Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אשמח לעזרה קטנה, התחילה אצלנו בבניין מכת יונים, שמתי דוקרנים איפה שאפשר והן עברו לשבת בתוך בלוקים חלולים שנמצאים מתחת לחלונות המטבח בכל הדירות (תמונה מצורפת)

חשבתי לקנות קצף מתנפח כזה ולשים קצת בכל בלוק (לא ממש לאטום אותו אלא מספיק כדי שהן לא יוכלו לשבת שם, וככה יעברו למקום אחר.

 

תודהabe1143356ef2875bf6bcf7c076cda0e.jpg

 

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם (נערך)

תפרוס רשת דיג שקופה וצפופה לאורך כל הבלוקים, זה ימנע מהם להגיע למקומות הבעיתיים. יש מגוון בעלי מקצוע שמתעסקים בזה.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

העניין הוא כזה, אני בקומה שלישית (מתוך 4), בעצם החלל הזה עם הבלוקים משותף לשתי דירות (מתחת לחלונות המטבח, קיר משותף) בחלק מהבלוקים אנשים שמו אבנים וחסמו ככה שהיונים לא עומדות שם.

ביום שלישי מגיע בעל מקצוע לתת הצעת מחיר, לדעתי זה 4 ספרות לפחות (תלייה של רשתות ככל הנראה). קניתי היום מיכל אחד של פוליאוריתן ב22 שח לניסיון, סגרתי עוד חלק מהבלוקים, נראה אם יעזור... במידה וכן, ככל הנראה לקנות מספר מיכלים ב200 שקל + שעה מהזמן הפנוי שלי ביום שישי יהיה זול יותר מאשר לשלם לבעל מקצוע (מה גם שזו דירה שכורה, לא בטוח שהוועד ישתף פעולה אנחנו היחידים שמתלוננים).

 

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

הקצף הזה מתפרק בשמש.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

 

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

 

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אם תרצה שהקצף הזה לא יתפרק תצטרך לצבוע אותו בלכה או בצבע שמן, מה שיקפיץ את העלויות. קנה בובות של עורבים ותתלה. מה יש לך להפסיד?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

×
×
  • תוכן חדש...