Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נפל על הרכב שלי (גולף 2007) ענף עץ שגרם לשקע בקורה, כמה מכות קטנות בקורה האחורית ושקע קל בגג (שקשה לראות בתמונות).

זה קרה בחנייה של העבודה בה אני חונה והמתחם לקח אחריות.

רציתי לדעת אם יש השלכות שליליות לתיקון שכזה בעת מכירה של הרכב, והאם לדעתכם כדאי לתקן או לא.

בנוסף, אם אני מחליט שאני לא מעוניין לתקן, האם הגיוני לדרוש מהמקום פיצוי (כאמור המתחם לקח אחריות ומוכן לתקן בהתאם להצעת מחיר שהעברתי לו ממוסך).

תודה מראש,

עידן.

20180814_192818.jpg

1.PNG

פורסם

אם תעשה תיקון PDR לא תהיה שום ירידת ערך וגם לא יראו כלום.

אבל קח בחשבון שתיקון גג בשיטה הנ"ל עולה מעט יותר בגלל מורכבות הפירוק והגישה. (כמובן תדאג שהם ישלמו)

פורסם

תודה.

באם אני מבצע תיקון ללא PDR, האם תיקון רגיל עלול לגרור קושי במכירת הרכב כשיגיע לבדיקה? ז"א עלולים לחשוב שהרכב עבר תאונה ובגלל זה בוצעו תיקונים? מבחינת ירידת ערך אני לא יודע כמה זה קריטי כשהרכב שווה באיזור ה-20 אלף שקלים, מה אחוז ירידת הערך על תיקון שכזה?

פורסם (נערך)

אין טעם ולא הגיון לבצע תיקון רגיל שהפח (עריכה: כמובן צבע) לא ניזוק. בנוסף זה באזור בעייתי לתיקון (גג יותר קשה לתיקון פחחות מאשר חלק אחר - עקב גישה) ולא הזכרנו הבדלי צבע במידה ותעשה את התיקון אצל מישהו פחות מקצועי.

תיקון PDR הוא הפתרון הטוב ביותר עבורך. בלי קשר לעלות הרכב כי מבחינתי זה לא מהווה פקטור.

לגבי ירידת ערך, כל מקרה לגופו. רכבים ישנים בעליות נמוכות זה פחות משמעותי.

ברכב חדש ויקר, זה משמעותי בהחלט.(במיוחד גג)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...