Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייקרות רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כלכליסט מהיום ההתייקרות תהיה משמעותית.הפרסום המדויק מחר והתוקף באפריל.לפחות הוזלה זמנית קלה הלילה בדלק.מי שחשוב לו מחירי הרכב,להזכיר את הנושא בבחירות.

פורסם

עזוב מחירונים. מה שישנה זה מחיר הסגירה ואותו אף אחד לא יודע עדיין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
עזוב מחירונים. מה שישנה זה מחיר הסגירה ואותו אף אחד לא יודע עדיין.

מחיר הסגירה נגזר מהמחירון הרשמי , באם זה יעלה בקרוב ל 4000 ש"ח (למשל הנירו) ההנחה תיגזר ממחיר המחירון המלא , משמע התיקרות ...

באופן אישי מסלול היד 2 0 ק"מ הופך להיות אטרקטיבי מאוד לאור צניחת המחירונים, קונה בזול ומוכר בזול.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ממש לא מחייב. אם היום אני נותן הנחה של 2,000 ש"ח ממחירון של 100,000 ובועוד כמה חודשים אתן הנחה של 6,000 ש"ח ממחירון של 104,000 המחיר בפועל לא עולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה יעשה רק טוב, יותר מדי רכבים עולים על הכביש, רק הייתי מחריג רכבי סופר מיני ידניים בשביל להשאיר אופציית רכב זולה ויעילה למי שחשקה נפשו.

פורסם

לא חושב שזה ישנה משמעותית את מספר הרכבים החדשים שעולים לכביש (שהוא באמת אסטרונומי), הרוב הגדול מאוד של הרכבים הללו נקנה בהלווואות מימון ובלונים שמציעים כל ספקי הרכב במשק, מבחינת הישראלים שקונים אותם יש להם סכום חודשי מסויים שהם מקציבים לרכב וזהו, התוספת של הכמה אלפים הללו ייבלעו בסכום החודשי ובקושי יורגשו.

פורסם
זה יעשה רק טוב, יותר מדי רכבים עולים על הכביש, רק הייתי מחריג רכבי סופר מיני ידניים בשביל להשאיר אופציית רכב זולה ויעילה למי שחשקה נפשו.

לפי ההיגיון שלך צריך להעלות את מחירי הרכב למיליון שקל לסופר מיני כדי שרק העשירים יוכלו לקנות רכבים ואז יהיו "פחות רכבים על הכביש"...

פורסם

לא צריך להגזים, אנשים מגיבים לתמריצים, ע"י מיסוי וסבסוד, וגם אם המיסוי על הרכב גבוה, לפי מצב השוק, המיסוי לא מספיק גבוה, אז עוד מיסוי ירתיע אנשים קצת, תשתית הכבישים כורעת תחת העומס.

יתרון נוסף הוא חיזוק שוק הרכב המשומש, שיעזור קצת לאנשים שקנו רכב במינוף, ויקטין את ההפסד שלהם במקרה מכירה, זה יעשה טוב גם לאזרחים וגם לשוק הלוואות הרכב.

פורסם (נערך)

את מי בדיוק אתה "מרתיע" עם מיסוי נוסף והעלאת מחירים?רק את העניים ואת אלה שבקושי מסוגלים לקנות אוטו חדש.

בוא גם נעלה את מחירי המזון כי יש מכת השמנה במדינה, בוא גם נעלה את מחירי הדיור כי כל העניים החוצפנים האלה גורמים לבניינים חדשים להיבנות כי הם לא רוצים לחיות ברחוב, והם גורמים לחסימת הנוף לכל אלה שכבר רכשו דירה.

הגיון מעוות ומזעזע.

עריכה אחרונה על ידי me5000
פורסם
לא צריך להגזים, אנשים מגיבים לתמריצים, ע"י מיסוי וסבסוד, וגם אם המיסוי על הרכב גבוה, לפי מצב השוק, המיסוי לא מספיק גבוה, אז עוד מיסוי ירתיע אנשים קצת, תשתית הכבישים כורעת תחת העומס.

יתרון נוסף הוא חיזוק שוק הרכב המשומש, שיעזור קצת לאנשים שקנו רכב במינוף, ויקטין את ההפסד שלהם במקרה מכירה, זה יעשה טוב גם לאזרחים וגם לשוק הלוואות הרכב.

אחלה היגיון יש לך ...

מיסוי הרכב מטורף והעומס בכבישים נובע מחוסר באופציה אחרת על מנת להגיע לעבודה...

אני מניח שאם הייתה תשתית של תחבורה ציבורית יעילה ומהירה הדרישה לרכב פרטי הייתה יורדת לפחות בתוך הערים.

על פי אותו היגיון נמסה את המזון לשמנים, נטיל מיסים על טיסות לאילו אשר טסים הרבה ועוד רעיונות מוזרים שכאילו על מנת להוריד ביקושים...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

את העומס בכבישים פותרים באמצעות פיתוח אמצעי תחבורת המונים. מכונית זה כבר מזמן לא מותרות, זה כלי תחבורה בסיסי המאפשר לאנשים להגיע למקום העבודה מבלי להתחשב במגבלת המרחק ולייצר כסף, לעצמם ולמדינה. במקום בו אין תחבורה ציבורית ראויה, רכב פרטי זה הפתרון לחופש תנועה ועיסוק - ערכי בסיס במדינה דמוקרטית.

פורסם
אחלה היגיון יש לך ...

מיסוי הרכב מטורף והעומס בכבישים נובע מחוסר באופציה אחרת על מנת להגיע לעבודה...

אני מניח שאם הייתה תשתית של תחבורה ציבורית יעילה ומהירה הדרישה לרכב פרטי הייתה יורדת לפחות בתוך הערים.

על פי אותו היגיון נמסה את המזון לשמנים, נטיל מיסים על טיסות לאילו אשר טסים הרבה ועוד רעיונות מוזרים שכאילו על מנת להוריד ביקושים...

לא מדובר על דבר נדיר, בסינגפור יש מיסוי יותר גבוה, וגם בחלק מאירופה. גם מיסוי של מזון מעובד ומשקאות מומתקים קיים בעולם.

אני תומך בשוק חופשי והקטנת התערבות ממשלתית, אבל במצב של היום, כשכבישים ותחבורה המונית דה פקטו מולאמים, הגבלת צריכה די מתבקשת, מיסוי רכב ואגרות גודש הם פתרון טוב ומהיר.

פורסם
לא מדובר על דבר נדיר, בסינגפור יש מיסוי יותר גבוה, וגם בחלק מאירופה. גם מיסוי של מזון מעובד ומשקאות מומתקים קיים בעולם.

אני תומך בשוק חופשי והקטנת התערבות ממשלתית, אבל במצב של היום, כשכבישים ותחבורה המונית דה פקטו מולאמים, הגבלת צריכה די מתבקשת, מיסוי רכב ואגרות גודש הם פתרון טוב ומהיר.

יש לי רעיון יותר טוב, שבאמת ימסו... אבל רק אותך, ככה לא תוכל לקנות רכב ותסע באוטובוסים ותעזוב אותנו בשקט.

פורסם

fb4.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כדי להגיע לעבודה לא חייב ג'יפון, אירופאים מסתדרים עם מכוניות מיני וסופרמיני, במיוחד בערים. אם המחיר עולה ואנשים ממשיכים לקנות - אז הם יכולים. מחירי מכוניות בארץ אבסורדיים - וכבישים מלאים. זה סימן לפקידי האוצר - יש כסף! אפשר לקחת עוד! יקר לך רכב חדש? תקנה משומש או 0 ק"ם. לא יכול ב 140 אלף, תחפש ב 100.

• תוכן חדש...