Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

טוב אחרי שנה ומשהו שקניתי את המכונה ואת החומרים והפדים מחר אני מתכנן לעשות פוליש לפולו 2014

כמו שהבנתי רכבים גרמנים יותר אגרסיבי הצבע.

מצב הצבע הוא לא כזה רע. יש קצת סרוולים ושריטות

השאלה שלי היא כזאת

יש לי את החומר גס 400 ו 3500

פדים אדום , כתום , טורקיז , ו פד מיקרופיבר גס ( כולם של GUYS)

כדאי להתחיל עם הכתום ולראות אם זה מוריד משהו או ישר להתחיל עם המיקרופיבר ?

כי הוא נראה לי ממש ממש גס אין לו פרווה בקושי יש לו. זה לא מסוכן לצבע?

מה אתם ממליצים ?

דרך אגב , השתמשתי פעם על האוטו של אבא שלי על חלק קטן עם הפד מיקרופיבר ושסיימתי איתו שטפתי אותו עם מים והתייבש

עכשיו הוא קצת קשה כזה.. זה אמור להיות ככה? שכחתי

תודה!!

עריכה אחרונה על ידי DarkWolf
פורסם

עם איזה מכונה אתה מתכוון לעבוד?

בלי קשר תתחיל מ test panel, תתחיל משילוב בינוני (מנסיון שילוב עדין לא יעשה הרבה אם לא חתכת החוצה את הדברים העמוקים יותר) ותעלה למעלה. פאד מיקרו תשאיר לסוף כי הוא יהיה הכי גס.

פאדים מיקרופייבר בדרך כלל מנקים עם לחץ אוויר אבל אני לא חושב שיש לך קומפרסור לכן אם אתה יכול לעבוד עם ספוג רוב הזמן עדיף שכך. כי ברגע שיתמלא כל הפאד מיקרו בשאריות של לקה ופוליש בלי לחץ אוויר יהיה לך "כיף" לנקות אותו.

ובקשר לפאד הישן אז עדיף שתרטיב אותו ותפעיל את המכונה (לא ליד האוטו כי הכל יהיה רטוב) כדי להעיף את כל המים ולייבש את הפאד. הוא לא יהיה קשה יותר.

כמו בגד שעמד בשמש יותר מדי זמן... ככה גם מיקרו

פורסם
עם איזה מכונה אתה מתכוון לעבוד?

בלי קשר תתחיל מ test panel, תתחיל משילוב בינוני (מנסיון שילוב עדין לא יעשה הרבה אם לא חתכת החוצה את הדברים העמוקים יותר) ותעלה למעלה. פאד מיקרו תשאיר לסוף כי הוא יהיה הכי גס.

פאדים מיקרופייבר בדרך כלל מנקים עם לחץ אוויר אבל אני לא חושב שיש לך קומפרסור לכן אם אתה יכול לעבוד עם ספוג רוב הזמן עדיף שכך. כי ברגע שיתמלא כל הפאד מיקרו בשאריות של לקה ופוליש בלי לחץ אוויר יהיה לך "כיף" לנקות אותו.

ובקשר לפאד הישן אז עדיף שתרטיב אותו ותפעיל את המכונה (לא ליד האוטו כי הכל יהיה רטוב) כדי להעיף את כל המים ולייבש את הפאד. הוא לא יהיה קשה יותר.

כמו בגד שעמד בשמש יותר מדי זמן... ככה גם מיקרו

שכחתי להגיד שאני עובד עם המכונה DAS PRO 6

אז אתה אומר קודם פד ספוג נגיד טורקיז ואז לראות אם זז משהו ? אם לא לעלות לפד מיקרו ?

פורסם

אני ממליץ לך להמנע כמה שתוכל מפאד מיקרו כמה שתוכל כי יהיה לך קשה לנקות אותו אחרי כמה מעברים.

אלא אם כן יש לך מברשת שמנקים איתה..

לדעתי אתה תוכל להזיז את הדברים עם המכונה הזאת והחומרים שיש לך. פולקסואגן לא עושים צבעים קשים מדי זה דיי דומה לסקודה.

אתה לא מדבר כאן על במו, אאודי או מרס'. אתה תהיה בסדר :)

פורסם
אני ממליץ לך להמנע כמה שתוכל מפאד מיקרו כמה שתוכל כי יהיה לך קשה לנקות אותו אחרי כמה מעברים.

אלא אם כן יש לך מברשת שמנקים איתה..

לדעתי אתה תוכל להזיז את הדברים עם המכונה הזאת והחומרים שיש לך. פולקסואגן לא עושים צבעים קשים מדי זה דיי דומה לסקודה.

אתה לא מדבר כאן על במו, אאודי או מרס'. אתה תהיה בסדר :)

אוקיי קודם כל תודה לך על העזרה.

אז אני אתחיל עם הפדים של הטורקיז ויעבור אלה..

עוד שאלה קטנה.

בהתחלה נותנים 4-5 נקודות על הפד עושים מעבר על מהירות 1 ואז מגבירים על 6 ? למעלה למטה ולצדדים?

איך אני יודע מתי להפסיק את התהליך ושאני לא עושה נזק ?

האם יש אפשרות במידה ועשיתי נזק ישר לראות ? (הולגרמות ) ? איך נגרם ?

פורסם
אוקיי קודם כל תודה לך על העזרה.

אז אני אתחיל עם הפדים של הטורקיז ויעבור אלה..

עוד שאלה קטנה.

בהתחלה נותנים 4-5 נקודות על הפד עושים מעבר על מהירות 1 ואז מגבירים על 6 ? למעלה למטה ולצדדים?

איך אני יודע מתי להפסיק את התהליך ושאני לא עושה נזק ?

האם יש אפשרות במידה ועשיתי נזק ישר לראות ? (הולגרמות ) ? איך נגרם ?

תעשה מעבר על 1 או 2 ואז תגביר ל 4-5 אם זה עובד לך אתה לא צריך לעבוד במהירות הכי גבוה כי זה עושה חום מיותר (שתורם להולוגרמות).

כן, למעלה למטה ולצדדים.

400 יתחיל להיות שקוף יחסית כשתסיים לעשות את מה שצריך אבל תלך לפי הכלל שתעשה 2 מעברים (2 x למעלה למטה ולצדדים) בהתחלה כדי לראות איך אתה משפיע על הצבע ואז תראה אם אתה צריך להוסיף עוד מעבר או 2.

הולוגרמות לא תעשה עם המכונה הזאת והחומרים האלה.

הולוגרמות עשה עם רוטורית או עם da על מהירות גבוהה עם פאד פרווה.

פורסם
תעשה מעבר על 1 או 2 ואז תגביר ל 4-5 אם זה עובד לך אתה לא צריך לעבוד במהירות הכי גבוה כי זה עושה חום מיותר (שתורם להולוגרמות).

כן, למעלה למטה ולצדדים.

400 יתחיל להיות שקוף יחסית כשתסיים לעשות את מה שצריך אבל תלך לפי הכלל שתעשה 2 מעברים (2 x למעלה למטה ולצדדים) בהתחלה כדי לראות איך אתה משפיע על הצבע ואז תראה אם אתה צריך להוסיף עוד מעבר או 2.

הולוגרמות לא תעשה עם המכונה הזאת והחומרים האלה.

הולוגרמות עשה עם רוטורית או עם da על מהירות גבוהה עם פאד פרווה.

תודה רבה עזרת לי מאוד,

מקווה שייצא לי תוצאה יפה

פורסם

אתה מוזמן לבוא ולעשות אצלנו במעבדה, נדריך אותך ונלמד אותך כמה "טריקים" ואם יחסר לך משהו, תוכל להשתמש בציוד שלנו. התנאי הוא - רק בימי ששי. ואל תדאג, זה ללא עלות! לתאם מראש - 0503636404

פורסם
אתה מוזמן לבוא ולעשות אצלנו במעבדה, נדריך אותך ונלמד אותך כמה "טריקים" ואם יחסר לך משהו, תוכל להשתמש בציוד שלנו. התנאי הוא - רק בימי ששי. ואל תדאג, זה ללא עלות! לתאם מראש - 0503636404

היי ,

האמת שעשיתי אתמול את התהליך זה היה ארוך מאוד. אבל עדיין התוצאה לא הרשימה אותי . צפתי ליותר.

עדיין יש סרוולים עדינים וגם שריטות .

אולי כי פחדתי לעשות יותר מעבירים או להשתמש בפד המיקרו.

איפה המעבדה יושבת?

פורסם

אל תפחד להשתמש בפד מיקרופייבר, המכונה שלך לא תגרום נזק לצבע.

מה שגם המנזרנה 400 הוא קומפאונד "מתון", ורצוי לעשות לפחות 6 מעברים על כל איזור תחום שאתה עובד עליו.

בנוסף מומלץ לשים לב טוב לרוטציה של הפלטה עם הפד עליה, אם הפד לא flat על המשטח או שאתה מפעיל יותר מדי לחץ הפד עשוי להיעצר ואז לא עשית בזה כלום.

ולמדתי את זה בדרך הקשה עם ה Das 6 pro plus.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...