Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי ערכתי את ההודעה משום שהבנתי שהמתקין שלי שיגל את בינתי שאין 4 איטנש קומפוננט לא מייצרים יותר והוא מחזיק תדגם היחיד שנשאר ארבע אינטש והוא רוצה עליו 1200 שקל

עכשיו השאלה שלי

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2525,normal_sales

האם אלה קומפוננטים מספיק חזקים?

והאם הם שוים את המחיר?

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אני ימליץ לך על מה שנתנו לי הצעה אני חושב שזה הדבר הטוב ביותר לעשות למוגבלי מקום ובניות...

שים סט קומפוננט שיכלול מידים וטוויטרים לא וופרים וטוויטרים אם יש לך סאב טוב זה ישלים את מה שהוופר החסיר

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אלק 170 וואט נקי...

חחחחחחחחח כמה מלוכלך?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל, הם לא רשמו באתר כמה ואט נקי הרמקולים נותנים, הם רשמו 170 ואט ובד"כ כשרושמים את כמות הואט, אם היא נראית מוזגמת, בד"כ מעל 100 ואט נקי (עוד בקומפוננט של 4 אינץ'!!) זה נשמע מוזר.

אני לא אתפלא אם בתכלס הם נותנים 50 rms נקי. (באתר הם בטח התכוונו ל-170 ואט מקסימלי לא נקי נראה לי ככה) ופשוט התביישו לרשום כמה נקי הם נותנים, בטח בתכלס גג 50 נקי כפי שציינתי.

ליאור

פורסם

בטח אחי קומפוננט 4 אינץ' הכי חזק שיש בטווח הקרוב הוא המוראל דוטק והוא גם 50 RMS אז קשה לי להאמין שהקנווד הזה עובר אותו ברמה באיכות ובעוצמה

פורסם

mdma , למה החלטת שהדוטק הוא 50 RMS ?

הדוטק 4' מוצהר 100 RMS.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מנתונים שאני זוכר עופר יכול להיות שאני טועה ואני זוכר נתונים של דוטק מהדור הראשון...

פורסם

יש לי סאב לאוטו והונדה אומר שיש לו מורל 4 אינטש שנראה לו שהם יותר טובים מקנווד האלה זה יכול להיות?

ואם כן כמה המורלן האלה שוים?

פורסם

אני לא יודע איזה מורל יש לבחור שהמליץ לך , אבל הקומפוננטים של מורל טובים מאוד .

לי אישית היה את ההיבריד 4' והייתי מאוד מרוצה ממנו.

אני מאמין שגם הדוטק 4 הוא קומפווננט טוב ואכן הייתי מעדיף אותו מאשר הקנווד .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רק אני יגיד לך משהו שאמרו גם לי אל תצפה מהקומפוננט לדחוף באסים הוא לא יצליח לעשות את זה קומפוננטים בגדלים כאלה לא מצליחים לרדת נמוך...

פורסם

נכון , קומפוננט 4 אינץ יפיק פחות טוב תדרים נמוכים מאשר קומפוננט במידה גדולה יותר. אבל באותה מידה הוא גם אמור להפיק טוב יותר את תדרי המיד.

בכל מקרה , קומפוננט 4' איכותי בשילוב עם סאב טוב וחיתוך נכון יכול להישמע טוב מאוד.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ואני מבין שהרמקול יפיק ב\פ]חות איכות אבל אני מעדיף להתפשר מאשר להתחיל לחתוך בדתות או במקומות כאלה לא רוצה אוטו שכונה....

פורסם

סאב דופק זה לא מדד לכלום. זה לא מעניין אותי שהוא דופק . מעניין האם הדפיקות שלו מדויקות ולא נמרחות , האם הוא מספיק מהיר עם המוזיקה , באיזה תדרים הוא דופק ובאיזה עוצמה והאם הוא לא דופק חזק מידי בתדרים מסוימים ביחס לאחרים.

קומפוננט במידה קטנה לא יהיה פחות איכותי. הוא יהיה פחות טוב בתדרים הנמוכים ועל הנייר הוא יהיה טוב יותר בתדרי המיד .

כמו שכבר כתבתי בתרדים אחרים ( רמז , תרכז את כל השאלות שלך במקום אחד ) במידה ואתה לא מעוניין בבניות כאלו או אחרות , תשקיע בסט טוב ( היבריד לדוגמא ) והתוצאה תהיה טובה.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...