Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברכב מותקנת קודנית של gemel.

התרחיש הוא כזה:

אני מקיש את הקוד בקודנית, נותן חצי סוויטש אז נשמע צליל אישור לתקינות הקוד ואז אני מנסה להניע.

בימים האחרונים לא תמיד אני מצליח להניע. לפעמים לא מצליח בכלל, לפעמים הרכב מניע אבל נורת esp off דלוקה והרכב מתחיל לגמגמם ולרעוד עד שנכבה (מרגיש כאילו אין דלק) ולפעמים מצליח והכל בסדר (ואין זכר לנורת esp).

כשאני לא מצליח להניע אני חוזר כמה פעמים על התהליך כולל הקשת הקוד עד שזה מצליח.

החשודה המיידית שלי היא הקודנית אבל רציתי לקבל עוד רעיונות וחוות דעת לפני שאני רץ לפרק אותה (אין חובה מצד הביטוח. וכן אני יודע שרובכם תמליצו לי להעיף אותה בכל מקרה אבל לא בא לי לזרוק זמן וכסף על זה כרגע אם זה לא הגורם לבעיה)

תודה מראש

פורסם

כשאתה לא מצליח להניע - האם יש סטרטר והמנוע מסתובב חזק אבל פשוט לא תופס?

יכול להיות שמדובר בחיישן קראנק, מחלה ידועה ב i30

יש לך מדריך פה בפורום להחלפה עצמית שלו.

Stay Dirty

פורסם

לא מצליח לערוך.

קראתי את המדריך. 2 פרטים ששכחתי לציין

- אין תקלות obd

- הבעיה רק בהנעה. הרכב מעולם לא גמגם בעמידה.

פורסם

הייתי מתחיל מביטול הקודנית. ממילא אין ממנה שום תועלת רק עול בשביל הנהג ופוטנציאל לתקלות.

זאת כמובן בתנאי שאין דרישה בביטוח לקודנית, אחרת הייתי עוקף אותה באופן זמני.

יום טוב גם לך

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

בגלל החגים לא הספקתי לבטל את הקודנית.

בדיעבד זה היה לטובה כי בשבוע שעבר לראשונה הרכב נכבה בעמידה ברמזור, מה שמיד החשיד את חיישן הקראנק.

החיישן הוחלף בתחילת השבוע ומאז אין קשיי הנעה.

• תוכן חדש...