Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כעיקרון אם שמתם לב

מצד ימין והשמאלי יש מדשאה ולכן לא הפרעתי להולכי הרגל לעבור מכיוון שגם ככה המדרכה היא מאחורי הרכב.

לגבי השער שמסתיים בדיוק איפה שהכנתי.. הולך רגל היה יכול להכנס ולצאת מהחור של השער.

בכל אופן את הטענות האלה להפחתת הקנס אני אמור להציג בפני השופט?

או שאני כותב מכתב מקדים למשפט.

ולגבי רשיון הרכב.. אני חייב להציג אותו

או שמספיק תעודת זהות?

תודה מראש לכולם

המלצתי בקש להישפט ובמקביל תכתוב מכתב נוסף לתובע בו תציין כי העבירה המתאימה היא לפי סעיף 10(א) (6) לחוק העזר ולא סעיף 10 (א) (3).

האם הואשמת בדו"ח לפי סעיף 10 (א) (3)?

המדשאה אינה מיועדת להליכת בני אדם.

תראה שמקביל לרחוב יש מדרכה ויש גם מדשאה.

לכן למעשה המדרכה היא אותו חלק שבא מהמדרכה המקבילה לרחוב ועד לפתח של המחסום, החלק הזה היה חסום על ידך. לכן הפקח קנס לפי חניה על המדרכה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חסמת את החלק שמשמש מעבר הולכי רגל לצאת ולהכנס לחניית הבניין.

לך להשפט - אין לך מה להפסיד, פרט ליום עבודה - או שתשכנע את השופט ותשלם רק 250 או שלא תשכנע ותשלם 500.

פורסם

כפי ששיערתי אכן ניתן דו"ח על פי סעיף 10 (א) (3)

נסה את הטכניקה שכתבתי לך בהודעה הקודמת בקשה להישפט + מכתב נוסף לשנות את סעיף העבירה לעבירה על פי סעיף 10 (א) (6)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...