Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אני רושם לעצמי את דבריו בפנקס כשאני עומד לידו ומראה לו אח"כ בזמן הקראת הדו"ח -אם מכחיש שאמר את מה שרשמתי מפיו."

לא קצת יושרה-אלא הרבה כבוד לזולת וביחוד לנהג שעצרתי כי בסופו של דבר אנחנו בני אדם. שוב - בהרבה מקרים נהג מפליל את עצמו בתגובתו הראשונית, זה נרשם ע"י השוטר בפנקס אישי במקום עמידתו ליד הנהג ואם צריך אפשר לתלוש את הדף ולצרף לדו"ח המקורי שנשאר במשטרה, ניתן לבדוק ולאמת שזה נכתב כאן ועכשיו ולא אתמול בבית.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קצת יושרה. זה מה שמונע

לפחות אצלי זה כך

לא כזה נפוץ, לפחות לא אצל שוטרי תנועה שנתקלתי בהם בשטח. מדהים בכמה שירותיות ורצון טוב לעזור כשבאתי לטפל בעניינים מנהלתיים במשטרה מכוח עבודתי (באמת, לא בציניות), ובכמה גועל (לא, זאת לא הגזמה) נתקלתי בכביש. מניח שיש שוטרי תנועה הגונים, לי טרם יצא להיתקל בהם.

"אני רושם לעצמי את דבריו בפנקס כשאני עומד לידו ומראה לו אח"כ בזמן הקראת הדו"ח -אם מכחיש שאמר את מה שרשמתי מפיו."

לא קצת יושרה-אלא הרבה כבוד לזולת וביחוד לנהג שעצרתי כי בסופו של דבר אנחנו בני אדם. שוב - בהרבה מקרים נהג מפליל את עצמו בתגובתו הראשונית, זה נרשם ע"י השוטר בפנקס אישי במקום עמידתו ליד הנהג ואם צריך אפשר לתלוש את הדף ולצרף לדו"ח המקורי שנשאר במשטרה, ניתן לבדוק ולאמת שזה נכתב כאן ועכשיו ולא אתמול בבית.

אתה יודע שאתה רושם בו זמנית, אני לא יודע מה אתה רושם שם, וזה משהו שבניגוד להקלטה, מאד קל להכחיש ולהפריך. שוב, לא מכיר אותך אישית, מסתכל על זה מנקודת המבט שכנגד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא כזה נפוץ, לפחות לא אצל שוטרי תנועה שנתקלתי בהם בשטח. מדהים בכמה שירותיות ורצון טוב לעזור כשבאתי לטפל בעניינים מנהלתיים במשטרה מכוח עבודתי (באמת, לא בציניות), ובכמה גועל (לא, זאת לא הגזמה) נתקלתי בכביש. מניח שיש שוטרי תנועה הגונים, לי טרם יצא להיתקל בהם.

דברים דומים נאמרים גם על הקולגות שלך.

אתה יודע שאתה רושם בו זמנית, אני לא יודע מה אתה רושם שם, וזה משהו שבניגוד להקלטה, מאד קל להכחיש ולהפריך. שוב, לא מכיר אותך אישית, מסתכל על זה מנקודת המבט שכנגד.

דובר על כך ששוטרים יצוידו במצלמות על מנת לתעד מפגשי שוטר - אזרח. הקלטות\צילומים כאלה יכולים לצמצם מאד את הויכוחים. האם המהלך הזה הבשיל או שנותר בגדר פיילוט מצומצם?

​.....

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את זה אומרים רק על 95% מהם:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

sperial,

בעוד אני דיברתי על ניסיוני האישי, אתה בחרת לתקוף באופן אישי. מעניין למה.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא תקיפה אישית.

האמירה שציטט ישה היא התיחסות למקצוע מסויים. ברי לי שהאמירה הזו קשורה למציאות באופן חלקי מאד, אבל אהובה בפורום הזה.

לא שיש לי הרבה סימפתיה למשטרת התנועה - אני חושב שהעבודה שהיא עושה אינה טובה (במידה רבה מסיבות שאינן תלויות בה, כגון מגבלות תקציב וכח אדם), אבל האמירה שלך קצת גורפת מדי, לטעמי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמירה שלי היא בדיוק מה שהיא - מבוססת על ניסיון אישי שלי. לא הייתה לי התנסות חיובית אחת לרפואה עם משטרת התנועה (פרט למקרה אחד בו ראיתי שוטר אופנוען מפנה את השמאלי בכביש 6, אבל זה היה פעם אחת ולא נגע לי ישירות), יש לי התנסות חיובית מאד עם המשטרה כעו"ד מקבל שירות במסגרת עבודתי, ויש לי התנסות מעורבת, טובה ורעה, כאזרח מקבל שירות. מכאן ועד הטון של הפוסט שלך הדרך ארוכה.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מהנסיון שלי עם משטרת התנועה. והמשטרה בכללי.

משטרת התנועה. אתה תלוי בגחמות שלהם. ולפי איך הוא בבוקר. והסיכוי שלך לפגוש שוטר אמיתי (עם כבוד עצמי. ודובר אמת. נמוך ביותר)

המשטרה בכלליות. תת רמה של אנשים. תת רמה של שירות. תת רמה מערכת.

האנשים מאחורי המדים. חלקם אנשים איכותיים. אבל הרוב. התג = כוח ולא מעבר.

ויש ברשותי לא מעט חברים שוטרים. וגם חלקם התג עשה להם רע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)
מהנסיון שלי עם משטרת התנועה. והמשטרה בכללי.

משטרת התנועה. אתה תלוי בגחמות שלהם. ולפי איך הוא בבוקר. והסיכוי שלך לפגוש שוטר אמיתי (עם כבוד עצמי. ודובר אמת. נמוך ביותר)

המשטרה בכלליות. תת רמה של אנשים. תת רמה של שירות. תת רמה מערכת.

האנשים מאחורי המדים. חלקם אנשים איכותיים. אבל הרוב. התג = כוח ולא מעבר.

ויש ברשותי לא מעט חברים שוטרים. וגם חלקם התג עשה להם רע.

+1

מזכיר לי צומת מחניים בגליל העליון - כשנוסעים צפונה ונכנסים ימינה לכיוון מחנים יש נתיב השתלבות ויש תחנת אוטובוס באמצע.

לפעמים מקבלים דו"ח כשנכנסים לנתיב וישר משתלבים לשמאלי במקום להמשיך עם הנתיב ולפעמים מקבלים דו"ח כשנוסעים על הנתיב ועולים על תחנת האוטובוס.. קרה בפועל לקרוב משפחה - קיבל את שני הדו"חות..

גם אני קיבלתי דו"ח שם פעם בגלל שכאילו השתלבתי מהר מדי והפרעתי לתנועה שמגיעה בנתיב השמאלי וגם צוין בדו"ח שהפרעתי לרכב.. במציאות לא היה שם שום רכב, לא השתלבתי ישר בשמאלי אלא נסעתי 20 מטר לפני ההשתלבות. אבל את השוטר שהיה עם הגב אליי כשנכנסתי לצומת זה לא ממש עניין..

ולנושא השירשור - קצת מצחיק שצריך לחשוב רגע לפני שעונים לשוטר כדי לא להגיד משהו בטעות שיהווה הפללה עצמית. השוטרים כל כך שבויים בתפיסה שכולם עבריינים שהם לא מסוגלים אפילו להגיד שלום יפה ולהתנהג בנחמדות כשהם עוצרים מישהו.

עריכה אחרונה על ידי wonderd

בריאות לכולם!

פורסם

אגב חוויות משטרת התנועה,

אמא שלי הייתה בפקק בשכונה ועשתה פרסה לנתיב השני, מסתבר שהיה קו הפרדה רצוף. באותו רגע שהיא נעצרה היא הבינה את הטעות שעשתה ולא ניסתה להתחכם/להתווכח אלא רק לבקש לקבל אזהרה עקב רקע תעבורתי נקי בלפחות 15 שנה האחרונות. השוטר שכנראה מיהר למקום אחר צעק עליה בסגנון" אם לא הייתי ממהר הייתי פותח אותך עכשיו על מה שעשית"(ועוד פנינים נוספות תוצרת אוניברסיטת החיים).

לצערי לא הייתה מצלמה ברכב, במידה וכן זה בהחלט משהו שהייתי מגיע איתו למח"ש. ברור שזו דוגמא יחידה ולא בהכרח מעידה על הכלל, אבל לצערי ניתן לראות בהרבה מקרים שמדובר באותו חומר אנושי

פורסם

למה לעצור במח״ש? תגיע עד לפרקליטות.

מח״ש מטפלים בנושאים פליליים לא בשוטר צועק. הוא היה מקבל נזיפה ותו לא. ואין בזה להצדיק את התנהגותו, אבל שוטרי ישראל הם גם אזרחי ישראל והם מתנהגים כמו עם ישראל. וגם לי היו מפגשים פחות או יותר נעימים עם שוטרים, וראיתי שוטרים שעושים עבירות וצוחקים על אזרחים שנבהלים, וכאלה שמשקרים בלי להניד עפעף, אבל גם ראיתי שוטרים שמבליגים על התבהמות מוחלטת מצד אזרחים שנעצרו, וכאלה שעושים את עבודתם נאמנה ורק רוצים לסיים משמרת בשלום. הם לא שונים מעם אותו הם משרתים.

פורסם

יש לכך פתרון חלקי אך יעיל מאוד לדעתי, מצלמה אישית על כל שוטר (קיים כבר בארה"ב).

פותר את הבעיה של " מילה של אזרח מול מילה של שוטר" ובהחלט גורם לשוטר לחשוב פעמיים אם להתנהג בדרך מסויימת.

אני יכול להבין למה המשטרה לא דוחפת לכך, כנראה שרק כאב ראש יצא לה מפרוייקט כזה ולא שווה מבחינתה את העלייה באמון הציבור שתגיע עם זה.

הדחיפה צריכה להגיע ממקור אזרחי

פורסם

אם אמון הציבור היה מעניין את המשטרה, מזמן היו ננקטים צעדים. זה פשוט לא במערך השיקולים בכלל. אפילו השוטר שצולם אז בכלבוטק מאיים על התחקירן חזר לשירות פעיל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פותר את הבעיה של " מילה של אזרח מול מילה של שוטר" ובהחלט גורם לשוטר לחשוב פעמיים אם להתנהג בדרך מסויימת.

אני יכול להבין למה המשטרה לא דוחפת לכך, כנראה שרק כאב ראש יצא לה מפרוייקט כזה ולא שווה מבחינתה את העלייה באמון הציבור שתגיע עם זה.

https://yoursay.police.gov.il/1001

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

א. יש פרוייקט נסיוני בנושא.

ב. מנסיון שלי של 20 שנות התנדבות, מצלמה אישית הייתה מציגה את הרוב המוחלט של אלפי הנהגים שפגשתי באור לא כל כך חיובי.

• תוכן חדש...