Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 200,000 הונדה סיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הונדה סיוויק 2006 צורה ישנה .

הרכב עומד כרגע על 198 אלף ולא עבר טיפול טיימינג

יכנס שבוע הבא למוסך לטיפול טיימינג, לדברי המוסכניק משאבת מים ופילטר דלק אין טעם להחליף סתם חבל על הכסף.

האם כך ?

חוץ מהרצועה , פילטר שמן פילטר אוויר מה עוד צריך להחליף במסגרת הטיפול ?

ובכללי איזה טיפולים חוץ מה10 אלף הסטנדרטי כדאי לעשות ב200 ?

תודה !

פורסם

אני הייתי מחליף משאבת מים כדי להימנע ממצב שאחרי תקופה מסוימת לא תצטרך לשלם על פירוק טיימינג בגלל משאבה נוזלת, כמובן שזה מצריך גם החלפה/השלמה של נוזל קירור מתאים.

פורסם

מצטרף להמלצה של ROEI בנוגע להחלפת משאבת מים - בעתיד במידה והמשאבת מים תידפק , הפירוק וההרכבה שלה כולל פירוק של הרצועת טיימינג . לדעתי זה פשוט אינטרנס של בעל המוסך להבטיח לעצמו בעתיד שתחזור אליו שוב .

פורסם

חבל לעשות בחלקים כי יתכן בהחלט שאם תחליף רק רצועה והמשאבה תתחיל להרעיש או לנזול והתוצאה היא פשוט לחזור על אותה עבודה-לפרק שוב את כל הטיימינג וחבל.

אם כבר עושים טיימינג,כדאי להחליף הכל בלי לחסוך- רצועה,מותחן,מיסב מותח אם יש (קיט תזמון שלם)+ מחזירי שמן +משאבת מים +לרענן את נוזל הקירור -טיפול מקיף יתן שקט למנוע הזה בטווח של 5 שנים או 90,000 הק"מ הקרובים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין הוראת יצרן להחליף משאבת מים ומותחן בכל החלפת רצועה.

יש הסטוריות טיפולים לרכב? אם הוחלפו יחד עם החלפת טיימינג קודמת ולא עברו מאז הרבה ק"מ, אפשר לא להחליף.

יש רק מותחן אחד, מחיר שלו בארץ מאוד גבוה, 700 ש"ח נכון ללפני כמה שנים.

מה עוד צריך להחליף בטיפול? שוב, יש הסטוריית טיפולים?

אם אין, אז מצתים, פילטר מזגן, שמן גיר, נוזל קירור, נוזל בלמים, רצועת אלטרנטור/מדחס.

כדאי אטם מכסה שסתומים חדש כי בשביל טיימינג פותחים את מכסה השסתומים.

פילטר דלק אמורים להחליף כל 100 אלף, הוא מובנה בתוך מכלול משאבת דלק, דווקא לזה יש הוראת יצרן.

אם זו הפעם הראשונה שהרכב עובר טיימינג, כן להחליף את משאבת הים ואת המותחן. החלפת משאבת מים - גם נוזל קירור חדש. רצוי מקורי אבל הוא יקר, 200 ש"ח ל 5 ליטר.

פורסם

ותתעקש למרות שהם תמיד מנסים כאילו להגיד לך עזוב לא צריך חבל על הכסף שלך למרות שבעצם הם דופקים אותך כי תחזור אליהם בהמשך שוב...

פורסם

זה תלוי. אם עשית טיימינג עם משאבת מים ומותחן לפני 5 שנים, נסעת מאז 40 אלף ק"מ ואתה מחליף כי עברו 5 שנים, אין סיבה להחליף שוב משאבת מים ומותחן.

פורסם

הרכב לא היה אצלי , מאמין שעבר טיימינג אם בכלל לפני יותר מ80 אלף קילומטר .

עדיף להוסיף 300 שקל עכשיו ולחסוך את הכאב ראש מאוחר יותר

נוזל קירור תחליפי, איזה מומלץ ? מקורי של הונדה עולה באיזור ה220 ומאמין שלא נחוץ כלל

• תוכן חדש...