Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

 

לאחר קנית מאזדה 2 מיד2 פרטית 106K בבדיקה זה נאמר בתור רעש מהגלגלים .

 

שמעתי רעש ממהירות 80 ומעלה רעש מהגלגלים , בלי שום קשר הצמיגים היו סינים וגמורים אז אמרתי טוב כנראה זה הצמיגים .

 

הלכתי קניתי 4 חדשים גוד ייר .

 

אחרי שהחלפתי עדיין הרגשתי את הרעש מאזור הגלגלים הקדמיים , הלכתי למוסך שי לי באור יהודה , עשו נסיעת מבחן אובחן שזה מיסב קדמי ימני .

 

בפעם הראשונה שהייתי ביום חמישי האחרון .

 

אמרו לי שאין להם אז באתי אחרי החג אתמול , ולקחו שוב לבדיקה ואחרי שהוחלף המיסב לקחו את האוטו בלעדי ועשו שני סיבובים עדיין שמעו רעש .

 

אמרו לי שנאבה הלכה כי היא הבסיס של המיסב משהו כזה , ואמרו לי שאין אפשרות רק להביא נאבה ולשים אותה במקום , שצריך להביא יד סרן קדמית במצב טוב מפירוקיה , חיפשו חלופי לא מצאו .

 

מצאו מקורית מפירוקיה , עכשיו המחיר התייקר בגלל שהיד סרן מגיע עם בולם , משולש וכו' .

 

בסופו של דבר הסכמתי להחלפה

 

הכניסו את האוטו ומסכום של כמעט 700 ש"ח על המיסב הגיע לסכום של 2000 ש"ח , נאמר לי שהיד סרן קדמית התעקמה כי כנראה בעל הרכב הקודם משך את זה.

 

בקיצור הסכמתי להחלפה אחרי שנאמר לי שזה לא בטיחותי לנסוע ככה , ואמרו לי שהיום עד השעה 10 בבוקר היא תגיע ולמרות שאתמול אמרתי להם שיש לי סידורים ממש דחופים , היגיע השעה 10 וחצי , אני מתקשר למוסך אמרו לי אנחנו מהבוקר מנסים לזרז אותו ואין לנו מה לעשות .

 

בסופו של דבר באתי שילמתי על החלפת המיסב ועוד באתי במונית , כי הם התעקשו שהאוטו ישאר שם .

 

ונשארתי עדיין עם חצי תקלה התקלה .

 

והאם היה אפשר להחליף רק את הנאבה מבלי להגיע לסכום של 2000 ש"ח ?

 

 

אשמח לשמוע מה כדאי לעשות ? ובאיזה מוסך .. מומלץ כנה וישר , בלי שינסה לקמבן .

פורסם

לדעתי.. ניסו לעזור לך שם במוסך להוזיל עלויות..

כי הכי קל להם היה להזמין לך חדש, והם השיגו מפרוק..

תדאג שיעשו כיוון פרונט בסיום העבודה.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

ממש לא חובה להחליף את כל המתלה והיה צריך להחליף רק את הנאקל / יוק ("הבית של המיסב"). מניח שהחליפו לך את כל העסק כי זו עבודה יותר פשוטה וכנראה ככה החלק נכרת מהרכב התורם.

אני לא הייתי מקבל את זה. על הרכב מורכבים עכשיו חלקי מתלה מגילאים שונים שיכולים להשפיע על יציבות ובטיחות הרכב ומה גם שלכאורה שילמת כסף על חלקים שלא היו צריכים החלפה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחזק את איתמר, כל החלקים שציינת ניתנים לפירוק בבודדים ואני לא מצליח להבין מדוע המוסך מתעקש להחליף הכל כיחידה אחת

יום טוב גם לך

פורסם

הם לא החליפו את כל המתלה , רק את המיסב , ולאחר מכן שהם בחליפו הם אמרו לי שהיד סרן התעקמה וצריך להחליף את הכל קומפלט .

 

אשמח שתגידו לי מה צריך לעשות בדיוק ?, ולאיזה מוסך עדיף שאלך ?

פורסם
ממש לא חובה להחליף את כל המתלה והיה צריך להחליף רק את הנאקל / יוק ("הבית של המיסב"). מניח שהחליפו לך את כל העסק כי זו עבודה יותר פשוטה וכנראה ככה החלק נכרת מהרכב התורם.

אני לא הייתי מקבל את זה. על הרכב מורכבים עכשיו חלקי מתלה מגילאים שונים שיכולים להשפיע על יציבות ובטיחות הרכב ומה גם שלכאורה שילמת כסף על חלקים שלא היו צריכים החלפה.

איתמר תוכי לדבר איתי בפרטי? בבקשה

 

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

  • שנה מאוחר יותר...
×
×
  • תוכן חדש...