Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

יונדאי i10 supreme 2016, יד ראשונה, מצב מצוין, כ-35000 ק"מ, בלי תוספות משמעותיות.

הטסט בפברואר, ולמיטב הבנתי הרכב צריך טיפול ב-35000 ק"מ (לפי הספר).

המוכר רוצה 56K, טוען שזה הגבול הנמוך של המחירון, ולא מוכן להתגמש.

אני, כמובן, שואף לשלם פחות... ;)

מה דעתכם על המחיר?

האם יש מקום להתמקח על המחיר בגלל הטסט והטיפול הקרוב? או בכלל?

אשמח לתגובות,

תודה

עריכה אחרונה על ידי EZ33
פורסם

החזקתי יונדאי I10 שנת 2010 ,4 שנים ושנת 2014 3 שנים. מנוע 1.25. רכבים אמינים מאוד ללא תקלות! צריכת דלק מעט גבוהה. הבעיה היחידה היא מחירי טיפול גבוהים יחסית במוסכי יבואן. טיפול 3 שנים: החלפת בלמים, החלפת רצועת מנוע (כמעט בוודאות) 500 שקלים רצועה! אם לא הוחלף מצבר, החלפה בקרוב מאוד.לא מחזיקים 3 שנים, מנסיון של 3 אנשים עם רכב דומה. יש אפשרות לטיפול במוסך מורשה לא יבואן ואז תחסוך לא מעט כסף. לסיכום: ניתן להוריד מהמחיר שהוצע לך.

פורסם

בשביל לדעת המחיר טוב תבדוק מחירון משקולל לוי יצחק, כמו כן תבדק בכמה נמכרים רכבים דומים.

מתי בוצע טיפול אחרון?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני 3 חודשים הבן שלי קנה את אותו רכב ואותו שנתון , 40000 ק"מ פרטי יד ראשונה ונקי מתאונות ב53.

היו כאלה שבקשו 58 ו60 ואליהם לא התקשרתי.

מי שבאמת רוצה למכור יודע שיש להוריד מהמחירון.

נכון מה שנאמר לגבי המצבר , הבן שלי החליף לאחרונה .

קצת מאכזב כי בדרך כלל מצבר מקורי שורד יותר

• תוכן חדש...