Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

פעם ראשונה שאני רושם בפורום אודיו.

יש דבר שמזמן רציתי לדעת: איזה מערכת יש לי בקאדילק שנת 2002

אני יודע רק שיש רמקולים של בואז ושיש בסביבות ה8 רמקולים.

האם המערכת שיש בקאדילק נחשבת חזקה , איכותית?

תודה מראש לעונים.

פורסם

חברה עם כל הכבוד ויש כבוד:-P , אנילא מאמין שקאדילק לא ישקיעו במערכת שלהם.

המערכת שלי ברכב ברמה מצוינת ושומעים מדהים, רציתי רק לדעת ממה היא מורכבת ואיך היא נחשבת ביחס למערכות אחרות.

כי לפי מה שהבנתי מיודעי דבר במערכות , המערכת ברמה גבוהה.

פורסם

ברמה גבוהה ביחס למה? למערכת אורגינלית שבאה מהחברה.. אולי..

למערכת שמורכבת ממגבר קומפוננט סאב וכו'.. לא ניראה לי.

אבל אם אתה נהנה ומרוצה אז זה הכי חשוב.

פורסם

לירון, SETUP זה עיניין של טעם.

אם ההתקנה הנוכחית קולעת לטעם שלך, ואתה מרוצה .....

זה כל מה שצריך לעניין אותך.

אבל אם אתה מעוניין "להתקדם" ... אני מאמין שיש לאן :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

רוב מכוניות היוקרה שמאובזרות כיום במע' שמע טובה מגיעה ברמה מעולה (יש כאלו אם יחדת באס נפרדת)ניתקלתי ב-x5;קריזלייר c-300 ועוד כמה שלא עולות לי כרגע...

הרמקולים האחוריים עובדים בפול ריינ'ג הקדמיים התחתוניים גם כן עובדים בפול ריינ'ג (חלקם 9*6 ויש כאלה שמגיעים באותו מקום כסט של קומפוננט אם מרחק של שתי אינ'ץ בניהם).

החלק שעל הדש (הטיוטר) תחום על תדר גבוה ובחלקם מצורף מיד ריינ'ג שסוגר סט מושלם.

ה"מהנדסים של בו'ז ואינפיניטי לא פראיירים ונותנים תמורה לכסף.. אך ידוע שתמיד יש יותר מקום לשיפור מהרבה בחינות...רמקול אם הספק לא הכי גבוה,רמקול שהחומרים שהוא עשוי מהם לא הכי הכי טובים שיש ועוד.

רוב המע' האלו מצויידות במגבר נפרד שנמצא מתחת לדש בורד בצד הנהג או מאחור מתחת לספסלים ואין אפשרות להתחבר ישירות לרדיו אלא רק דרך יציאת המגבר שממנו יוצאות יציאות ההגברה לרמקולים.

בקיצור המע' האלו נחמדות ויכולות להספיק למי שלא מחפש יותר מהנורמה...

אגב מה שתפס את עיניי היה הוופר 8 אינץ שנמצא בדלת הנהג בפולסווגן טוארג...עושה חשק לשים זוג גם אצלי..

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תוכן חדש...