Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני עד 40 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:)

אני מתלבטת איזה רכב לקנות

חשוב לי לציין שאני גרה באריאל ולכן צריכה שיהיה רכב שלא ממש יתאמץ בעליות

לא מחפשת משהו ספורטיבי או מהיר מידי

חשוב שיהיה חסכוני בדלק ואמין

ראיתי שברולט ספארק שנת 2015 ידני מנוע 1.2

(דעתכם?)

וחשבתי גם על סוזוקי ספלאש

תודה רבה :)

פורסם

תקציב קצת גבולי אבל אם כבר ספארק אולי עדיף לחפש ספארק החדשה 2016 מנוע 1.4 אוטומטית (זה בעצם גיר רציף). נהגתי על שני הדגמים למשך תקופה לא מבוטלת על כל אחד, ואני יכול לומר שהחדש הוא הרבה יותר "אוטו" מהישן.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הייתי מצרף את רנו קליאו ידנית, המנוע הוא 0.9 טורבו, האיבזור טוב כבא ברמת איבזור הבסיסית.

המושבים נוחים אך הרכב מרגיש נוקשה בעיר, מנגד בכביש מפותל מרגיש יציב, מאחור לא בין המרווחת בקטגוריה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כפי שיוני כתב,השברולט ספארק החל מ 2016 היא רכב שונה ואיכותי משמעותית משנותיו האחרות ולא רק במתיחת פנים הקוסמטית מדובר,אלא על שינויים במנוע ובגיר.

העניין הוא שמדובר במיני (רכב קטן) ואת זקוקה לסופר מיני (תרגום שגוי- קטן יותר,בפועל זהו רכב גדול יותר).

אם הספארק מתאימה לצרכים אז מצויין ואם לא אז I20 (אם יש עליות חזקות ה 1600 עדיף על ה 1,400 החלש מעט יותר)/ סוזוקי סוויפט/ספלאש או אפילו מאזדה 2 (צריך לראות איזה שנתון נכנס בתקציב הזה,האם לפני/אחרי מתיחת פנים) בכל מקרה אם זו הבחירה אז להעדיף דגם דינאמיק על אקטיב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...