Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה לקחת את ה 308 בחשבון, אבל מה שאני בא לומר זה שהמחירים שאנשים מבקשים לדעתי האישית, מוגזמים מאוד שבהפרש לא גדול כ"כ אפשר לקנות רכב חדש מהניילונים (לי היד לא כ"כ משנה כי אני מתכנן להחזיק את הרכב להרבה שנים).

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צריכת דלק של הונדה בכ- 20% יותר טובה משל I20.
הרבה יותר מ20 אחוז בכביש בינעירוני.

אני רואה בקלות 1:22-:1:23 ובצילום שצרפתי ראיתי 1:28 .20180927_201010.jpeg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

צריכת דלק ממוצעת של יונדאי I20 היא 1.12.5. של ג'אז 1.15.5 ( שוב, ממוצעת, לא רגעית בכביש מהיר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הרבה יותר מ20 אחוז בכביש בינעירוני.

אני רואה בקלות 1:22-:1:23 ובצילום שצרפתי ראיתי 1:28 .[ATTACH]511460[/ATTACH]

צריכת הדלק במחשב לא מדוייקת גם כאשר מציגים צריכה ממוצעת.

צריך למלא מיכל מלא, לאפס את הק"מ, לנסוע על לסיום המיכל לאחר מכן לתדלק מיכל מלא, ולחלק את מספר הק"מ שנסעת מהתדלוק האחרון במספר הליטרים שמילאת.

פורסם

ידוע. מה שהצגתי בצילום היה חישוב המחשב לנסיעה מאד ספציפית בתנאים מסויימים.

בתחנה אני רואה בין 1:14.5 עד 1:19.5 תלוי בתמהיל הנסיעה באותה תקופה (עירוני/בין עירוני).

פורסם

צריכת דלק מעולה, ביונדאי הכי טוב שהצלחתי להגיע היה 1:15 כשכמעט כל הנסיעה ביו עירונית בשיוט על 90.

רוב הזמן הייתי מקבל 1:13 ואפילו 1:12 כש 70% מהנסיעה מחוץ לעיר.

פורסם

מה לגביי סיאט איביזה 1.0 טורבו DSG חדשה מהחברה?

האיביזה מתחילה לקרוץ לי, אני רואה בליסינג 0 ק"מ שמוכרים אותה ב 82K בערך:

https://www.carbuy.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-0-%D7%A7-%D7%9E/2018-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-reference

פורסם

קח בחשבון שהרפרנס הבסיסית נמכרת כחדשה ב90 ובמחיר הזה יש גם כחדשה את האקסלנס שמגיעה עם אבזור ופנים עדיפים.

מרווחת היא בהחלט כן, נוחה זה תלוי איך המושב עבורך , לי הוא לא נוח בנסיעות ארוכות, הכוח מספק בהחלט ואפילו לא חשים ברעידות המאפיינות מנועי שלוש צילינדרים.

הארכת אחריות ב1000 שקל בכל המקרים

פורסם

הבנתי.

הבדלים - בקרת שיוט אדפטיבית ,פנסי ערפל,חישוקים קלים, חיישני גשם ואור, חיישני רוורס מקוריים, מראות מתקפלות, מראה נגד סנוור ,כניסה והנעה ללא מפתח , וציפוי עור להגה ולידית ההילוכים.

אם התקציב שלך מוגבל אז הרפרנס אפס ק"מ הגיונית יותר.

פורסם

שבוע טוב לכולם,

לאחר שעשינו שוב שיעורי בית, החלטנו שלא לחרוג יותר מדי מה 60K שיש לנו.

החלטנו גם שמה שהכי חשוב לנו זו אמינות, אפילו במחיר של צריכת דלק דומה לזו של היונדאי (1:12-1:13 משולב).

כרגע האופציות הן לפי סדר עדיפות:

1. הונדה ג'אז צורה חדשה אוטומטית (הבעיה שאין מבחר ביד 2 והמחירים שמבקשים עליהם גבוהים מאוד).

2. מאזדה 3 SKYACTIVE שנת 2014, מנוע 1.5

3. הונדה סיויק האצ'בק 2015

פורסם

אני מניח שה-2 החדשה שציינת בהתחלה קטנה מדי לצרכים שלכם, מכיוון שמבחינת צריכת דלק ואמינות היא בקלות עומדת בדרישות.

פורסם

לא ראיתי שזה נשאל כאן, למה אתה לא מחפש רכב טורבו דיזל? בהתחשב בנסועה שלך, יכול להיות שווה, יהיה חסכוני ויסחוב טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...