Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מימוש אחריות מצבר ללא חשבונית רכישה ?

op7777
שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רכשתי רכב יד 2 עם מצבר שנקנה ע״י המוכר.

החותמת של המצבר מראה כי לא חלפה אפילו שנה מיום היצור שלו.

מידיעה למצבר כזה ניתנת אחריות לשנה או לשנתיים .. לא פחות מכך.

כרגע המצבר מזייף והרכב לא מניע והיבואן דורש תיעוד על מנת לממש את האחריות.

שוחחתי עם המוכר שלא שמר חשבונית וגם המקום ששם נרכש המצבר בזמנו.. לא פעיל נכון להיום.

איך אני אמור להתנהל במצב כזה לדעתכם... ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר

על המצבר מוטבע תאריך ההתקנה

מתקין / משווק מורשה פשוט מזדכה עליו מול היבואן / היצרן, גם אם המצבר לא נרכש אצלו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אצלי היה סיפור כזה, משווק מורשה אומר לי שלא קנית ממנו והוא לא רוצה לתת לי שירות, לחצתי עליו בסוף החליף. עכשיו המצבר עוד פעם עושה בעיות אחרי חודשיים, והוא הוציא לי אותו מהשקית, ומוטבע עליו אחריות לשנה. חזרתי אליו, לא רוצה להחליף, יש את המדבקה שלו הכל, אומר עשיתי לך פעם אחת טובה, בסוף קניתי חדש חברה אחרת.(לא ממנו) לא מרוצה מהחברה הזאת, מצברים מתים מהר, אגב מצבר סטארט אפ, לא ממליץ עליו.

תנסה ללחוץ על משווק מורשה, ופנה לשירות לקוחות בטלפון, תלחץ עליהם תגיד שאבדה לך הקבלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רציתי לפתוח ...

אבל כנראה שאין ברירה ואם זה ייגמר כפי שאני חושב ... עדיף שאחרים לא יפגעו כמוני.

מדובר במצבר של חברת Mutlu

לפי האתר שלהם ... ניתנת אחריות ל 24 חודש.

או לחילופין 12 חודש.

במקרה שלי ... יש חותמת של היבואן על המצבר + תאריך של חודש אוקטובר 2017... כלומר גם במקרה הגרוע... המצבר תחת אחריות !

כאמור, המצבר הגיע בקניית רכב יד 2

שוחחתי עם המוכר

לא שמר חשבונית ...

לטענתו המקום שנרכש המצבר ... נסגר.

אלו הן העובדות .. שכמובן שאין לי עליהן שליטה.

עכשיו נשארתי עם מצבר פגום ...

עם אחריות ברורה ללא כל צל של ספק

ויבואן שיורה לעצמו ברגל...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר, יצא לי להחליף באחריות מצברי שנ"פ וגם וולטה הישראלים, לא ביקשו חשבונית ולא עניין איפה רכשתי בכלל פשוט החליפו (אחד בחודש אחרון לאחריות, השני 4 חודשים לאחר רכישה)

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017

Chevrolet Sonic RS 2015 1.4T 2017-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסתבר שבישראל זה הכול תלוי ברצונו הטוב של היצרן. אני נתקלתי באותה בעיה. התקשרתי ליצרן בארץ ונאמר לי שאין מה לעשות, זאת בעיה שלי. ניגשתי לחנות שאני קונה ממנה מצברים בדרך כלל בכדי לראות אם הוא יוכל לסייע. הוא היה מוכן לעשות לי הנחה משמעותית במידה ואני אקנה מצבר ממנו. עשיתי את זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקשרת ליבואן?

כפי שכתבתי למעלה ...

שוחחתי איתו

כאמור דורש בשלב ראשון חשבונית או להגיע למקום ממנו נקנה המצבר.

וכפי שכתבתי הרכב נקנה יד 2 ולבעלים הקודמים אין תיעוד והמקום ממנו נקנה נסגר...

אז מה שנשאר.. לדעתי... זה להתייחס לחותמת על המצבר ולתת שירות ללקוח בהתאם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...