Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2012, מנוע 1.4 (77 כ"ס) גיר ידני, 80K קילומטר.

המזגן לא מקרר את האוטו טוב בימי הקיץ החמים, במיוחד כשיש שמש על האוטו בנסיעה.

המזגן עובד על מהירות 3\4, טמפרטורה על מינימום, ולא ממש כיף באוטו ואפילו חמים, גם כעבור שעה של עבודה של מזגן. לעומת זאת בלילות הוא דווקה מקרר טוב את האוטו, אפילו על מהירות מינימלית.

נכנסתי למוסך מיזוג אוויר, בדקו את הלחץ, ואמרו שהלחץ תקין, אין בריחת גז, אבל יכול להיות ש"ככה זה המזגן באוטו הזה".

את הפילטר החלפתי לפני כחצי שנה.

אולי באמת זה כל הכח של המזן באוטו הזה ? או אולי בגלל גג זכוכית פנורמי שחור לאורך כל האוטו (מקורי מהמפעל) ? למרות שצבע האוטו לבן

מצ"ב צילום שעוני לחץ גז במזגןIMG_20180629_125819-2.jpg

פורסם

זאת הסיבה שמכרתי את הרכב הזה, מזגן זוועה במיוחד הדגם עם הגג פנורמי 150TH, אולי זה קשור לStart&Stop כי בפיאט גרנדה לא שמעתי תלונות על המזגן.

פורסם

אם הS&S לא עובד תבדוק מצבר או שעשו מעקף מסויים(בכל מקרה מערכת מיותרת אני מכבה אותה בכל נסיעה).

המזגן באמת לא מקרר טוב, לוקח לו זמן לקרר את תא הנוסעים.

אל תשים על מצב 3-4 כי זה רק גורע, האוויר לא מספיק להתקרר, אני שם על 2 וזה אפקטיבי יותר.

אני משאיר 4 חלונות פתוחים ממש טיפה וחונה נגד כיוון השמש כדי שהדאשבורד לא יתחמם יותר מידי, פותח חלונות בתחילת כל נסיעה וחי עם זה.

• תוכן חדש...