Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף gti 2018 או סקודה vrs 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין 2 הרכבים האלה הצרכים שלי:

רכב ספורטיבי משפחתי שמתאים למשפחה של 2 ילדים קטנים וכמה שיותר מהנה לנהיגה.

מאוד אוהב את הצורה של הגולף ויש לי כרגע גולף לא gti ומרוצה מאוד מצד שני.

בהשוואה לסקודה הגולף מאוד קטנה והמרווח אין מה להשוות בכלל.

יש את הנושא של השוק של הרכב אשמח להמלצות ואם יש עוד רכב בסגנון גם אפשר לשמוע..

התקציב באזור ה 190

פורסם

הגולף שומרת על ערכה טוב יותר. לסקודה מראה יותר מאופק ומתאימה למי שמנסה לא להתלבט.

שני הרכבים טובים מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לדעתי הגולף בכל מצב. נסענו איתה עם שני ילדים קטנים לסופש ולא היתה בעיה. כמובן שאם בתכנון קמפינג של שבוע אז תא המטען של הסקודה מנצח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם תא המטען בגולף מספיק לך, אז לך על ה GTI ללא ספק . מנסיוני זה לא מספיק לנסיעות לחופשה וכו'. (אבל החיים הם לא חופשה ולחופשה אני לוקח איזו סדאן משעממת)

אם המטרה היא רכב משפחתי עם הרבה מטען , אין ברירה אלא ללכת לRS.

מבחינת שוק - השוק של הגולף פנומנלי , עם זאת 2018 ככל הנראה לא נסחרות מעל המחירון כי הן עדיין יקרות ולכן אתה תקנה במחיר טוב ותמכור במחיר עוד יותר טוב ( אם תשמור עליה כמו שצריך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

172b97f4ea766b384138bedb38a5fed0.jpg

כך נראה תא המטען של ה-208GTI שלי בחופשת פורים בצפון (משפחה של 4 נפשות). לא נראה לי שבגולף המצב יהיה גרוע יותר...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...