Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז אחרי חיפושים רבים מצאתי סופסוף את הדיהטסו סיריון שרציתי

עם יחסית מעט קילומטרים 160 אלף שנת 2007 רדיאטור מצבר וברקסים חדשים.

המחיר שהציעו לי הוא טוב לשנתון 9500 אחף אבל הבעיה היחידה שיש לרכב

שיש לו חיישן חמצן תקול ולכן נורת המנוע דולקת.

אני רוצה לקנות את הרכב אבל לא רוצה להוציא אלף שקל על טיפול.

מישו יכול לתת לי הסבר כיצד מחליפים חיישן חמצן באופן עצמאי.

ובנוסף את קישור (ebay או משו) של דגם מקורי לדייהטסו סיריון של חיישן חמצן שאוכל להחליף לבד.

ואם כבר אז עוד שאלה קטנה אם הוחלף רדיאטור והמוכר טוען שזה מסיבה של בלאי

אני אמור לדאוג?

תודה לכל העוזרים :)

פורסם

אם בעל הרכב לא מתקן את התקלה כנראה שלא טיפל ברכב כראוי גם בדברים אחרים.

המלצה שלי היא לא ללכת על רכב שהיה אצל בעלים כאלה.

אם בכל זאת אתה משוכנע שזה הרכב בשבילך, תיקח את הרכב למוסך שלך שיתקן את התקלה ותוריד מהמחיר המבוקש.

תהיה בטוח שזה לא פנינה כמו שאתה חושב ושהמוכר רוצה להיפטר מהרכב שתקוע אצלו כבר זמן רב בלי קונים

פורסם
אם בעל הרכב לא מתקן את התקלה כנראה שלא טיפל ברכב כראוי גם בדברים אחרים.

המלצה שלי היא לא ללכת על רכב שהיה אצל בעלים כאלה.

אם בכל זאת אתה משוכנע שזה הרכב בשבילך, תיקח את הרכב למוסך שלך שיתקן את התקלה ותוריד מהמחיר המבוקש.

תהיה בטוח שזה לא פנינה כמו שאתה חושב ושהמוכר רוצה להיפטר מהרכב שתקוע אצלו כבר זמן רב בלי קונים

ממש לא נכון וזו הסקת מסקנות מוטעית שיכולה לפסול רכב מצוין. גם אצל חמותי נורת תקלה דולקת על חיישן חמצן אבל מה לעשות שאין שום תופעות שמצדיקות כרגע להחליף חיישן אז היא מעדיפה לדחות את ההחלפה..והרכב שלה מתוחזק על ידי מא ועד ת ברמה הגבוהה ביותר עם קרוב ל 300 אלף קמ. אז אל למהר לקבוע שרכב לא טופל כראוי בגלל נורת תקלה.

לפותח השירשור - חיישן חמצן קידמי תואם מקורי עולה סביב ה 300 שח. ההחלפה שלו נעשית על ידי בוקסה יעודית אז או שתקנה את הבוקסה או שתיקח פה ממישהו אם תציין מהיכן אתה גר נדע מי יכול להביא לך באיזורך. ההחלפה מאוד פשוטה. גם אם תצטרך להתאים את החיווט מחדש לחיישן החדש זה ממש לא בעיה.

פורסם
ממש לא נכון וזו הסקת מסקנות מוטעית שיכולה לפסול רכב מצוין. גם אצל חמותי נורת תקלה דולקת על חיישן חמצן אבל מה לעשות שאין שום תופעות שמצדיקות כרגע להחליף חיישן אז היא מעדיפה לדחות את ההחלפה..והרכב שלה מתוחזק על ידי מא ועד ת ברמה הגבוהה ביותר עם קרוב ל 300 אלף קמ. אז אל למהר לקבוע שרכב לא טופל כראוי בגלל נורת תקלה.

לפותח השירשור - חיישן חמצן קידמי תואם מקורי עולה סביב ה 300 שח. ההחלפה שלו נעשית על ידי בוקסה יעודית אז או שתקנה את הבוקסה או שתיקח פה ממישהו אם תציין מהיכן אתה גר נדע מי יכול להביא לך באיזורך. ההחלפה מאוד פשוטה. גם אם תצטרך להתאים את החיווט מחדש לחיישן החדש זה ממש לא בעיה.

שורה תחתונה אין שום הצדקה לקנות רכב עם קילומטר גבוה ותקלה.

מיותר לציין שרכב עם נורת אזהרה לא עובר טסט אז לתקן את זה הוא יצטרך ככה או ככה.

מילא שיקח למוסך, יתקן ויוריד מחיר.

אני לא הייתי משקיע זמן ומאמץ בדבר אלא פשוט עובר לרכב הבא.

פורסם

אתה שם לב מה אתה מדבר? 160 אלף קילומטר לרכב בן 12...זה הרבה?!? הרכב נסע 13 אלף קמ בשנה...אז למה לעבור לרכב הבא? לרוב העצלנות גורמת לוותר. אני הייתי כן בודק ורואה מה באמת עבר הרכב ייתכן והוא כן שמור ומטופל.

• תוכן חדש...