Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אתחיל קודם בלספר מעט על עצמי D;

בן 18, חובב הגה מגיל 0 ומת על אדרנלין בשמים.

נוהג על בסיס יומי לפחות כ40 ק"מ ביום במשך של שנה וחצי.

כרגע נוהג על טויוטה קורולה GLI 1.6 שנת 2009 שנראית ומתנהגת כחדשה (יצאתי פדנט לא קטן).

עכשיו לעניין- אני מעוניין לשפר את עצמי בתור נהג ולנהוג בצורה נכונה על מנת שמתי שהתקציב שלי יגיע למכונית חלומותיי כרגע אוכל לנצלה כראוי ולא למות בתוך איזה קיר בטון.

מחפש קורס נהיגה מתקדמת\ספורטיבית או כל שם אחר שתרצו לתת לו שיתן לי את הידע ושאוכל בעזרתו לפתח את המיומנויות הדרושות.

אשמח לקבל כל המלצה כלשהי במחיר סביר וכמובן איזו עצה קטנה אם באלכם D;

תודה רבה מראש ואחלה יום!

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

אביאל יעקובי מדרייבלוג׳יק, ואני חושב שהרבה פה יסכימו איתי.

דבר איתו ‭054 6648 007‬

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני גם המון זמן רוצה והעניין נדחה,

זה ממש לא זול אז תכין את הארנק.

שמעתי דברים טובים על אביאל ולאון(לאון דרייב).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

כפי שהמלצתי לא מזמן דין אפפל (DNA Racing) מדריך נהיגה ונהג מרוצים פעיל בסבב הvln שנערך במסלול הנורבורינג, לבחור יש m3 e46 בנויה למסלול עליה הוא מבצע הדרכות שם.

מבצע גם הדרכות בימי מסלול ומעבר, ממליץ עליו בחום!

https://www.facebook.com/DNARaceTheRing/

• תוכן חדש...