Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מניסיון קרוז לא מתאימה בגלל מיקום אבזמים של חגורות הבטיחות: הכסא האמצעי נמצא מעליהם

לא יודע על מה אתה מדבר,אחותי גם עם הרכב הזה ולה 3 ילדים וזה התאים

פורסם

מנסיון - יש לי סובארו B4 שנת 2010 - נסיעה לצפון הצטרפה אל הבת והבן שלי הבת דודה שלהם, אתם יודעים אמא שלה, אחותה, בת שלה!

המושב של הבת מעוגן באיזופיקס, באמצע בוסטר צר והמושב בטיחות של הבן הקטן יותר מהודק בחגורת בטיחות של הרכב - נכנסו בלי יותר מידי בעיות ולא היתה שום בעיה של חוסר נוחות.

B4 משנת 2015 אפרופו - רחבה יותר בכ2 ס"מ מהB4 מהדגם הקודם וזה משמעותי ועדיין הדגם הקודם ממש לקח את זה בקלות.

הטיפים שלי לנושא הזה - מאריכי אבזם לחגורות הבטיחות - ניתן לרכוש בכל רשתות התינוקות רק לוודא שמתאים לסוג האבזם בארץ - אם לא, להזמין מאמאזון - יש שלושה סוגים - TYPE A,B,C ויש בכמה וכמה אורכים.

בלי זה - ממש סיוט לעגון כל פעם שלושה ילדים במושב האחורי.

ואם האשה לא מוכנה להתפשר על סוג המושבים - תן לה שהיא תחגור את הילדים - אחרי שיילך לה הגב מהר מאוד הדיעה תשתנה אם זו הבעיה.

אבל בכל מקרה - מה שלא יהיה - היא צודקת!

רק אומר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתם פשוט לא מבינים את הדינמיקה...

האישה חקרה וקבעה איזה כסאות. קנתה אותם עם חברה שלה (שיש לה בדיוק סט מהמם של כסאות כאלה וילדים עוד יותר מהממים).

הבעל אחראי למצוא את הרכב המתאים.

כמובן בלי לחץ אבל כדאי שיקנה רכב שבוע הבא.

אי אפשר לחזור אחורה. זה כמו סירוב פקודה.

אתה טועה.

אני חקרתי, אני קניתי את הכסאות, אני קניתי את הרכב כל זה בתכנון לשני ילדים לפחות ל 3 שנים הקרובות ואז קרה..... אין צורך להטיף מוסר, אני כבר קובע תור לקשירת צינוריות...

שורה תחתונה כנראה נמשוך עם הייטי כמה שאפשר מכמה סיבות: אנחנו באמת אוהבים את הרכב, הק''מ נמוך, הרכב שמור, הרכב אחרי יישור קו, נמאס לי להפסיד כסף בהחלפת רכבים אחרי קצת זמן.

כנראה מה שנעשה זה הילד העתידי בהתחלה מקדימה, מאחורה שני כסאות צמודים ואני או אשתי, לאחר מכן אולי הילד העתידי יעבור אחורה והילדה הגדולה שתהיה כבר בת 4 + תעבור קדימה וככה נמשוך איזה שנה אחרי הלידה.

לא מזמן השאלתי מחבר מאזדה 6 פרמיום 2010, האמת הכסא האחורי מאוד מרווח וסיקרן אותי אם יכנסו שם 3 כסאות (אשאיל ממנו את הרכב כדי לבדוק את זה)

הקאמרי 3.5 מפתה וגם לה ספסל אחורי רחב, ככה גם האוונסיס סטיישן שהינה נדירה.

בכל מקרה לא ממש כלכלי להתעסק בזה אלא אם מישהו היה רוצה החלפה אחד על אחד.

אכריז בזאת שאנחנו מגיעים למס' הילדים שתכננו רק מוקדם מהצפוי.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• אחראי פורום
פורסם

תבדוק את עניין הגובה, אני לא חושב שגם על בוסטר ילדה בת 4 מתאימה למושב קדמי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

טרם ראיתי ילד בן 4 על בוסטר בכסא קידמי.

אפשרי אם מנטרלים כרית אויר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

כמובן שהכל יבדק בטיחותית וחוקית, אני פריק של בטיחות בנוגע לילדים ולא אעשה משהו שלא בדקתי.

הכסא של הילדה הינו גראקו ומגיע עם רתמות עד לשלב שאתה מפרק ממנו את המשענת גב, יש זמן עד לשלב הזה, מעדיף את שלב הרתמות לכמה שיותר במסגרת ההוראות יצרן.

עריכה, לפי אתר בטרם ילד מקדימה מגיל 13,בחוק עצמו אין הגדרה לקדימה או אחורה ככל הנראה.

מה שאומר הגדולים מאחורה איתי או עם אשתי, הקטן מקדימה בסלקל נגד כיוון הנסיעה עד לגיל שיעבור לכסא ואז כנראה נחליף רכב [emoji52]

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול בשביל לקבל פרספקטיבה ביצעתי מדידות וניסויים, רוחב של שלושת הכסאות על הרצפה אחד צמוד לשני 135 ס''מ

רוחב המרווח מאחור בייטי מדיפון עד דיפון בחלק הכי צר ברכב יוצא 125 ס''מ.

בקיצור מצב נתון חסר כ 10 ס''מ! ניסיתי גם לשחק עם ההזזה של השורה האחורית קדימה ואחורה וכו, ניתן לסגור דלתות אבל בלחץ וכמובן שזה לא יקרה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קודם כל ברכות.

מה לגבי 3 מושבי SlimFit של Graco? זה מושב צר. עולה כ990 ש"ח לאחד. מתאים לגיל לידה.

אני סחבתי את שלי על הסלקל מקדימה עד שגבהה הרבה מעבר, זה היה בערך בגיל שנה וארבע~. אז יש לך זמן להערך...

משכנתא זה קל

פורסם

טוב העמקתי והעמקתי את החיפוש גם כי אני כרגע סובל מעודף זמן פנוי וגם כי זה יצריך פעולה מתישהו בעתיד הקרוב.

הגרקו סלימפיט גם כן כמעט 20 אינץ'(19.8) = שזה 50 ס''מ! 50 * 3 = 150 ס''מ! אין כבר עם רוחב מושב שכזה!

הגדלת תקציב לא תבוא בחשבון,

מיקדתי את החיפוש שלי כרגע על ג'יפים ישנים אם זה 7 מקומות או כאלה שממש רחבים.

מדדתי בפועל את הכסאות אצלי מלבד הסלקל ואכן כל אחד 50 ס''מ, נניח וכל אחד בצורה מעט שונה ונקטין את זה ל 48 ס''מ ועדיין צריך מרווח של 144 ס''מ שזה 56 אינץ'.

בנתיים סתם חיפשתי והתעניינתי ב:

1. איסוזו רודיאו, יש לזוג חברים על גז, הרכב עם מעל 300 אלף ק''מ ללא תקלות חריגות, 3 כסאות נכנסים שם מנסיון, צריך להקפיד על דגם מעל שנת 2002 שאז הגיר שודרג, ניתן למצוא לפעמים עם נתונים יפים (יד, ק''מ).

2. סוזוקי xl7 אין לי עליו יותר מדי מידע, 7 מקומות, יש לפעמים עם נתונים סבירים +.

3. ניסאן טראנו ארוך 2005 בלבד (מתיחת פנים) אבל לא ראיתי משהו עם פחות מ 200 אלף ק''מ.

לא נרתע מרכב ישן וברור לי שהאחזקה תהיה כנראה יקרה + יישור קו.

מרבית הנסיעות בעיר (אריאל) , פעם בשבוע שבועיים נסיעה בינעירונית.

אם אין רכב מעניין שיספק את הצורך אז ג'יפ לשטח קליל יכול להיות נחמד, הבאסה זה מרגישכמו פשרה מהותית בבטיחות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה טוען שאתה פריק של בטיחות ושוקל טראנו או רודיאו? או בכלל רכבים שתוכננו בשנות ה-90? מילא הטראנו, שלכאורה תהיה לו יכולת שטח (אם הוא לא יתפרק עד שתגיע לשטח), אבל רודיאו? העניין העיקרי שתקבל ברכבים כאלו יהיה בתחזוקה שלהם.

עזוב אותך משטויות, קנה סניק 5 מקומות ותסגור את הפינה. במקרה הכי גרוע, חפש s-max מלפני מתיחת הפנים (2.3 אטמ', גיר פלנטרי). גם ככה עם 3 ילדים קטנים לא תצא למסעות שטח כל שבוע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה שנכון נכון [emoji52]

הקטע שגם אם להגדיל תקציב אין משהו מעניין מוטורית ומתאים.

אולי עם ה c4 פיקאסו אחרי מתיחת פנים עם המנוע 165 כ'' ס שווה התאמצות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני הייתי נכנס לאתר השוואות רכבים, משווה בין כל רכבי המנהלים (יותר רחבים בד״כ) כמו קאמרי, סונטה, מאליבו, סופרב, שנכנסים לך בתקציב או רכבים אחרים שצוינו כאן ונראים לך. לאחר מכן בודק מי הכי רחבים ואז בוחן אותם לפי פרמטרים אחרים (אבזור, בטיחות אמינות וכו׳). בודק אם הכסאות נכנסים - כן? יופי. לא? קונה חדשים שייכנסו (הכי גרוע מזמין מאנגליה כמו שמישהו כאן ציין).

בהצלחה

פורסם

האמת כמו שאמרתי עוד זמן פנוי וסקרנות איך פותרים את זה, יש בוסטר שנקרא CHICCO MYFIT שרוחב כל אחד מהם הינו 44 ס''מ, ז''א 3 כאלה יחד 132 ס''מ שזה ממש יפה! נניח שני בוסטרים כאלה שהם עם גב גבוה ועוד כסא בטיחות ברוחב 47 ס''מ זה עדיין סביר ויוצא 135 ס''מ, ניתן להכניס במאזדה 6 דור 2, בקאמרי וכו'.

ממש נעזרתי באתר הזה: https://blog.toyland.co.il/4-%D7%9B%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A1%D7%9C%D7%A7%D7%9C-%D7%90%D7%97%D7%93-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%A3/

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...