל קירור אלא מיים.

פורסם

בחיים לא שמעתי על נוזל קירור אשר איבד את צבעו, מה שכן ''דהייה'' של הצבע נובעת מזה שלפעמים אנשים מתקמצנים ומוסיפים מים רגילים כאשר חסר.

תומך במה שאמרת, כנראה לפותח השירשור יש כרגע מים כנוזל קירור וממליץ לו להחליך אותם בנוזל קירור נורמלי.

• אחראי פורום
פורסם

פות"ש, כך או כך הפעולה הבאה שלך זה לרוקן את הכל ולמלא נוזל איכותי וראוי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תרתיח אותו בפינג'אן, ותשים קפה.

אם יצא לך קפה שחור - זה מים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יש המלצה לנוזל קירור עבור מאזדה 323 שנת 96?

Sent from my LG-K520 using Tapatalk

אם הרכב ראה רוב חייו מיים רגילים הייתי קצת ניזהר בלשים נוזל קירור איכותי בחשש שעלולות להתפתח נזילות מסדקים שניסתמו מקורוזייה ואבנית.

• תוכן חדש...