Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לקורולה שלי יש צריכת שמן מאד גבוהה.

מהטיפול האחרון הרכב אכל כ 0.75 ליטר שמן ב2300 ק"מ.

שמתי לב לבעיה לפני כשנה. לפני כן הרכב לא אכל שמן ואף פעם ולא נאלצתי להוסיף שמן בין הטיפולים.

מעבר לזה הרכב תקין לחלוטין. במוסך מורשה אומרים שצריכת השמן היא בגלל הגיל והקילומטרז' של הרכב.

הרכב עבר 168000 ק"מ, מטופל כל חייב במוסכים מורשים.

השמן שאני משתמש בו זה Castrol 5-30 סינטטי מלא לפי המלצות יצרן. אני קונה ומביא למוסך.

בהתחלה חשבתי שצריכת השמן נובעת מנזילה מאטם ראש. אטם ראש הוחלף בטיפול הקודם ומאז המנוע יבש לחלוטין ללא נזילות (נבדק גם במוסך על הליפט) אבל צריכת השמן נמשכת.

חשבתי אולי אחד הרינגים תפוס אבל בדקתי בבוקר בהתנעה קרה אין עשן לבן או כחול, אין בעיה עם סיבובי מנוע בניוטרל, הכל נראה תקין והרכב נוסע מעולה.

בקצב הזה אני צריך להוסיף כ3 ליטר שמן בין טיפול לטיפול וזה הרבה.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לעוזרים.

פורסם

א. בדוק את השמן שהבאת למוסך האם הוא בתקן.

ב. יש טיוטות בקמטרז שלך שעברו ל 5w40 והעניין נפטר.

בדוק שלא נפלת על זיוף (יש מלא)

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

המנוע בקורולה שלך ידוע כבעייתי ורגיש לסתימת מעברי שמן {גם במודל 2007},אם אתה מתכוון להחזיק עוד את הרכב הייתי מציע לך להתחבר למכשיר שעושה שטיפת פנימית למנוע,תחפש בגוגל.

• תוכן חדש...