Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדאן יוקרתית וירוקה 200k-400k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש עבור חבר רכב שיתאים למשפחה. לא ג׳יפ/קרוסאובר ומינימום 4 דלתות (אולי 5 אם יש מתאים). גמישות בגודל בין משפחתית למנהלים.

הם לא סגורים לגמרי על התקציב אבל מוכנים להשקיע. בין חדשה ליד שנייה בת שנים ספורות מאוד.

הדרישות מהאוטו הן:-

1. בטיחות מקסימלית, פאסיבי ואקטיבי.

2. ירוק - חשמלי או היברידי עם זיהום נמוך.

3. יוקרתי ומפנק אבל עדיף לא מנצנץ במוו/מרצדס.

תודה ושבוע טוב

פורסם

לקסוס IS , למרות שיש מערכות בטיחות אקטיביות שחסרות לה כמו התראה בשטח על רכב מת או בקרת השיוט שעובדת רק מ40 קמ"ש והלאה.

רמת זיהום 2 מתוך 15 , חסכונית ומאוד נוחה.

פורסם

אני מבין שפחות אוהבים את המיתוג, אמרו לקסוס GS שזו יכולה להיות אופציה טובה.

האינפיניטי יותר חזקה מחסכונית.

אגב יד שנייה וגם כחדש וולוו S90, רכב מהמם, מעוצב, מאובזר ומצויד בגרסת פלאג אין.

חברה שחרטה על דגלה את נושא הבטיחות.

בהצלחה!

פורסם

GS יש אחרונות במלאי, בקרוב ממאוד מתחיל שיווק הES

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תודה למגיבים!

לקסוס: אכן זה כנראה הכיוון. מינוס ב-IS זה העיצוב בדגש על החלק האחורי. GS מעניינת גם כן אבל מרגיש אולי לא נכון לקנות דגם כה ותיק ושמחליפתה מאחורי הפינה (מהסוכנות בארץ מסרו הבוקר ש-ES תושק ב-18/2. יכולים לחכות עד אז אבל לא ברור אם ההשקה אומרת גם מסירה או שאולי (כנראה?) יהיו כמה חודשים נוספים של עיכוב ואז זה כבר לא רלוונטי).

אינפיניטי: אנחנו מניחים שהכוונה ל-Q50/Q70? לפחות באתר של אינפיניטי אין גרסא עם רמת זיהום נמוכה. גם הבטיחות לא בטופ.

מרצדס: איזו?

וולבו: S90 נבדוק, מינוס בולט זה הגודל הרב שלה.

פורסם
לקסוס GS

לא

לקסוס IS , למרות שיש מערכות בטיחות אקטיביות שחסרות לה כמו התראה בשטח על רכב מת או בקרת השיוט שעובדת רק מ40 קמ"ש והלאה.

רמת זיהום 2 מתוך 15 , חסכונית ומאוד נוחה.

לא

חדש: אינפיניטי\לקסוס

יד שניה: מרצדס (למרות שאמרת עדיף שלא)

גם לא

אני מבין שפחות אוהבים את המיתוג, אמרו לקסוס GS שזו יכולה להיות אופציה טובה.

האינפיניטי יותר חזקה מחסכונית.

נופ

GS יש אחרונות במלאי, בקרוב ממאוד מתחיל שיווק הES

לא. כאילו כן, מתחיל עוד מעט, אבל לא.

הבעיה בקטגוריה שאתה מכוון אליה (ושל כל המכוניות שהציעו כאן) היא שהן כולן ללא יוצא מן הכלל עתיקות. GS יצאה ב-2011. IS ב-2013, גם לאינפיניטי אין שום דבר שיותר חדש מ-2013, וה-C קלאס הכי עדכנית היא מ-2014.

בכל מצב אחר זה כנראה לא היה מהווה שום בעיה, אבל בגלל שהדרישה הראשונה היא בטיחות, הרכבים האלה לא מתאימים. גם כי הם כולם הגיעו לפני "מהפכת" הבטיחות האקטיבית וקיבלו את המערכות האלה לאחר מעשה (אינטגרציה קצת פחות טובה) וגם בגלל שספציפית במקרה הזה, חוץ מהמרצדס שתעלה הון, מערכות הביטוח של כולן די meh.

לכן, התשובה לשאלה שלך היא וולוו S60 החדשה שאמורה להגיע לארץ אוטוטו. איכות חומרים, שקט, נוחות וכאלה שלא נופלים מאף אחת מהמתחרות, מחירים מעולים אם לשפוט על פי הדגמים האחרים, אופציה לפלאג אין (אם יביאו, בינתיים מביאים את כל מה שיש), ובטיחות באמת בלי מתחרות.

*דיסקליימר: הכותב הוא פאנבוי מוחלט של וולוו, אז קח את זה בערבון מוגבל. יחד עם זאת, הפאנבוייזם לעיל מבוסס על עובדות וניסיון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה רבה.

דיברתי עכשיו עם היבואן וה-S60 לצערינו מתוכננת להגיע רק ביולי 2019.

יש חדשות טובות אבל, הטעו אותי קודם, ה-ES מושקת כבר ב-18 לדצמבר! ולא לפברואר כמו שכתבתי. והמשלוח הראשון יגיע כבר אחרי שבוע. כרגע נראה שמכוונים לשם.

פורסם

מרצדס: איזו?

E350e. אם לא היה בוער בי הצורך לרכב ספורט, הייתי מחזיק ברכב הזה הרבה יותר זמן מ 8 החודשים שהחזקתי בו.

בחנתי מולו את ה GS. לטעמי בהיבט של נוחות פחות טובה הלקסוס.

פורסם (נערך)

אמרת שהחבר לא רוצה משהו מנצנץ כמו מרצדס/ ב.מ.וו אבל אם הוא כן שוקל את הכיוון, אז 530e.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
אהלן,

מחפש עבור חבר רכב שיתאים למשפחה. לא ג׳יפ/קרוסאובר ומינימום 4 דלתות (אולי 5 אם יש מתאים). גמישות בגודל בין משפחתית למנהלים.

הם לא סגורים לגמרי על התקציב אבל מוכנים להשקיע. בין חדשה ליד שנייה בת שנים ספורות מאוד.

הדרישות מהאוטו הן:-

1. בטיחות מקסימלית, פאסיבי ואקטיבי.

2. ירוק - חשמלי או היברידי עם זיהום נמוך.

3. יוקרתי ומפנק אבל עדיף לא מנצנץ במוו/מרצדס.

תודה ושבוע טוב

אמנם ה-s60 תגיע רק לקראת אמצע השנה, אבל גם ה-s90 ההיברידית יכולה להיות אופציה שנמצאת בקצה העליון של התקציב שלך.

מבחינת הדרישות, היא עונה לכולן.

גילוי נאות- עובד בחברת ״מאיר״.

פורסם

למרות שאמרת שלא - מה כלכך מנצנץ בC Class? מרצדס C Class 350e נכנסת בתקציב מעולה... פלאגין הייבריד.

בצבע אפור/לבן יכולה להיות אחלה אופציה. לדעתי חבל בגלל שלא רוצים שיגידו כל מיני דברים להפסיד אופציות כאלו טובות.

לBMW סדרה 5 יש יותר נוכחות (לדעתי) ולצערי למותג יש יותר דעות קדומות על הנוהגים בו אז אני מצליח איכשהו להבין.

פורסם

האמנם ביקשת לא מנצנץ אבל אישית בתקציב הזה הייתי מסתכל לכיוון BMW 530e או מרצדס E350e. מדובר ברכבים באמת טובים, נוחים, ירוקים ומאוד מאובזרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...