Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן אסטייט דיזל, עם קצת סבלנות אני מאמין שתמצא אחת במצב טוב, פרטית עם ק"מ נמוך משנתון 2014~.

הייתה להורים שלי, היינו מרוצים מהרכב מאוד, חסכוני, סוחב טוב, מרווח מאוד למשפחה, אצלנו אמינות הייתה טובה מאוד. (ממה שאני יודע היא לא בעייתית במיוחד, הדבר היחיד שתצטרך אולי להחליף זה מתישהו מחשב גיר, להבנתי העלות היא בסביבות 3000₪ ממה שראיתי כאן בפורום, אבל אתה תחסוך הרבה כסף על דלק, הרכב בעיר עושה 1:15-1:16 אצל נהג רגוע ומחוץ לעיר 1:22 בלי בעיה, משקל נוסף לא משפיע על הצריכה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה שהיא מספיק מרווחת עבורך ונוחה, לי ולאחרים כאן היה ממש לא נוח בה בנסיעות ארוכות. היא רועשת יחסית ולא הכי מאובזרת.

פורסם

זה מה שאמר לי גם חבר מהעבודה שהיה תמיד קונה טויוטה וחיפש רכב שני. הלך ונסע על היאריס והתאכזב קשות.

היציעו לי גם סיויק האצ'בק 2015 עם 23000 ק"מ מחירון ללא שקלול 74 אלף לאחר שקלול כמעט 80 אלף, מבקשים 70 ואומרים שאי אפשר להוריד הרבה בגלל הק"מ הנמוך.

האם המחיר לדעתכם הוגן?.

ראיתי ביד 2 כמה סיויק כאלו שרוצים עליהם מחירון אבל שדיברתי עם האנשים בטלפון יה נשמע שיש מה לדבר על המחיר.

פורסם

בשוק של הסיוויק יש גמישות בדר"כ. מדובר ברכב משפחתי טוב, עם יחידת הנעה טובה אך לא חסכונית במיוחד.

אני חיפשתי זמן רב ג'אז מהצורה החדשה. בסוף מצאתי 2015 פרטית עם נתונים טובים אצל אוטוסנטר, שמהווים את הטרייד אין של הונדה.

המחיר שלהן גבוהה יחסית, אך זה לא מפריע לביקוש הגבוה.

ממליץ לבדוק איתם במקרה שתבחר בהונדה - סיוויק או ג'אז.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם

התקשרתי לכמה בעלי ג'אז והמחירים שדורשים מטורפים.

ההבדל בין ג'אז 2016 או 2017 לבין חדשה בליסינג 0 ק"מ לא משמעותי ושאני אומר את זה לאנשים הם פשוט מנתקים.

ואגב זה לא שהם מצליחים למכור בקלות, הורדתי תוסף handz ליד 2 ואני רואה מודעות שתקועות איזה חודשיים וזה הגיוני, מי טיפש לשלם 85 אלף שקל ולא שקל פחות על אוטו בן שנה וחצי כשאפשר להוסיף עוד קצת ולהוציא חדש מהחברה.

שימשיכו להיתקע אני לא משלם מחירים כאלו.

פורסם

זו תופעה (מדהימה בעיניי) שקורית גם ברכבים אחרים, הרבה (הרבה) פחות סחירים (לכאורה) מסיוויק חדשה יחסית.

אין לי באמת הסבר מוצלח מה המניע של אנשים להיתקע במשך חודשים עם רכב ואז להוריד כמה אלפים ולמכור במקום להוריד כמה אלפים ולמכור מהר. כנראה שעדיין הפראייר לא מרפה גם פה.

וכן, זה ממש ממש מתסכל.

ד"א, זה קורה גם בדירות - אני מכיר מתווך נדל"ן שמנסה למכור את הבית הפרטי שלו(!) כבר לפחות שנתיים, ומדי פעם עושה את הצעד המתבקש וההגיוני ומעלה את המחיר. כי אם לא הצלחת למכור במחיר מסויים, תמיד כדאי לבקש יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא בהכרח מוכרים בסוף, רצינו להחליף את האאוטלנדר 7 מקומות המשפחתית(עוד מעט חוגגת 5 אנחנו יד 0 פרטית עם נסועה ממוצעת מינוס).

והטלפון? נדם, גם שהורדנו 5 אלף מתחת למחירון קיבלנו שיחות של לא רציניים או אנשי ה״מזומן״ בהורדה ענקית.

אחרי חודשיים-שלושה של טרטורים סביב קונים לא רציניים ביטלנו את ההזמנה על הרכב החדש והחלטנו להישאר עם האאוטלנדר, שנקנה סביב הילת ה״ג׳יפון יפני 7 מקומות ימכר בשניה שיפורסם ב10% מעל המחירון״ ונשאר כי הוא סך הכל עושה את העבודה בסדר, ולמכור רכב יד שניה במדינה שלנו זה לא כיף.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

וזו בדיוק הסיבה למה אני אפילו לא טורח לפתוח את המחירון.

אני לא מאמין שבלתי אפשרי למכור אאוטלנדר 7 מקומות, בטח יד ראשונה פרטית עם נסועה סבירה. יכול להיות שתמחרתם לפי המחירון כששאר המוכרים נמצאים אי שם באזור חיוג אחר לגמרי? אין הסבר משכנע אחר לתופעה הזו.

למכור רכב זה (כמעט) אף פעם לא כיף, אבל לא בלתי אפשרי (אלא אם יש לך משהו מאוד נדיר ומאוד לא מבוקש). בסוף זה (כמעט) רק עניין של מחיר, ב-99.9% מהמקרים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לא בהכרח מוכרים בסוף, רצינו להחליף את האאוטלנדר 7 מקומות המשפחתית(עוד מעט חוגגת 5 אנחנו יד 0 פרטית עם נסועה ממוצעת מינוס).

והטלפון? נדם, גם שהורדנו 5 אלף מתחת למחירון קיבלנו שיחות של לא רציניים או אנשי ה״מזומן״ בהורדה ענקית.

אחרי חודשיים-שלושה של טרטורים סביב קונים לא רציניים ביטלנו את ההזמנה על הרכב החדש והחלטנו להישאר עם האאוטלנדר, שנקנה סביב הילת ה״ג׳יפון יפני 7 מקומות ימכר בשניה שיפורסם ב10% מעל המחירון״ ונשאר כי הוא סך הכל עושה את העבודה בסדר, ולמכור רכב יד שניה במדינה שלנו זה לא כיף.

ענין של צרופי מקרים, "ההילה" הזו דינה כנראה להמחק, הגם שהוגן גם לומר שסיכוייה יהיו קרוב לודאי טובים מאשר נניח פז'ו 301 או משהו דומה. גם אני נתקעתי לפני שנתיים לערך עם פיקנטו יד ראשונה וכלום קילומטרים בלי טלפון אחד לרפואה במשך שבועיים כמעט, ולולא חבר שהחליט שזה האוטו שביתו צריכה נדמה לי שעד היום היא אצלנו. מאידך יש מכוניות לכאורה נטולות סיכוי שנעלמות מהשוק אחרי רבע שעה. או ובקיצור לכל סיר יש מכסה וסיר יפני לא בהכרח עדיף על סיר צרפתי או איטלקי.

פורסם

אגב לגביי כל ה"ימי מכירות" לכאורה בחברות הליסינג, רוב הרכבים עם ק"מ גבוה ועל רכבים בודדים עם ק"מ נמוך מבקשים מחירון משוקלל ואפילו יותר.

נתקלתי כבר בכמה נציגים שביקשו איזה 5 אלף מעל מחירון משוקלל בלי להתבייש ואחרי זה שהראיתי להם שהם לא צודקים, התקפלו.

אבל אני בטוח שיש פראיירים שלא בודקים מחירון ונופלים.

פורסם
ענין של צרופי מקרים, "ההילה" הזו דינה כנראה להמחק, הגם שהוגן גם לומר שסיכוייה יהיו קרוב לודאי טובים מאשר נניח פז'ו 301 או משהו דומה. גם אני נתקעתי לפני שנתיים לערך עם פיקנטו יד ראשונה וכלום קילומטרים בלי טלפון אחד לרפואה במשך שבועיים כמעט, ולולא חבר שהחליט שזה האוטו שביתו צריכה נדמה לי שעד היום היא אצלנו. מאידך יש מכוניות לכאורה נטולות סיכוי שנעלמות מהשוק אחרי רבע שעה. או ובקיצור לכל סיר יש מכסה וסיר יפני לא בהכרח עדיף על סיר צרפתי או איטלקי.

אני יכול להגיד לך שהיו לי רכבים גרמנים ויפנים, נמכרים מתישהו בעיקר אם מורידים במחיר,

את הפיג'ו אי אפשר למכור אפילו אחרי שמורידים 50% מהמחירון, וזה אחרי ניסיון של כמעט שנה, מיותר להגיד שצרפתי לא אתקרב יותר,

בכל מקרה, אין כאן צירוף מקרים, יפני בסוף יימכר, במיוחד אחרי הורדת מחיר.

פורסם

יפני תמיד ימכר, ברור. בגלל זה ההורים שלי פרסמו קורולה למכירה למשך שלושה חודשים ובסוף נאלצו לתת אותה לטרייד אין ב-11 אלף ש"ח מתחת למחירון. את הרנו מגאן אסטייט הם מכרו במחיר המחירון, לקח קצת זמן, אבל בסוף נמכרה במחירון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...