Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות הצליחו ב11K, אני את הפיג'ו לא מצליח למכור אפילו 20K פחות מהחירון, וכפי שאני רואה, רנו הכי מוצלחת מבין הצרפתיות.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנחנו מדברים על ה301 שנרכשה דרך 0 קילומטר?, אני עדיין לא מבין למה אתה מופתע - מדובר ברכב שנפוץ בשוק הליסינג, דגם עם תיבת הילוכים לא פופלרית(רובוטי חד מצמדי) שהוצמד לו מחירון ווירטואלי לטובת חברת הליסינג - המחירון בפועל נמוך הרבה יותר ואין הרבה שמחפשים דגם שכזה, ללא קשר לזה שזה פיג׳ו/רנו/יונדאי/טויוטה(גם הקורולה החד מצמדית לא לכולם היה קל למכור).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תסלח לי, אבל מדהים אותי כל פעם מחדש איך אתה מסתדר את העובדות לפי מה שנח לך.

ראשית, אתה לא טורח לציין שה"פיג'ו" שאתה "לא מצליח" למכור היא 301 רובוטית, ומן הסתם מדובר באחד הדגמים הפחות מוצלחים שיש לפיג'ו, ובכלל שיש בארץ. יכול להיות שאם היתה לך 208 אוט' מצבך היה יותר טוב? שלא לדבר על ה-3008 החדשה? ואם היתה לך הונדה אינסייט, אז גם הונדה היה הופך למותג שאי אפשר למכור?

ושנית, אתה גם לא טורח לציין שרכשת את הרכב יד ראשונה אפס ק"מ בהנחה עצומה מה"מחירון" הרשמי של היבואן, ועכשיו אתה מנסה למכור אותו במשהו שקשור באיזושהיא צורה למחירון פיקטיבי כזה או אחר.

אז נכון שלפיג'ו ולצרפתיות בכלל יש ירידת ערך גבוהה יותר ולרוב גם ביקוש נמוך יותר, אבל אי אפשר באמת להסיק משהו וולידי על הכלל מהמקרה הפרטי שלך. זה בערך שקול ללהסיק מכמות התקלות ברכב אחד ספציפי האם המותג אמין או לא.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כולן מתחילות ב3, אותו זיפט,

תעשה לי טובה, כאילו לא היה לי 208, מכרתי אותה וקניתי דייהטסו סיריון, חבל שזו לא היתה הבחירה שלי מלכתחילה, רכב ישן יותר אחד עובד כמו שעון,

אני לא אתקרב יותר לפיג'ו, אין לי כח לתקלות שלהם ואין לי כח לשוק המת הזה, למה שאסבול כאשר ארצה למכור את הרכב? למה שאסבול בגלל עלויות אחזקה של מרצדס? למה שאסבול מתקלות שאי אפשר לפתור לעולם?, בואו נשאיר את זה לדיון אחר.

אם יש בעיה עם ה301, אז שלא ייצרו אותה מלכתחילה, זורקים מוצר זבל ללקוח, ושיסתדר, אז אני לא רוצה לראות אותם יותר, פשוט מאוד,

לעניינו בבקשה, תפסיקו להשוות שוק יפני/קוריאני אפילו גרמני מול צרפתי, אתם עושים מעצמכם ומהפורום צחוק, פשוט אין מה להשוות.

אני לא טורח כי זה לא משנה, היתה לנו יפנית כזו ווואלה נחטפה לפני שהספקנו בכלל לחפש אחרת.

פורסם
אני יכול להגיד לך שהיו לי רכבים גרמנים ויפנים, נמכרים מתישהו בעיקר אם מורידים במחיר,

את הפיג'ו אי אפשר למכור אפילו אחרי שמורידים 50% מהמחירון, וזה אחרי ניסיון של כמעט שנה, מיותר להגיד שצרפתי לא אתקרב יותר,

בכל מקרה, אין כאן צירוף מקרים, יפני בסוף יימכר, במיוחד אחרי הורדת מחיר.

זה בסדר גמור להחליט שלאוטו צרפתי לא תתקרב יותר, אבל קח בחשבון שגם מכוניות אחרות לרבות אלו שאתה משוכנע בסחירותן הגבוהה, נמצאות במצב די דומה. די לקרוא כאן בכדי ללקט דוגמאות לא מעטות של מכוניות "לוהטות" שבסוף מוצאות עצמן במגרש טריידאין ביחס מחירון/מחיר דומה לזה אותו הציעו לך. וכדאי גם לדעת שאין אוטו שלא נמכר, השאלה היא כרגיל וכמו שאמר ברנרד שו, שאלה של מחיר.

פורסם

הציעו לי עכשיו הונדה ג'אז מאוטוסנטר יד ראשונה פרטית 2015 טסט לשנה עם 50000 ק"מ.

מחירון לא משוקלל 67 אלף, משוקלל כמעט 70 אלף.

כמה מחיר הוגן לרכב כזה לדעתכם?.

פורסם (נערך)
אילו תקלות היו ב-208?

אין לי את האנרגיות לכתוב שוב על הכל, הסיוט הכי גדול היה התקלות של הגיר, היו עוד כמה דברים מינוריים שקשה לראות ברכב חדש יחסית, האם הייתי ממליץ על הרכב, ממש לא, לדעתי לא שווה את המחיר ואת הטרטור וההפסד מהמכירה.

זה בסדר גמור להחליט שלאוטו צרפתי לא תתקרב יותר, אבל קח בחשבון שגם מכוניות אחרות לרבות אלו שאתה משוכנע בסחירותן הגבוהה, נמצאות במצב די דומה. די לקרוא כאן בכדי ללקט דוגמאות לא מעטות של מכוניות "לוהטות" שבסוף מוצאות עצמן במגרש טריידאין ביחס מחירון/מחיר דומה לזה אותו הציעו לך. וכדאי גם לדעת שאין אוטו שלא נמכר, השאלה היא כרגיל וכמו שאמר ברנרד שו, שאלה של מחיר.

אני יודע טוב מאוד איך השוק,

אני עם הפיג'ו הזו תקוע,

יש לי חבר שעבד בסוכנות למכירת רכב במרכז, הוא ספר לי על פיג'ו 308, 3008,5007,508 שהיו תקועות שם חודשים, אפילו הראה לי אחת 308 יד ראשונה פרטית, עם 80K, שהגיעה אליהם ופורסמה בסוף 2017 ללא תיקון צבע , והיא עדיין שוכבת להם שם במגרש.

היתה לי קורולה רובוטית 2008, שנמכרה תוך פחות מחודש בכ8 אלף מתחת למחירון.

והיתה לאמא שלי קיה פורטה 2011 מ0 ק"מ, שיד ראשונה היתה ליסינג 0ק"מ, נמכרה תוך שבוע ב69 כאשר המחירון היה 77.

את הפיג'ו אני לא הצלחתי למכור אפילו ב30 כאשר המחירון היה 52, בקיצור, סיוט הסחירות הזה לא קשור לא לרובוטי ולא ל301 שכל אחד דוחף כאן, כאילו זה קלף ההצלה, אלא זה חד וחלק השוק האבוד של פיג'ו, שאותו כמובן לא ארצה לסבול שוב, לעולם.

אז מהנסיון שלי אני יכול להגיד בלי להסס, השוק הקוריאני והיפני חזק פי כמה דורות יותר מהצרפתי בעיקר של פיג'ו סיטרואין, ואני לא מופתע שזה כך.

כאשר חיפשתי רכב לאשתי, מצאתי המון רכבים צרפתים "מעניינים", כמו C4, 308, אך כל רכב שני, בלי טסט, או מושבת, או מזגן לא עובד, או מנוע גמור, או גיר גמור, או לא מניע, תקלה פה, תקלה שם, כאן אמרתי די, התחלתי לחפש רכבים יפנים, הכל עובד, אפילו אלה שהיו מוזנחות ולא מטופלת שויתרתי עליהם עבדו הניעו ונסעו.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם
הציעו לי עכשיו הונדה ג'אז מאוטוסנטר יד ראשונה פרטית 2015 טסט לשנה עם 50000 ק"מ.

מחירון לא משוקלל 67 אלף, משוקלל כמעט 70 אלף.

כמה מחיר הוגן לרכב כזה לדעתכם?.

אשמח לקבל התייחסות לשאלתי האם העסקה כדאית ובכמה כסף לדעתכם?.

תודה רבה.

פורסם

אתה נעול על אוטומט או שיכול לנהוג גם על ידני? במידה ואתה יכול להתגמש על ידני, אני הייתי מוציא איביזה או סקודה פאביה חדשה. כמובן שתצטרך להתגמש ל-80K. גם ראיתי כאן מישהו שהוציא מהסוכנות שברולט ספארק חדשה ב-80K בערך.

פורסם

אם הייתה אופציה לידני לא הייתי חושב פעמיים ומוציא איביזה חדשה מהחברה.

אני פי 1000 אוהב יותר את האיביזה/פאביה/פולו מאשר כל יפנית אחרת.

פורסם

לא רוצה להתקרב לספארק ולא לסוזוקי.

מחילה :). לא סובל את המכוניות הללו. במיוחד שהשברולט לא נבחנה ביורו-נ-קאפ ולסוזוקי 3 כוכבי בטיחות...

אם כבר אני מגיע ל 80K הייתי קונה איביזה בליסינג 0 ק"מ.

פורסם

ביד 2 אין הרבה ג'אזים מ2015, מחירים נעים בין 61 ל67 מבחינת קילומטראז' ורובן מרמת גימור טרנד הנמוכה.

הקילומטראז' נשמע סביר ו67 או קצת פחות נשמע לי סביר.

באיזו רמת גימור מדובר?

פורסם

מדובר ברמת אבזור הגבוהה ביותר, 50 אלף ק"מ, דורשים עליה מחירון לא משוקלל (67000 שקל, משוקלל כמעט 70000 שקל).

טסט לשנה ואחריות לשנה מאוטוסנטר.

יש ג'אז אוטומטית אחת 2015 אדומה ביד 2 שמאוד קורצת לי אבל הבחור הנחמד (באמת נחמד, ויפה מצידו שאומר את זה לפני שבכלל הגעתי לראות את האוטו) אומר שהוא עבר תאונה מאחור ויש ירידת ערך של 5% מהביטוח...

קצת מלחיץ בגלל שבעבר היה לי רכב שקיבל מכה כזו והביטוח קבע ירידת ערך 6% ובסופו של דבר התברר שמדובר בנזק בקצה שלדה...

• תוכן חדש...