Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב שיהיה ספורטיבי ועם סטייל,

אבל חסכוני ונוח לנהג חדש,

רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר,

יצא לי לראות ברחוב קליאו דור 4 וממש אהבתי את האוטו ואת השקט היחסי של ה1.2 tce,

התקציב שלי 30,000-40,000 האם יש מקביל לו שיותר מומלץ ?

הקליאו מבחינת סטייל ממש מתאימה לי יש לה יופי צעיר ושובב

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

הקליאו זה לא רכב ספורט אבל עם מנוע חזק ויכולה להיות מהנה, אבל בעיר היא נוקשה, היו תלונות לגבי בעיות בגיר באזור 60 אלף כאשר התיקון הוא כ 3500-4000 אלף.

המושבים דווקא נוחים אם כי חסרה לי תמיכת צד, מאחור היא לא בין המרווחת.

אםמרוב הנסיעות בעיר הייתי מתמקד דווקא בפיגו 208, אמנם בתקציב שלך אמנםמלא תיכנס גירסת הטורבו אלא מנוע ה 1.6 אבל בעיר היא תהיה נוחה יותר ומבחינת הביצועים היא תהיה מספק ביותר בעיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב שלך גם הקליאו 1.2 בקושי תיכנס, מבחינת ביצעוים ה208 עם המנוע 1.6 חלשה משמעותית מהקליאו.
אז מה אתה מציע במקום?

פורסם

אחרי הנסיעה בשני הרכבים לדעתי היא תחזור בה, אבל אם לא הייתי בודק דווקא את המתחרה ספייס סטאר, היו פה ובפייסבוק מספר תלונות לגבי הגיר הרציף, ולא רק במיקרה.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אחרי הנסיעה בשני הרכבים לדעתי היא תחזור בה, אבל אם לא הייתי בודק דווקא את המתחרה ספייס סטאר, היו פה ובפייסבוק מספר תלונות לגבי הגיר הרציף, ולא רק במיקרה.

Sent from my iPad using Tapatalk

ספייס סטאר נסענו עליה היא עושה יותר רעש מאשר נוסעת לי אישית היא הייתה ממש צפופה למצוא תנוחת ישיבה

גם כנהג וגם כנוסע ואני 1.60

פורסם

אל תצפה מהמיקרה ליותר - אני עם הקליאו כבר שנה וחצי ומאושר עד הגג ממנה, הייתי ממליץ לך לא לפסול(אבל כן לקחת בחשבון את האפשרות לתקלה במוח גיר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ספייס סטאר נסענו עליה היא עושה יותר רעש מאשר נוסעת לי אישית היא הייתה ממש צפופה למצוא תנוחת ישיבה

גם כנהג וגם כנוסע ואני 1.60

הספייס יותר זריזה מהמיקרה שגם לא שקטה עקב הגיר הרציף.

ומאחור יש יתרון קל לספייס מבחינת המרווח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אל תצפה מהמיקרה ליותר - אני עם הקליאו כבר שנה וחצי ומאושר עד הגג ממנה, הייתי ממליץ לך לא לפסול(אבל כן לקחת בחשבון את האפשרות לתקלה במוח גיר).
אני אישית חושב שזה פח אשפה בדיוק כמו אטארז' רק רעש של מכונת כביסה

• תוכן חדש...