Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בנוגע לסיווק האצ'בק 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר לבטים, שוקלים ללכת על סיוויק האצ'בק 2011 שראינו.

בעבר היו לנו טויוטות, סוזוקי, סקודה והעניין שאת הונדה אנחנו לא מכירים מבחינת עלויות אחזקה, מחלות, מחירי חלקים, צריכת דלק וכד'.

נשמח לשמוע את חוות דעתכם על הרכב.

הרכב עלה לכביש בסוף שנת 2011 זה אומר שטסט צריך לבצע עוד חודש וחצי, טיפול עוד חודש- שנה מהטיפול הקודם. לרכב לא מעט שפשופי חנייה ושריטות שגם צבע מחלקי מתכת התקלף, שפשופי טמבונים אך נאמר כי לא עבר תאונות ואו החלפות חלקי מרכב.

דגם קומפורט אוטומט יד ראשונה שכל חייו טופל במוסך מורשה עם הסטוריית טיפולים מלאה.

טיפול אחרון (גדול) בוצע ב 65k כאשר עלותו הייתה כ4.5k ש"ח.

מחירון לוי יצחק לפני שקלול יוצא 42 אלף ש"ח, אחרי שקלול 46k.

מחירון יד 2 לפני שקלול 44k ואחרי שקלול 51k.

בעל הרכב מבקש 40k, השאלה לאור העובדה שעוד כחודש צריך לעשות טסט, טיפול ולא מעט שפשופים המחיר שמבקשים הוא סביר או שגבוה ביחס לתמורה?

תודה וסליחה על החפירה.

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם

אם אין תגובות בנוגע לדגם אני מבין או שהוא לא נפוץ בקרב חברי הפורום, או שפשוט לא כדאי ללכת על האקסמפלר הזה.

אשמח אם בכל זאת למישהו יש נסיון עם הדגם והרכב הזה.

תודה מראש.

פורסם

הרכב ישמש לשנה מקסימום שנתיים. החשש שלי זה שעם כל השריטות והפגיעות במרכב- פח. אנשים ירתעו ולא ירצו לרכוש אותה בעתיד.

מה לדעתכם המחיר הריאלי לרכב הזה וכמה כדאי להוריד מהמחירון?

פורסם

היי ,ברשותי הונדה סיוויק 5 דלתות שנת ייצור 2013,אני מאוד מרוצה מהרכב ,מנוע שקט נוסע חלק וחסכוני,שלי מטופלת רק בהונדה לכן הטיפולים יקרים בחלקם,אם הרכב שאתה רוצה לקנות תקין לאחר בדיקה ונשארו רק בעיות קוסמטיקה ,תבדוק אפשרות לדיטיילינג ותוריד לו את הסכום. בהצלחה

פורסם
הרכב ישמש לשנה מקסימום שנתיים. החשש שלי זה שעם כל השריטות והפגיעות במרכב- פח. אנשים ירתעו ולא ירצו לרכוש אותה בעתיד.

מה לדעתכם המחיר הריאלי לרכב הזה וכמה כדאי להוריד מהמחירון?

הייתה לי סיוויק האצ'בק 2009, עם נתונים טובים (ק"מ 86K, מצב מכני מעולה, יד שלישית, אוטומט רגיל), הבעיה הייתה קוסמטית הרכב לא היה שמור, לא היה משהו רציני אבל סביב הרכב היו מלא בשריטות קטנות ושפשופי חנייה מעצבנים.

להגיד את האמת הדבר מאוד הקשה עלי בתהליך המכירה, ציינתי את זה במודעה כי לא רציתי להגיד בטלפון שהרכב במצב מצויין ואחרי זה לקבל חפירות פנים מול פנים אז לא הייתי מקבל הרבה טלפונים אחרי חודש (כאשר רק 2 אנשים הגיעו לראות את הרכב) מכרתי אותו לאחד מהם ב 7 אלף פחות ממחירון לוי יצחק (לוי יצחק 37K מכרתי ב 30K).

אני מאמין שאם הייתי מסדר הכל באיזה 2000 ש"ח הייתי מצליח למכור את הרכב ב 33K.

אני חושב שאם הוא מסכים 38K זו עסקה טובה, אל תחסוך תשקיע את הכסף תתקן את כל הקוסמטי כי לדעתי זה כן יקל עלייך בעתיד.

מבחינת הרכב מאוד אהבתי אותו, זריז, יציב על הכביש וומיוחד בפניות. עשה לי 1 ל 10 משולב (נסיעה רגועה). בשנה לא עשה שום בעיות חוץ מטיפול רגיל.

המינוס - שדה ראייה קצת בעייתי אישתי ממש התלוננה על זה (לא רואים טוב במראה אחורית) וגם הרכב נמוך על הכביש ולא פעם בלי לשים לב את משפשף מדרכות.

• תוכן חדש...