Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב זריז ואמין עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני רוצה לקנות רכב ראשון בחצי שנה הקרובה,

אוהב רכבים ומוטוריקה לכן מחפש הצעות לרכבים יחסית זריזים, לא מכוערים ואמינים עד כמה שאפשר.

הסתכלתי קצת על הסובארו b4 2.0 r שנתונים 08-09, אפשר למצוא משהו מאובזר ויפה במחי טוב. הבנתי שהן זוללות קצת דלק אבל סך הכל אחלה.

אשמח לעוד הצעות בסגנון בעדיפות לרכב עד 10 שנים על הכביש, גם סופר מיני יפה זורם.

כמו שכתבתי תקציב של 35, נסועה מתוכננת לא גבוהה.

פורסם

אם אין לך בעיה עם גיר רובוטי הייתי ממליץ לבדוק פיאט בראבו, נמכרת במחירי בדיחה היום, מגיעה עם מנוע טורבו ושלדה לא רעה בכלל, בהיבט האמינות מדובר באחד הרכבים האמינים ביותר של פיאט בתקופה האחרונה, כמובן שכמו לכל רכב גם לה המחלות שלה, אבל אם הכיוון רלוונטי אוכל לפרט יותר ולהעמיק, ממליץ לקרוא ביקורות על הרכב, הטווח מחירים שלה יהיה 25K לאחת במצב לא פחות ממעולה

עברתי לסקייטבורד

פורסם
אם אין לך בעיה עם גיר רובוטי הייתי ממליץ לבדוק פיאט בראבו, נמכרת במחירי בדיחה היום, מגיעה עם מנוע טורבו ושלדה לא רעה בכלל, בהיבט האמינות מדובר באחד הרכבים האמינים ביותר של פיאט בתקופה האחרונה, כמובן שכמו לכל רכב גם לה המחלות שלה, אבל אם הכיוון רלוונטי אוכל לפרט יותר ולהעמיק, ממליץ לקרוא ביקורות על הרכב, הטווח מחירים שלה יהיה 25K לאחת במצב לא פחות ממעולה

נשמע מעניין!

האמת שאני לא מת על פיאט אבל אם למצוא אחת יפה זו אחלה אופציה.

איך הגיר הידני שלהן? ראיתי שיש ידניות עם 120 סוסים נשמע פצצה.

איך זה שמחירון שלהן כזה נמוך? סתם כי אין שוק?

אשמח לעוד פרטים והצעות

פורסם

כן, אין שוק, כי כמו שאמרת, "פיאט", הייתה כזו בבעלותי ומאוד אהבתי את הרכב, לרכב פוטנציאל שיפורים מאוד רחב אם תרצה בהמשך לשפר את ההספק/התנהגות.

יש כאלה ידניות בודדות, הגיר הידני מעולה (6 הילוכים) אם נמצאה אחת לרוב הן נמכרות במחירון או טיפה מעל, אין סיבה לשלם יותר מידי, מדובר ברכב שנותן המון תמורה למחיר שלו בשנתון יחסית גבוה.

מבחינת אמינות, מדובר במנוע TJET, טורבו 1.4 עם 120 כ"ס, מגיע בהספקים שונים ברכבים שונים, בבראבו ספורט בחול מגיע עם 150 כ"ס, במיטו בארץ מגיע 120/155 כ"ס, ובאבארת 180 אאל"ט, מנוע מאוד אמין ועמיד, יש להקפיד כי בוצעו טיפולים בטווח של 10-15 אלף ק"מ, פיאט הגדירו בתחילת הדרך כי מרחב הטיפולים יהיה כל 30,000 ק"מ, מה שגרם לנזק לרכיב הטורבו במנוע (עלות תיקון 2500-6000 תלוי כמה אתה "מקומבן"), הייתי ממליץ להמנע מרכבים שטופלו כל 30 לאורך כל חייהם.

מבחינת הגיר הרובוטי, גיר מאוד אמין, לא מכיר שום בעיה בגיר הזה, עם זאת החלפת קלאץ שנגמר בסביבות 100,000 ק"מ תהיה בעלות 3500-4500, מעט יקר (גם בידני וגם ברובוטי).

הרכב מגיע בכמה רמות גימור, בשנים 2009 הרכב הגיע ברמות גימור אקטיב (ערום לגמרי) ומגניפיקו (מאוד מאובזר, בעל מנופים להעברת הילוכים בהגה (אך עם 4 כריות אוויר וללא ESP), בשנים 2010-11 הגיע ברמות גימור דינאמיק (יחסית ערום) וסנסיישן (מאובזר כמו מגניפיקו אך ללא העברת הילוכים בהגה), הידניות הגיעו בעיקר ברמת גימור דינאמיק, מסתובבות אחת/שתיים ברמת גימור סנסיישן המאובזרת.

עוד נושא שראוי לציין, לבעלי הבראבו קהילה מאוד חזקה ובעלת מאגר ידע גדול על הרכב, גם בווטסאפ וגם בפייסבוק מה שחשוב לא פחות לטובת תחזוקה במחירים סבירים והכרה של מחלות/בעיות מוכרות ואיך לטפל בהם.

עברתי לסקייטבורד

פורסם
כן, אין שוק, כי כמו שאמרת, "פיאט", הייתה כזו בבעלותי ומאוד אהבתי את הרכב, לרכב פוטנציאל שיפורים מאוד רחב אם תרצה בהמשך לשפר את ההספק/התנהגות.

יש כאלה ידניות בודדות, הגיר הידני מעולה (6 הילוכים) אם נמצאה אחת לרוב הן נמכרות במחירון או טיפה מעל, אין סיבה לשלם יותר מידי, מדובר ברכב שנותן המון תמורה למחיר שלו בשנתון יחסית גבוה.

מבחינת אמינות, מדובר במנוע TJET, טורבו 1.4 עם 120 כ"ס, מגיע בהספקים שונים ברכבים שונים, בבראבו ספורט בחול מגיע עם 150 כ"ס, במיטו בארץ מגיע 120/155 כ"ס, ובאבארת 180 אאל"ט, מנוע מאוד אמין ועמיד, יש להקפיד כי בוצעו טיפולים בטווח של 10-15 אלף ק"מ, פיאט הגדירו בתחילת הדרך כי מרחב הטיפולים יהיה כל 30,000 ק"מ, מה שגרם לנזק לרכיב הטורבו במנוע (עלות תיקון 2500-6000 תלוי כמה אתה "מקומבן"), הייתי ממליץ להמנע מרכבים שטופלו כל 30 לאורך כל חייהם.

מבחינת הגיר הרובוטי, גיר מאוד אמין, לא מכיר שום בעיה בגיר הזה, עם זאת החלפת קלאץ שנגמר בסביבות 100,000 ק"מ תהיה בעלות 3500-4500, מעט יקר (גם בידני וגם ברובוטי).

הרכב מגיע בכמה רמות גימור, בשנים 2009 הרכב הגיע ברמות גימור אקטיב (ערום לגמרי) ומגניפיקו (מאוד מאובזר, בעל מנופים להעברת הילוכים בהגה (אך עם 4 כריות אוויר וללא ESP), בשנים 2010-11 הגיע ברמות גימור דינאמיק (יחסית ערום) וסנסיישן (מאובזר כמו מגניפיקו אך ללא העברת הילוכים בהגה), הידניות הגיעו בעיקר ברמת גימור דינאמיק, מסתובבות אחת/שתיים ברמת גימור סנסיישן המאובזרת.

עוד נושא שראוי לציין, לבעלי הבראבו קהילה מאוד חזקה ובעלת מאגר ידע גדול על הרכב, גם בווטסאפ וגם בפייסבוק מה שחשוב לא פחות לטובת תחזוקה במחירים סבירים והכרה של מחלות/בעיות מוכרות ואיך לטפל בהם.

תודה רבה!

אפקח על זה עין אולי תהיה איזה מציאה.

עוד המלצות? :)

פורסם
באותה נשימה, מזדה 6 אולי ? גם באותן שנים, יותר כיפית מהאוונסיס

למה דווקא 6 ולא 3? יותר זולות לאחזקה לא?

פורסם
למזדה בכלל ובפרט לסדרה 6 בעיה של זלילת דלק.

אוונסיס חזקות

אבל קצת overkill בשבילי..

אני בן 21 נכנס עכשיו לקבע (:

פורסם

היי ליאור,

אני מוכר את האופל אסטרה שלי, והיא די עונה למה שאתה מחפש. מדובר על רכב מודל 2012, 1.4 טורבו חזק למדי עם 140 כ"ס וצורה יפה מאוד לדעתי (5 דלתות). אם זה מעניין אותך דבר איתי בפרטי

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
אוונסיס חזקות

אבל קצת overkill בשבילי..

אני בן 21 נכנס עכשיו לקבע (:

גם קורולה אמינה ביותר ויש לה ביקוש גבוה מהאוונסיס. האוונסיס היא הפייבורית מאחר והייחס עלות תועלת בה גבוה יותר: מנוע 2.0, 7 כריות אוויר, גיר רציף חסכוני של 7 הילוכים, צריכת דלק נוחה, תא מטען ענק של 500 ליטר.

פורסם

לאדם צעיר לנסוע בקורולה או אוונסיס ? לא נראה לי, מזדה 6 או 3 מדברות יותר לקהל צעיר.

הגיר הרציף של האוונסיס מבאס ביחד לגיר פלנטרי במיוחד בתאוצות הרעש בתוך הרכב ממש מעצבן.

אם מתוכננת נסועה לא גבוהה פות"ש יכול לספוג צריכה של 1\10 ולנסוע ברכב יותר מעניין מקורולה או אוונסיס ( יסלחו לי חסידי טויטה)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...