Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

גיסי רוצה להשתדרג. כרגע ברשותו אקסנט 2009 שמורה עם מעט קילומטרז'. הוא רוצה להשתדרג למודל חדיש יותר. חשוב לו מרווח ותא מטען. לא איכפת לו דלק, נוסע כ3000 ק.מ בשנה. הצעתי לו יונדאי i35. מה עוד אתם מציעים? האם פלואנס 2000 סמק אמינה יותר מ1600? הוא ראה i25 ופחות אהב. I35 מעט יקרה. מה עוד יכול לבוא בחשבון? תודה לעונים

פורסם

היה לי אותו רכב אחרי לצערי הלך לי בתאונה,קניתי שברולט קרוז 1.6 שנת 2012 מרווח,אמין רק טיפולים שוטפים,צריכת דלק סביב 1:10,אחזקה סבירה

פורסם

יש לי פלואנס 2000.

אחלה רכב, מרווח, נוח,תא מטען גדול ומאובזר

פחות טוב: צריכת דלק בעיר (אבל ל3k בשנה זה לא משנה) ומזגן קצת חלש

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם

3000 ק"מ בשנה זה 250 ק"מ בחודש. לא כדאי יותר לקחת מונית? זה עשוי להיות יותר זול, וגם הרבה פחות כאב ראש.

אם לא, מיצובישי לנסר, קיה פורטה או פיג'ו 308 (סטיישן אם רוצים הרבה מקום) יהיו אופציות מעניינות. לגבי ה-308, חשוב להבין את עניין רצועת התזמון ולקחת אותו בחשבון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
3000 ק"מ בשנה זה 250 ק"מ בחודש. לא כדאי יותר לקחת מונית? זה עשוי להיות יותר זול, וגם הרבה פחות כאב ראש.

עשיתי חישוב פעם, להחזיק רכב ישן וזול שנוסע 3000 ק"מ בשנה זה יותר זול ממונית.

לגבי רכב יחסית חדש, לא בטוח.

3000 ק"מ בשנה זה נניח 10 ק"מ ביום.

נניח שמזמינים מונית רק פעמיים ביום, נסיעה למרחק 5 ק"מ תעלה כ 30 ש"ח.

60 ש"ח ליום זה 18.000 בשנה. ועוד לפני שדיברנו על יותר משתי נסיעות ביום.

פורסם

זה מאוד תלוי בכמה נסיעות ואיפה. נסיעות ארוכות יותר בתדירות נמוכה יותר יתנו עלות נמוכה יותר. בלי לדעת כמה הוא נוסע, מתי ובאיזה תדירות זה חישוב לגמרי באוויר.

זה גם נורא תלוי איפה הוא גר - אם הוא גר ביישוב מרוחק נטול תחבורה ציבורית וצריך את הרכב להתנייד בתוך היישוב ממקום למקום עשר פעמים ביום, מונית כמובן לא תהיה אופציה ריאלית. אבל אם הוא גר במרכז וצריך את הרכב להגיע להורים בעיר סמוכה בשעות הערב פעמיים בשבוע - מונית יכולה להיות פיתרון עדיף.

אם נניח שירידת ערך לפחות בשנה הראשונה של רכב בסכום כזה תהיה קרובה ל-10,000₪, ביטוח וטסט עוד בערך 5,000₪, טיפולים עוד אלף ודלק עוד קצת, נקבל עלות די קרובה למונית בתוואי שציינת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

גם בנסיעות ארוכות זה יוצא בערך אותו דבר.

מחיר התחלתי של מונית 12 ש"ח. אחרי זה כל 80 מטר 0.3 ש"ח. בתעריף סופשבוע + 25%.

נקח נסיעה אחת כל סופשובע 60 ק"מ, היא תעלה כ 300 ש"ח.

כפול 50 - הגענו ל 15 אלף שקל. וזו רק נסיעה אחת בשבוע.

• תוכן חדש...